SławekD-żonka 12.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 kawka mi wystygła lubicie zimna kawę? bo ja nie Ja tez nie, choć latem od biedy na głodzie jakoś strawię, a tak kawka i herbatka musza być w sam raz nie za ciepłe - nie za zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze to nawet nie zapytam ile będzie kosztować a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze To zmykam do swojego prezeska, zaległości nadrobię później jak dam radę Kasiu, niezły rabacik odbiór z montażem za 8 tygodni? Tak, całe 8 tygodnii może uda sie wcześniej Niby bym chciała, ale wolę odczekać swoje i niech to zrobią na prawdę porządnie racja. ja będe zamawiać kuchnie za jakies 2 tygodnie. u mnie mówia, że czeka sie 4 tygodnie. zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 kawka mi wystygła lubicie zimna kawę? bo ja nie Ja tez nie, choć latem od biedy na głodzie jakoś strawię, a tak kawka i herbatka musza być w sam raz nie za ciepłe - nie za zimne no chyba, ze mrożoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 cześć, jaki piękny początek weekendu!! Cześć Duende U mnie troszkę jakby się chmurzyło. Nie wiesz czy Lubliniec to w opolskim leży? wiem:D Lubliniec jest ok. 40 km od Opola. Robią tam bardzo dobre kotły CO i stacjonuje najweselszy i najbardziej sprawny oddział komandosów Koło Lublińca mam rodzinę - wujka. Mieszka w Kochanowicach, a niedaleko są Kochcice Lubliniec, Kochanowice, Kochcice - same przyjemne nazwy bardzo przyjemne powiem nawet, że uczuciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze to nawet nie zapytam ile będzie kosztować a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka cześć Funia, gratulacje dla Hani. Utrwalanie nawyku zajmuje min. 3 tygodnie. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze to nawet nie zapytam ile będzie kosztować a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Gratulejszyn ja jestem z tych - jak się okazuje - wyrodnych matek, co to katują swoje dziecko wczesnym sadzaniem na nocnik - Funiu życzę Ci takich sukcesów w tej edukacji jakie my mamy ... wyrodna matka Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze To zmykam do swojego prezeska, zaległości nadrobię później jak dam radę Kasiu, niezły rabacik odbiór z montażem za 8 tygodni? Tak, całe 8 tygodnii może uda sie wcześniej Niby bym chciała, ale wolę odczekać swoje i niech to zrobią na prawdę porządnie racja. ja będe zamawiać kuchnie za jakies 2 tygodnie. u mnie mówia, że czeka sie 4 tygodnie. zobaczymy. To u Ciebie pierwszej będziemy oblewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 kawka mi wystygła lubicie zimna kawę? bo ja nie Ja tez nie, choć latem od biedy na głodzie jakoś strawię, a tak kawka i herbatka musza być w sam raz nie za ciepłe - nie za zimne no chyba, ze mrożoną mrożona jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 kawka mi wystygła lubicie zimna kawę? bo ja nie Ja tez nie, choć latem od biedy na głodzie jakoś strawię, a tak kawka i herbatka musza być w sam raz nie za ciepłe - nie za zimne no chyba, ze mrożoną Ano tak, wtedy niska temperatura jest nawet bardzo wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To u Ciebie pierwszej będziemy oblewać chciałabym, ale jak widzę Twoje tempo, to widzę, że zostaje w tyle U mnie przez ostatni tydzień na budowie NIC sie nie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 I gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam. Co słychać? Widze, że od rana alkohol leje sie.. Cześć Alkoholowo to było wczoraj i jeszcze parę ciekawych rzeczy, wieczorem Może krótkie streszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To u Ciebie pierwszej będziemy oblewać chciałabym, ale jak widzę Twoje tempo, to widzę, że zostaje w tyle U mnie przez ostatni tydzień na budowie NIC sie nie działo... U Was to dopiero się dzieje Szczerze podziwiam, nie wiem czy ja bym dała radę z taką robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Gratulejszyn ja jestem z tych - jak się okazuje - wyrodnych matek, co to katują swoje dziecko wczesnym sadzaniem na nocnik - Funiu życzę Ci takich sukcesów w tej edukacji jakie my mamy ... wyrodna matka Kasia no to ja też wyrodna - przecież Hania ma dopiero 8 miesięcy moja determinacja wzburzyła moją kuzykę, która ma synka i go tak nie "katowała", a on ma 2 lata i dalej robi w pieluchę ps. to katowanie to poranna zabawa na foczce z zabawkami i klepaniem jej po głowce, tak długo, aż nie zagra melodyjka, a botem są buziaki i brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To u Ciebie pierwszej będziemy oblewać chciałabym, ale jak widzę Twoje tempo, to widzę, że zostaje w tyle U mnie przez ostatni tydzień na budowie NIC sie nie działo... U Was to dopiero się dzieje Szczerze podziwiam, nie wiem czy ja bym dała radę z taką robotą Kasia, no co Ty?? czekamy teraz na wylanie podłóg, potem schnięcie... a potem już wykończeniówka, biały montaż itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To u Ciebie pierwszej będziemy oblewać chciałabym, ale jak widzę Twoje tempo, to widzę, że zostaje w tyle U mnie przez ostatni tydzień na budowie NIC sie nie działo... pewnie dlatego fotek nie ma a my tu na efekty czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Gratulejszyn ja jestem z tych - jak się okazuje - wyrodnych matek, co to katują swoje dziecko wczesnym sadzaniem na nocnik - Funiu życzę Ci takich sukcesów w tej edukacji jakie my mamy ... wyrodna matka Kasia no to ja też wyrodna - przecież Hania ma dopiero 8 miesięcy moja determinacja wzburzyła moją kuzykę, która ma synka i go tak nie "katowała", a on ma 2 lata i dalej robi w pieluchę ps. to katowanie to poranna zabawa na foczce z zabawkami i klepaniem jej po głowce, tak długo, aż nie zagra melodyjka, a botem są buziaki i brawo No i luz, ja to w ogóle szczyt szczytów, bo młoda siedzi na nocniku od 5-6 miesiąca życia Poczekaj jeszcze chwilę, to Hania sama będzie sobie brawo biła Jest wygoda, szczególnie jeśli kupka ląduje w nocniku a nie w pieluszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze to nawet nie zapytam ile będzie kosztować a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka A ile kuchnia ma kosztować? Bo 2700 od dużej kwoty może nie być duzym sukcesem, ale od niedużej to jak najbardziej OGROMNY sukces.. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To u Ciebie pierwszej będziemy oblewać chciałabym, ale jak widzę Twoje tempo, to widzę, że zostaje w tyle U mnie przez ostatni tydzień na budowie NIC sie nie działo... pewnie dlatego fotek nie ma a my tu na efekty czekamy fotek brak bo aparat drugi tydzień w naprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts