Teska 11.05.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mam pytanko....czy wiecie dlaczego zmywarka zostwia niebieskie slady na nieszczesnym brazowym duraleksie i na przezroczysych szklankach??? nadmienie ze nie uzywam za duzo nablysczacza itp... ja nie wiem, moja nie zostawia nie wiem, moja zmywarka (właściwie Zmywarek - mąż) mówi, że też nie wie pytam bo maja przyjechac z serwisu....twierdzili ze na duraleksie brazowym po jakims czasie moga byc slady niebieskawe.....ale ze na przezroczystych szklankach....kurka a ja przeciez widze ten nalot ja mam Bosha i brak nawet na brazowym takich nalotow no wlasnie ...tez im to mowilam ze inne nie robia ....a oni dalej ze tabletki nie te...itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi właśnie! te wredne synowe!!!! nie ma jak to kochana tesciowa jest jak sloneczko na jedno i drugi nie da sie patrzec bez ciemnych okularow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi eeeee tam zaraz krzywde niech go sobie zabiera jeno w odpowiednim czasie a kiedy jest ten wlasciwy czas ? studia.....praca....i dopiero studia... praca .... zabawa ... dzieci ... zeby babcia sie nie nudzila a jak mu czasu starczy niech sie zeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a kiedy jest ten wlasciwy czas ? między 9.00 a 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi właśnie! te wredne synowe!!!! nie ma jak to kochana tesciowa jest jak sloneczko na jedno i drugi nie da sie patrzec bez ciemnych okularow ja tam tesciowa to nie jestem:) całe szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a kiedy jest ten wlasciwy czas ? między 9.00 a 19.00 tio tak jak z porzadna dziewczyna idzie do łóżka przed dwudziesta pierwsza bo o 22:00 musi byc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi właśnie! te wredne synowe!!!! nie ma jak to kochana tesciowa jest jak sloneczko na jedno i drugi nie da sie patrzec bez ciemnych okularow ja tam tesciowa to nie jestem:) całe szczescie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi eeeee tam zaraz krzywde niech go sobie zabiera jeno w odpowiednim czasie a kiedy jest ten wlasciwy czas ? studia.....praca....i dopiero studia... praca .... zabawa ... dzieci ... zeby babcia sie nie nudzila a jak mu czasu starczy niech sie zeni niom...dokladnie...a co sie ma chlopina spieszyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a kiedy jest ten wlasciwy czas ? między 9.00 a 19.00 tio tak jak z porzadna dziewczyna idzie do łóżka przed dwudziesta pierwsza bo o 22:00 musi byc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a kiedy jest ten wlasciwy czas ? między 9.00 a 19.00 tio tak jak z porzadna dziewczyna idzie do łóżka przed dwudziesta pierwsza bo o 22:00 musi byc w domu smiej sie smiej...teraz 20 letnie dziewczyny sa gorsze w zachowaniu niz faceci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 niom...dokladnie...a co sie ma chlopina spieszyc.... tylko ja mlody i glupi bylem i sie ozenilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a kiedy jest ten wlasciwy czas ? między 9.00 a 19.00 tio tak jak z porzadna dziewczyna idzie do łóżka przed dwudziesta pierwsza bo o 22:00 musi byc w domu smiej sie smiej...teraz 20 letnie dziewczyny sa gorsze w zachowaniu niz faceci.... no a 15-letnia dziewica to tylko w bajkach i na filmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a kiedy jest ten wlasciwy czas ? między 9.00 a 19.00 tio tak jak z porzadna dziewczyna idzie do łóżka przed dwudziesta pierwsza bo o 22:00 musi byc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 niom...dokladnie...a co sie ma chlopina spieszyc.... tylko ja mlody i glupi bylem i sie ozenilem zaraz glupi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a kiedy jest ten wlasciwy czas ? między 9.00 a 19.00 tio tak jak z porzadna dziewczyna idzie do łóżka przed dwudziesta pierwsza bo o 22:00 musi byc w domu smiej sie smiej...teraz 20 letnie dziewczyny sa gorsze w zachowaniu niz faceci.... no a 15-letnia dziewica to tylko w bajkach i na filmach o nie prawda....ostatnio czytalam ze sa takie co podpisuja jakies papierzyska.....ze nigdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 niom...dokladnie...a co sie ma chlopina spieszyc.... tylko ja mlody i glupi bylem i sie ozenilem zaraz glupi:) ale ucze sie na bledach tylko szkoda ze swoich a nie cudzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 no tak...i dalej nie wiem co moze byc przyczyna tego niebieskiego nalotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a kiedy jest ten wlasciwy czas ? między 9.00 a 19.00 tio tak jak z porzadna dziewczyna idzie do łóżka przed dwudziesta pierwsza bo o 22:00 musi byc w domu smiej sie smiej...teraz 20 letnie dziewczyny sa gorsze w zachowaniu niz faceci.... no a 15-letnia dziewica to tylko w bajkach i na filmach o nie prawda....ostatnio czytalam ze sa takie co podpisuja jakies papierzyska.....ze nigdy.... a kto to kontroluje >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 niom...dokladnie...a co sie ma chlopina spieszyc.... tylko ja mlody i glupi bylem i sie ozenilem zaraz glupi:) ale ucze sie na bledach tylko szkoda ze swoich a nie cudzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 niom...dokladnie...a co sie ma chlopina spieszyc.... tylko ja mlody i glupi bylem i sie ozenilem żałujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts