SławekD-żonka 12.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To u Ciebie pierwszej będziemy oblewać chciałabym, ale jak widzę Twoje tempo, to widzę, że zostaje w tyle U mnie przez ostatni tydzień na budowie NIC sie nie działo... U Was to dopiero się dzieje Szczerze podziwiam, nie wiem czy ja bym dała radę z taką robotą Kasia, no co Ty?? czekamy teraz na wylanie podłóg, potem schnięcie... a potem już wykończeniówka, biały montaż itp... Pięknie się to słyszy rachu ciachu i mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam. Co słychać? Widze, że od rana alkohol leje sie.. Cześć Alkoholowo to było wczoraj i jeszcze parę ciekawych rzeczy, wieczorem Może krótkie streszczenie... to tylko trzy ostatnie stronki, raz-dwa przerzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gratulki Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Gratulejszyn ja jestem z tych - jak się okazuje - wyrodnych matek, co to katują swoje dziecko wczesnym sadzaniem na nocnik - Funiu życzę Ci takich sukcesów w tej edukacji jakie my mamy ... wyrodna matka Kasia no to ja też wyrodna - przecież Hania ma dopiero 8 miesięcy moja determinacja wzburzyła moją kuzykę, która ma synka i go tak nie "katowała", a on ma 2 lata i dalej robi w pieluchę ps. to katowanie to poranna zabawa na foczce z zabawkami i klepaniem jej po głowce, tak długo, aż nie zagra melodyjka, a botem są buziaki i brawo 8 miesięcy i na nocniku?? O kurcze... Moja Madzia ledwo siedzi i kiwa się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę jeśli punkt jest za rozpoczęcie nowej strony to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To u Ciebie pierwszej będziemy oblewać chciałabym, ale jak widzę Twoje tempo, to widzę, że zostaje w tyle U mnie przez ostatni tydzień na budowie NIC sie nie działo... pewnie dlatego fotek nie ma a my tu na efekty czekamy Gratulacje, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę jeśli punkt jest za rozpoczęcie nowej strony to tak zgadza się i jeszcze streszconko poprzedniej strony trzeba napisać i aktualny ranking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze to nawet nie zapytam ile będzie kosztować a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka A ile kuchnia ma kosztować? Bo 2700 od dużej kwoty może nie być duzym sukcesem, ale od niedużej to jak najbardziej OGROMNY sukces.. Gratulacje! Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 STRESZCZENIX: Uśmiechnęła sie Verunia, były dobranocki i buźki, Olkalybowa na zawody, Kasia będzie mieć kuchnię, duende też, lubimy kawki, Hania korzysta z nocnika, i zmknęłą duende ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę Gratulacje po raz drugi dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 O kurcze... Moja Madzia ledwo siedzi i kiwa się.. Hania też sie czasem kiwa, ale fokę trzyma za łeb i ma duzo frajdy. Poza tym siedzi juz całkiem pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Gratulejszyn ja jestem z tych - jak się okazuje - wyrodnych matek, co to katują swoje dziecko wczesnym sadzaniem na nocnik - Funiu życzę Ci takich sukcesów w tej edukacji jakie my mamy ... wyrodna matka Kasia no to ja też wyrodna - przecież Hania ma dopiero 8 miesięcy moja determinacja wzburzyła moją kuzykę, która ma synka i go tak nie "katowała", a on ma 2 lata i dalej robi w pieluchę ps. to katowanie to poranna zabawa na foczce z zabawkami i klepaniem jej po głowce, tak długo, aż nie zagra melodyjka, a botem są buziaki i brawo 8 miesięcy i na nocniku?? O kurcze... Moja Madzia ledwo siedzi i kiwa się.. My Dorotę na początku podtrzymywaliśmy pod paszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę jeśli punkt jest za rozpoczęcie nowej strony to tak zgadza się i jeszcze streszconko poprzedniej strony trzeba napisać i aktualny ranking ten kto rozpoczyna strone pisze streszczenie i ranking?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące a ja narzekam, że muszę dychę na polbruk wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę Gratulacje po raz drugi dzisiaj jak mam dzis taki dzień, to moze poproszę o podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę jeśli punkt jest za rozpoczęcie nowej strony to tak zgadza się i jeszcze streszconko poprzedniej strony trzeba napisać i aktualny ranking ten kto rozpoczyna strone pisze streszczenie i ranking?? Tak, pisze streszczenie i kopiuje-wkleja zaktualizowany ranking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ja zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts