duende 12.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jadę dzisiaj z dziećmi za zawody LA. To już rejon . Dla niewtajemniczonych na samym początku jest gmina, potem powiat a trzeci jest rejon. Konkurencja ogromna. Jak ktoś chce to może przez chwile w naszej intencji potrzymać kciuki. ...potem jest makroregion ....województwo .......Polska ....Europa .....świat .......olimpiada .......a co trzeba sięgać sztytów mój synek reprezentował Polskę na ME fiu fiu mój dopiero zaczął chodzic na unihokeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Lubliniec nie jest w opolskim tylko w śląskim ale blisko Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze to nawet nie zapytam ile będzie kosztować a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka A ile kuchnia ma kosztować? Bo 2700 od dużej kwoty może nie być duzym sukcesem, ale od niedużej to jak najbardziej OGROMNY sukces.. Gratulacje! Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Ta kwota to przed czy po rabacie? Z czego kuchnia? Drewno? Jakie blaty i przody? A AGD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Gratulejszyn ja jestem z tych - jak się okazuje - wyrodnych matek, co to katują swoje dziecko wczesnym sadzaniem na nocnik - Funiu życzę Ci takich sukcesów w tej edukacji jakie my mamy ... wyrodna matka Kasia no to ja też wyrodna - przecież Hania ma dopiero 8 miesięcy moja determinacja wzburzyła moją kuzykę, która ma synka i go tak nie "katowała", a on ma 2 lata i dalej robi w pieluchę ps. to katowanie to poranna zabawa na foczce z zabawkami i klepaniem jej po głowce, tak długo, aż nie zagra melodyjka, a botem są buziaki i brawo 8 miesięcy i na nocniku?? O kurcze... Moja Madzia ledwo siedzi i kiwa się.. My Dorotę na początku podtrzymywaliśmy pod paszkami. My tez podtrzymujemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Gratulejszyn ja jestem z tych - jak się okazuje - wyrodnych matek, co to katują swoje dziecko wczesnym sadzaniem na nocnik - Funiu życzę Ci takich sukcesów w tej edukacji jakie my mamy ... wyrodna matka Kasia no to ja też wyrodna - przecież Hania ma dopiero 8 miesięcy moja determinacja wzburzyła moją kuzykę, która ma synka i go tak nie "katowała", a on ma 2 lata i dalej robi w pieluchę ps. to katowanie to poranna zabawa na foczce z zabawkami i klepaniem jej po głowce, tak długo, aż nie zagra melodyjka, a botem są buziaki i brawo 8 miesięcy i na nocniku?? O kurcze... Moja Madzia ledwo siedzi i kiwa się.. My Dorotę na początku podtrzymywaliśmy pod paszkami. My tez podtrzymujemy.. ja też podtrzymuję syna pod paszki jak go prowadzę w nocy "na śpiocha" do ubikacji na siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka Gratulejszyn ja jestem z tych - jak się okazuje - wyrodnych matek, co to katują swoje dziecko wczesnym sadzaniem na nocnik - Funiu życzę Ci takich sukcesów w tej edukacji jakie my mamy ... wyrodna matka Kasia no to ja też wyrodna - przecież Hania ma dopiero 8 miesięcy moja determinacja wzburzyła moją kuzykę, która ma synka i go tak nie "katowała", a on ma 2 lata i dalej robi w pieluchę ps. to katowanie to poranna zabawa na foczce z zabawkami i klepaniem jej po głowce, tak długo, aż nie zagra melodyjka, a botem są buziaki i brawo 8 miesięcy i na nocniku?? O kurcze... Moja Madzia ledwo siedzi i kiwa się.. My Dorotę na początku podtrzymywaliśmy pod paszkami. My tez podtrzymujemy.. ja też podtrzymuję syna pod paszki jak go prowadzę w nocy "na śpiocha" do ubikacji na siku a on nawet tego nie pamięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 na chwile Was pożegnam, muszę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Kasiu, to cena razem ze sprzętem, tak?? Tak, z całym agd, tzn płyta gazowa, piekarnik, okap, lodówka i zmywarka. W cenie nie ma 2 witraży, uchwytów i zlewu. Wydaje mi się, że cena OK. Warto kupować. Nie przygladałem sie bliżej cenom kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jadę dzisiaj z dziećmi za zawody LA. To już rejon . Dla niewtajemniczonych na samym początku jest gmina, potem powiat a trzeci jest rejon. Konkurencja ogromna. Jak ktoś chce to może przez chwile w naszej intencji potrzymać kciuki. ...potem jest makroregion ....województwo .......Polska ....Europa .....świat .......olimpiada .......a co trzeba sięgać sztytów mój synek reprezentował Polskę na ME WoooooW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ps. Kasiu ja też zaczynałam od 6 miesiąca, ale wtedy sie nie podobał Naszej się podobało, ale dlatego, że to był moment, w którym była oswobodzona z tych paskudnych szelek jakie szelki masz na myśli? Takich szelek oj biedna Dorotka ale juz jest wszystko OK?, bo na zdjęciach to już wielka dziewczynka Ciągle chodzimy do ortopedy, ciągle są tam jakieś pozostałości Jak bym dorwała tego, co ją tak załatwił, to bym mu krzywdę zrobiła Kasiu, jak to sie stało? Dzieci zwykle z dysplazją lub z tendencją do niej sie rodzą a nie nabywają. Dorota urodziła się z dysplazją, ale była źle prowadzona, jak zmieniliśmy ortopedę, to była już stara i trzeba było stanowczo działać, jakby miała te szelki założone przy 2. wizycie, to by błyskawicznie z tego wyszła, a tak sie i ona strasznie męczyła i my też, że już nie wspomnę o opóźnieniu w rozwoju ruchowym ale młoda jest dzielna szybko nadrobiła straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze to nawet nie zapytam ile będzie kosztować a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka A ile kuchnia ma kosztować? Bo 2700 od dużej kwoty może nie być duzym sukcesem, ale od niedużej to jak najbardziej OGROMNY sukces.. Gratulacje! Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Ta kwota to przed czy po rabacie? Z czego kuchnia? Drewno? Jakie blaty i przody? A AGD? Kwota po rabacie fronty mdf, blaty zwykłe, agd chyba mam w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Kasiu, to cena razem ze sprzętem, tak?? Tak, z całym agd, tzn płyta gazowa, piekarnik, okap, lodówka i zmywarka. W cenie nie ma 2 witraży, uchwytów i zlewu. Wydaje mi się, że cena OK. Warto kupować. Nie przygladałem sie bliżej cenom kuchni... Jak my się orientowaliśmy, to oni wyszli bardzo konkurencyjni, w sumie trochę tych szafek u nas jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie poszliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Kasiu, to cena razem ze sprzętem, tak?? Tak, z całym agd, tzn płyta gazowa, piekarnik, okap, lodówka i zmywarka. W cenie nie ma 2 witraży, uchwytów i zlewu. Wydaje mi się, że cena OK. Warto kupować. Nie przygladałem sie bliżej cenom kuchni... nawet jak wszyscy przyznamy, ze cena ok, to też przyznać trzeba, ze to kawał grosza a ile na to trzeba pracować.......... aż strach pomyśleć. (moze sie kiedyś polepszy, zwłaszcza, jak przeforsuje ten pomysł z podwyzką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 O jest Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Zamówiliśmy kuchnię, spać nie mogłam, chyba zbańczymy, ale 2.700zł rabatu to chyba dobrze to nawet nie zapytam ile będzie kosztować a tak w ogóle to dzień dobry ps. komu mam sie pochwalić jak nie Wam - Hania korzysta z nocniczka A ile kuchnia ma kosztować? Bo 2700 od dużej kwoty może nie być duzym sukcesem, ale od niedużej to jak najbardziej OGROMNY sukces.. Gratulacje! Kuchnia + szafa do zabudowy 23.300,-zł, najdrożej wyszedł mój barek, bo 2 tysiące Ta kwota to przed czy po rabacie? Z czego kuchnia? Drewno? Jakie blaty i przody? A AGD? Kwota po rabacie fronty mdf, blaty zwykłe, agd chyba mam w albumie OK. agd - chodziło mi o marke i jak bardzo wypasione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie poszliście? Dziennik uzupełniałem.. Kasia - gratki, gratki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 OK. agd - chodziło mi o marke i jak bardzo wypasione.. To poszukam Zmywarka, lodówka, piekarnik, płyta gazowa, okap i tyle:) Na agd udało nam się ładnie cenę wynegocjować, bardzo ładnie, najtaniej jak się tylko dało, tu jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts