zielonooka 11.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zielona ......ostatnio uwielbam campari nawet serwowałam tu niedawno muszę Wam powiedzieć ,że przywiozłam z działki bukiet konwalii i cudnie pachnie w domciu http://www.atlas-roslin.pl/foto/as/as-convmajalis.jpg oooo... ja juz odkrylam zloty srodek 1/3 campari 2/3 soku pomaranczowego (najlepszy Tymbark pomarancze z sycyli) 3-4 kostki lodu i plasterek limonki.... leze wtedy i mrrrucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ew-ka, Tobie też stuknął roczek na forum Chyba dzisiaj z Żabą powinnyście świętować no co Ty ???? skąd taki wniosek? a widzisz, pomyliłam się o rok, Żaba zarejestrowała się na forum 10 maja ub roku a Ty też w maju, ale rok wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba - jadę właśnie autostradą z Katowic do Wrocławia, stoję na parkingu przed Brzegiem, do Oławy mam "żabi" skok. Możesz mi napisać jak tam do Ciebie trafić? Serio mówiesz??? Pewnie ze wpadnij! Podać Ci mój numer telefonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 verunia gratulejszyn ps. z piw to ostatnio gingerrs mi podpasowal (bo tak to strong varka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 http://www.carlsberg.lv/i/club/tr.jpg Takie ostatnio ćwiczę brawo chcesz kwiatki czy majtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba - jadę właśnie autostradą z Katowic do Wrocławia, stoję na parkingu przed Brzegiem, do Oławy mam "żabi" skok. Możesz mi napisać jak tam do Ciebie trafić? No to żaba będziesz miała o czym pisać Mirasowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba - jadę właśnie autostradą z Katowic do Wrocławia, stoję na parkingu przed Brzegiem, do Oławy mam "żabi" skok. Możesz mi napisać jak tam do Ciebie trafić? No to żaba będziesz miała o czym pisać Mirasowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 to ja tylko niesmialo powiem ze za 6 dni ja swietuje ps. Mamon to jedziesz czy na forum piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To ja biegnę pod prydsznic, wskakuję w kieckę... O!!! już dzwoni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba - jadę właśnie autostradą z Katowic do Wrocławia, stoję na parkingu przed Brzegiem, do Oławy mam "żabi" skok. Możesz mi napisać jak tam do Ciebie trafić? Serio mówiesz??? Pewnie ze wpadnij! Podać Ci mój numer telefonu??? Wiesz Żabko - jest jeden problem. Ja po calutkim dniu lekko nieświeży jestem i nie wiem czy w takim stanie powinienem do Ciebie na imprezę wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zielona ......ostatnio uwielbam campari quote] oooo... ja juz odkrylam zloty srodek 1/3 campari 2/3 soku pomaranczowego (najlepszy Tymbark pomarancze z sycyli) 3-4 kostki lodu i plasterek limonki.... leze wtedy i mrrrucze mam ten sam przepis z limonką jest różnie kurcze ale mi narobiłaś smaka .....idę sobie zrobić dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 to ja tylko niesmialo powiem ze za 6 dni ja swietuje faktycznie! gratulacje:) kto jeszcze majowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba - jadę właśnie autostradą z Katowic do Wrocławia, stoję na parkingu przed Brzegiem, do Oławy mam "żabi" skok. Możesz mi napisać jak tam do Ciebie trafić? Serio mówiesz??? Pewnie ze wpadnij! Podać Ci mój numer telefonu??? Wiesz Żabko - jest jeden problem. Ja po calutkim dniu lekko nieświeży jestem i nie wiem czy w takim stanie powinienem do Ciebie na imprezę wpadać Nic nie szkodzi...wykąpiesz się u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 to ja tylko niesmialo powiem ze za 6 dni ja swietuje ps. Mamon to jedziesz czy na forum piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba - jadę właśnie autostradą z Katowic do Wrocławia, stoję na parkingu przed Brzegiem, do Oławy mam "żabi" skok. Możesz mi napisać jak tam do Ciebie trafić? Serio mówiesz??? Pewnie ze wpadnij! Podać Ci mój numer telefonu??? Wiesz Żabko - jest jeden problem. Ja po calutkim dniu lekko nieświeży jestem i nie wiem czy w takim stanie powinienem do Ciebie na imprezę wpadać Przecież żaba ma wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba - jadę właśnie autostradą z Katowic do Wrocławia, stoję na parkingu przed Brzegiem, do Oławy mam "żabi" skok. Możesz mi napisać jak tam do Ciebie trafić? Serio mówiesz??? Pewnie ze wpadnij! Podać Ci mój numer telefonu??? Wiesz Żabko - jest jeden problem. Ja po calutkim dniu lekko nieświeży jestem i nie wiem czy w takim stanie powinienem do Ciebie na imprezę wpadać Marcin ....prosto do wanny ...... .....wczoraj ziaba zapraszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Verunia, gaciorki i nie tylko http://www.sawf.org/newedit/edit02212005/bikini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To ja biegnę pod prydsznic, wskakuję w kieckę... O!!! już dzwoni.... Ja też chcę pod prysznic Kurcze, słabo działa ten net przez GSM, co chwilę mnie wylogowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ew-ka, Tobie też stuknął roczek na forum Chyba dzisiaj z Żabą powinnyście świętować no co Ty ???? skąd taki wniosek? a widzisz, pomyliłam się o rok, Żaba zarejestrowała się na forum 10 maja ub roku a Ty też w maju, ale rok wcześniej! ja w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To ja biegnę pod prydsznic, wskakuję w kieckę... O!!! już dzwoni.... Ja też chcę pod prysznic Kurcze, słabo działa ten net przez GSM, co chwilę mnie wylogowuje i jeszcze kciukiem trzeba pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts