duende 12.05.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kasia, jesteś Poznanianką od zawsze? Mam kilkoro znajomych z tych rejonów i wszyscy mówia takie śmieszne "tej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kasia, jesteś Poznanianką od zawsze? Mam kilkoro znajomych z tych rejonów i wszyscy mówia takie śmieszne "tej" Od zawsze Podobno tego 'teja' mocno u nas słychać i podobno po tym poznaje się Poznaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kasia, jesteś Poznanianką od zawsze? Mam kilkoro znajomych z tych rejonów i wszyscy mówia takie śmieszne "tej" Od zawsze Podobno tego 'teja' mocno u nas słychać i podobno po tym poznaje się Poznaniaków zawsze mnie to bawiło i ma wiele uroku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kasia, jesteś Poznanianką od zawsze? Mam kilkoro znajomych z tych rejonów i wszyscy mówia takie śmieszne "tej" Od zawsze Podobno tego 'teja' mocno u nas słychać i podobno po tym poznaje się Poznaniaków w pisaniu nie wtrącasz pewnie dlatego, że nie ma takiej ikonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kasia, jesteś Poznanianką od zawsze? Mam kilkoro znajomych z tych rejonów i wszyscy mówia takie śmieszne "tej" Od zawsze Podobno tego 'teja' mocno u nas słychać i podobno po tym poznaje się Poznaniaków w pisaniu nie wtrącasz pewnie dlatego, że nie ma takiej ikonki http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/238/245.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cze Kasia - widziałaś szafę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kasia, jesteś Poznanianką od zawsze? Mam kilkoro znajomych z tych rejonów i wszyscy mówia takie śmieszne "tej" Od zawsze Podobno tego 'teja' mocno u nas słychać i podobno po tym poznaje się Poznaniaków w pisaniu nie wtrącasz pewnie dlatego, że nie ma takiej ikonki http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/238/245.png hahaha UŚMIAŁAM SIE W GŁOS, aż się na mnie popatrzyli .... brawo!! jesteś WIELKA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cze Kasia - widziałaś szafę ???? Właśnie patrzę ale to gigant i dziękuję za mycie tych luster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zaraz uciekam, koniec przerwy, klienci czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kasia, jesteś Poznanianką od zawsze? Mam kilkoro znajomych z tych rejonów i wszyscy mówia takie śmieszne "tej" Od zawsze Podobno tego 'teja' mocno u nas słychać i podobno po tym poznaje się Poznaniaków w pisaniu nie wtrącasz pewnie dlatego, że nie ma takiej ikonki http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/238/245.png hahaha UŚMIAŁAM SIE W GŁOS, aż się na mnie popatrzyli .... brawo!! jesteś WIELKA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cze Kasia - widziałaś szafę ???? Właśnie patrzę ale to gigant i dziękuję za mycie tych luster Kasia, nie gigant tylko 3,5 metra ( w moim mieszkanku 51 metrów to wiesz jak jest....) Mycie szyb? Noooo pani Danusia myje ALe muszę powiedzieć, że bardziej mi w kość daje szklany stół niż ta szafa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zaraz uciekam, koniec przerwy, klienci czekają Klient nie zając kocha to poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zaraz uciekam, koniec przerwy, klienci czekają Klient nie zając kocha to poczeka kocha, kocha jakby nie kochał, to by nie przychodził ale ja dbam o klientów, długo nie musza czekać tyle tylko, ile trwa wypicie kawki oni piją i ja też ale z Wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cze Kasia - widziałaś szafę ???? Właśnie patrzę ale to gigant i dziękuję za mycie tych luster Kasia, nie gigant tylko 3,5 metra ( w moim mieszkanku 51 metrów to wiesz jak jest....) Mycie szyb? Noooo pani Danusia myje ALe muszę powiedzieć, że bardziej mi w kość daje szklany stół niż ta szafa... Rodzice kiedyś mieli 2 szklane stoliki, mi przypadało ich czyszczenie - chyba za karę jak ja tego nie lubiłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zaraz uciekam, koniec przerwy, klienci czekają Klient nie zając kocha to poczeka kocha, kocha jakby nie kochał, to by nie przychodził ale ja dbam o klientów, długo nie musza czekać tyle tylko, ile trwa wypicie kawki oni piją i ja też ale z Wami:) A gdzie pracujesz - jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Rodzice kiedyś mieli 2 szklane stoliki, mi przypadało ich czyszczenie - chyba za karę jak ja tego nie lubiłam!!!! kiedyś? z zemsty je potłukłaś, że już ich nie mają?? przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zaraz uciekam, koniec przerwy, klienci czekają Klient nie zając kocha to poczeka kocha, kocha jakby nie kochał, to by nie przychodził ale ja dbam o klientów, długo nie musza czekać tyle tylko, ile trwa wypicie kawki oni piją i ja też ale z Wami:) A gdzie pracujesz - jeśli mogę spytać? w salonie kosmetycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Rodzice kiedyś mieli 2 szklane stoliki, mi przypadało ich czyszczenie - chyba za karę jak ja tego nie lubiłam!!!! kiedyś? z zemsty je potłukłaś, że już ich nie mają?? przyznaj się Kiedyś - przed remontem ale wytrzymałe były - brat się na nich kładł i żyje, choć wtedy jeszcze taki ciężki nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Rodzice kiedyś mieli 2 szklane stoliki, mi przypadało ich czyszczenie - chyba za karę jak ja tego nie lubiłam!!!! kiedyś? z zemsty je potłukłaś, że już ich nie mają?? przyznaj się Kiedyś - przed remontem ale wytrzymałe były - brat się na nich kładł i żyje, choć wtedy jeszcze taki ciężki nie był dobrze, że nie zrobił sobie nic złego.... fuksiarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.05.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zaraz uciekam, koniec przerwy, klienci czekają Klient nie zając kocha to poczeka kocha, kocha jakby nie kochał, to by nie przychodził ale ja dbam o klientów, długo nie musza czekać tyle tylko, ile trwa wypicie kawki oni piją i ja też ale z Wami:) A gdzie pracujesz - jeśli mogę spytać? w salonie kosmetycznym Fajnie I tym miłym akcentem zdobyłas punkcik, mało tego, sama sobie stronkę wystawiłaś, więc nie musisz streszczenia pisac - to dopiero fuks Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts