Olkalybowa 12.05.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Heloł Żaba i Mamoń proszeni do raportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jadę dzisiaj z dziećmi za zawody LA. To już rejon . Dla niewtajemniczonych na samym początku jest gmina, potem powiat a trzeci jest rejon. Konkurencja ogromna. Jak ktoś chce to może przez chwile w naszej intencji potrzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To ja lecę papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze To zmykam do swojego prezeska, zaległości nadrobię później jak dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 cześć, jaki piękny początek weekendu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze To zmykam do swojego prezeska, zaległości nadrobię później jak dam radę Kasiu, niezły rabacik odbiór z montażem za 8 tygodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jadę dzisiaj z dziećmi za zawody LA. To już rejon . Dla niewtajemniczonych na samym początku jest gmina, potem powiat a trzeci jest rejon. Konkurencja ogromna. Jak ktoś chce to może przez chwile w naszej intencji potrzymać kciuki. Cześć Olka Ja już trzymam Powodzenia na zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 cześć, jaki piękny początek weekendu!! Cześć Duende U mnie troszkę jakby się chmurzyło. Nie wiesz czy Lubliniec to w opolskim leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jadę dzisiaj z dziećmi za zawody LA. To już rejon . Dla niewtajemniczonych na samym początku jest gmina, potem powiat a trzeci jest rejon. Konkurencja ogromna. Jak ktoś chce to może przez chwile w naszej intencji potrzymać kciuki. gRATULACJE!! to wielki sukces! I powód do dumy zaciskam kciuki za kolejne osiągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam. Co słychać? Widze, że od rana alkohol leje sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze To zmykam do swojego prezeska, zaległości nadrobię później jak dam radę Kasiu, niezły rabacik odbiór z montażem za 8 tygodni? Tak, całe 8 tygodnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam. Co słychać? Widze, że od rana alkohol leje sie.. Cześć Alkoholowo to było wczoraj i jeszcze parę ciekawych rzeczy, wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witaj Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 cześć, jaki piękny początek weekendu!! Cześć Duende U mnie troszkę jakby się chmurzyło. Nie wiesz czy Lubliniec to w opolskim leży? wiem:D Lubliniec jest ok. 40 km od Opola. Robią tam bardzo dobre kotły CO i stacjonuje najweselszy i najbardziej sprawny oddział komandosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze To zmykam do swojego prezeska, zaległości nadrobię później jak dam radę Kasiu, niezły rabacik odbiór z montażem za 8 tygodni? Tak, całe 8 tygodnii może uda sie wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witaj Kasia Cześć Andre i reszta ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 kawka mi wystygła lubicie zimna kawę? bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze To zmykam do swojego prezeska, zaległości nadrobię później jak dam radę Kasiu, niezły rabacik odbiór z montażem za 8 tygodni? Tak, całe 8 tygodnii może uda sie wcześniej Niby bym chciała, ale wolę odczekać swoje i niech to zrobią na prawdę porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 cześć, jaki piękny początek weekendu!! Cześć Duende U mnie troszkę jakby się chmurzyło. Nie wiesz czy Lubliniec to w opolskim leży? wiem:D Lubliniec jest ok. 40 km od Opola. Robią tam bardzo dobre kotły CO i stacjonuje najweselszy i najbardziej sprawny oddział komandosów Koło Lublińca mam rodzinę - wujka. Mieszka w Kochanowicach, a niedaleko są Kochcice Lubliniec, Kochanowice, Kochcice - same przyjemne nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 już dostałam świeżą kawkę od razu mi lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts