SławekD-żonka 12.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę jeśli punkt jest za rozpoczęcie nowej strony to tak zgadza się i jeszcze streszconko poprzedniej strony trzeba napisać i aktualny ranking ten kto rozpoczyna strone pisze streszczenie i ranking?? Ranking niekoniecznie, zawsze może to ktoś inny wstawić, ale streszczenie jest obowiązkowe, ba - jak Kze mówi - jest to przywilej Nie trzeba pisac streszczenia jak się samemu sobie stronkę wystawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Kasiu, to cena razem ze sprzętem, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Rankingus 1. inż. Mamoń - 207 2. Jajcek - 196 3. SławekD-żonka - 164 4. kze - 130 5. Joanna i Janusz - 125 6. Whisper - 119 7. Kasztanka - 90 8. maksiu - 79 9. Majka - 77 10. fizyk - 73 11. verunia - 71 12. Teska - 59 13. Olkalybowa - 57 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. Moniś - 36 17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35 20. monka - 32 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 23 24. Trini - 20 25. marcel2000 - 19 26. Witos, Funia - 18 28. Nefer - 16 29. Agniesia - 14 30. joola - 13 31. andre59 - 11 32. Jane, Tola - 10 34. Wojty, kasia64, karolka - 9 37. Sylvia1 - 8 38. Ew-ka, kolia - 7 39. Januszz, tabaluga1, Zielonooka - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 47. Ewuś - 4 48. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 51. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 55. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Takich szelek http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ja zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę Miłego dnia, andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę jeśli punkt jest za rozpoczęcie nowej strony to tak zgadza się i jeszcze streszconko poprzedniej strony trzeba napisać i aktualny ranking ten kto rozpoczyna strone pisze streszczenie i ranking?? Ranking niekoniecznie, zawsze może to ktoś inny wstawić, ale streszczenie jest obowiązkowe, ba - jak Kze mówi - jest to przywilej Nie trzeba pisac streszczenia jak się samemu sobie stronkę wystawi i o to w tym całym rekordzie chodzi, a miłe pogaduszki to przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Kasiu, to cena razem ze sprzętem, tak?? Tak, z całym agd, tzn płyta gazowa, piekarnik, okap, lodówka i zmywarka. W cenie nie ma 2 witraży, uchwytów i zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Takich szelek http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg ojej, miała dysplazję bioderek?? biedulka sie męczyła w szelkach faktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę Gratulacje po raz drugi dzisiaj jak mam dzis taki dzień, to moze poproszę o podwyżkę Spróbować zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Takich szelek http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg oj biedna Dorotka ale juz jest wszystko OK?, bo na zdjęciach to już wielka dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę Gratulacje po raz drugi dzisiaj jak mam dzis taki dzień, to moze poproszę o podwyżkę idź za ciosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Kasiu, to cena razem ze sprzętem, tak?? Tak, z całym agd, tzn płyta gazowa, piekarnik, okap, lodówka i zmywarka. W cenie nie ma 2 witraży, uchwytów i zlewu. no to cena jest bardzo przyzwoita u mnie chyba będzie podobnie, z tym, że ja będę jeszcze w kuchni miała zabudowaną pralkę i suszarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę Gratulacje po raz drugi dzisiaj jak mam dzis taki dzień, to moze poproszę o podwyżkę Spróbować zawsze warto coś Ty prędzej mi kaktus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Takich szelek oj biedna Dorotka ale juz jest wszystko OK?, bo na zdjęciach to już wielka dziewczynka Ciągle chodzimy do ortopedy, ciągle są tam jakieś pozostałości Jak bym dorwała tego, co ją tak załatwił, to bym mu krzywdę zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kurcze - ustrzeliłam punkta? nie uwierzę jeśli punkt jest za rozpoczęcie nowej strony to tak zgadza się i jeszcze streszconko poprzedniej strony trzeba napisać i aktualny ranking ten kto rozpoczyna strone pisze streszczenie i ranking?? Ranking niekoniecznie, zawsze może to ktoś inny wstawić, ale streszczenie jest obowiązkowe, ba - jak Kze mówi - jest to przywilej Nie trzeba pisac streszczenia jak się samemu sobie stronkę wystawi i o to w tym całym rekordzie chodzi, a miłe pogaduszki to przy okazji no i jestem o parę informacji mądrzejsza dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Kasiu, to cena razem ze sprzętem, tak?? Tak, z całym agd, tzn płyta gazowa, piekarnik, okap, lodówka i zmywarka. W cenie nie ma 2 witraży, uchwytów i zlewu. no to cena jest bardzo przyzwoita u mnie chyba będzie podobnie, z tym, że ja będę jeszcze w kuchni miała zabudowaną pralkę i suszarkę. Ciekawa jestem jak ta zabudowa będzie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Takich szelek oj biedna Dorotka ale juz jest wszystko OK?, bo na zdjęciach to już wielka dziewczynka Ciągle chodzimy do ortopedy, ciągle są tam jakieś pozostałości Jak bym dorwała tego, co ją tak załatwił, to bym mu krzywdę zrobiła Kasiu, jak to sie stało? Dzieci zwykle z dysplazją lub z tendencją do niej sie rodzą a nie nabywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Kasiu, to cena razem ze sprzętem, tak?? Tak, z całym agd, tzn płyta gazowa, piekarnik, okap, lodówka i zmywarka. W cenie nie ma 2 witraży, uchwytów i zlewu. no to cena jest bardzo przyzwoita u mnie chyba będzie podobnie, z tym, że ja będę jeszcze w kuchni miała zabudowaną pralkę i suszarkę. Ciekawa jestem jak ta zabudowa będzie wyglądała ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jadę dzisiaj z dziećmi za zawody LA. To już rejon . Dla niewtajemniczonych na samym początku jest gmina, potem powiat a trzeci jest rejon. Konkurencja ogromna. Jak ktoś chce to może przez chwile w naszej intencji potrzymać kciuki. ...potem jest makroregion ....województwo .......Polska ....Europa .....świat .......olimpiada .......a co trzeba sięgać sztytów mój synek reprezentował Polskę na ME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 cześć, jaki piękny początek weekendu!! Cześć Duende U mnie troszkę jakby się chmurzyło. Nie wiesz czy Lubliniec to w opolskim leży? wiem:D Lubliniec jest ok. 40 km od Opola. Robią tam bardzo dobre kotły CO i stacjonuje najweselszy i najbardziej sprawny oddział komandosów Lubliniec nie jest w opolskim tylko w śląskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts