Jajcek 12.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Żaba ,a ja już Ci mówiłam,że śliczna jesteś? A ja mówiłem Proszę nie zawstydzajcie mnie... Te okulary po to żeby zasłonić kurze łapki.. Zreszta Mamoń Wam powie, czy na żywo tak samo wyglądam jak na zdjęciach... Kiedyś się do Ciebie wybiorę i sprawdzę osobiście no to o której mam sie Ciebie spodziewać??? tez o północy, jak Mamoń????? Mirasa jeszcze dzisiaj nie ma... hmmm chyba normalnie zaraz wsiade w samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ... hmmm chyba normalnie zaraz wsiade w samolot no tak, Ty masz bliżej do samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zdecydowanie bliżej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 widzieliście kiedyś czytelniejszą instrukcję?? http://img486.imageshack.us/img486/3020/obiad1rj.th.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Żaba ,a ja już Ci mówiłam,że śliczna jesteś? A ja mówiłem Proszę nie zawstydzajcie mnie... Te okulary po to żeby zasłonić kurze łapki.. Zreszta Mamoń Wam powie, czy na żywo tak samo wyglądam jak na zdjęciach... Kiedyś się do Ciebie wybiorę i sprawdzę osobiście no to o której mam sie Ciebie spodziewać??? tez o północy, jak Mamoń????? Mirasa jeszcze dzisiaj nie ma... hmmm chyba normalnie zaraz wsiade w samolot Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Idę coś chapnąć, kolacji jeszcze nie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ... hmmm chyba normalnie zaraz wsiade w samolot no tak, Ty masz bliżej do samolotu ale do Zaby Ty masz blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Żaba ,a ja już Ci mówiłam,że śliczna jesteś? A ja mówiłem Proszę nie zawstydzajcie mnie... Te okulary po to żeby zasłonić kurze łapki.. Zreszta Mamoń Wam powie, czy na żywo tak samo wyglądam jak na zdjęciach... Kiedyś się do Ciebie wybiorę i sprawdzę osobiście no to o której mam sie Ciebie spodziewać??? tez o północy, jak Mamoń????? Mirasa jeszcze dzisiaj nie ma... hmmm chyba normalnie zaraz wsiade w samolot Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... czyzbym dostal kosza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ... Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... tak, tak, nie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Idę coś chapnąć, kolacji jeszcze nie jadłem późna pora na kolację smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ... Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... tak, tak, nie jesteś Andre czy ty nie powinienes juz jesc kolacji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Żaba ,a ja już Ci mówiłam,że śliczna jesteś? A ja mówiłem Proszę nie zawstydzajcie mnie... Te okulary po to żeby zasłonić kurze łapki.. Zreszta Mamoń Wam powie, czy na żywo tak samo wyglądam jak na zdjęciach... Kiedyś się do Ciebie wybiorę i sprawdzę osobiście no to o której mam sie Ciebie spodziewać??? tez o północy, jak Mamoń????? Mirasa jeszcze dzisiaj nie ma... hmmm chyba normalnie zaraz wsiade w samolot Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... czyzbym dostal kosza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 widzieliście kiedyś czytelniejszą instrukcję?? http://img486.imageshack.us/img486/3020/obiad1rj.th.gif Taką instrukcje mógł napisać tylko ktoś kto: 1. bardzo CIę kocha 2. Bardzo dobrze Cię zna :) Ale instrukcja jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Idę coś chapnąć, kolacji jeszcze nie jadłem późna pora na kolację smacznego byłem po południu w Łodzi i trochę się zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 widzieliście kiedyś czytelniejszą instrukcję?? http://img486.imageshack.us/img486/3020/obiad1rj.th.gif Taką instrukcje mógł napisać tylko ktoś kto: 1. bardzo CIę kocha 2. Bardzo dobrze Cię zna :) Ale instrukcja jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Żaba ,a ja już Ci mówiłam,że śliczna jesteś? A ja mówiłem Proszę nie zawstydzajcie mnie... Te okulary po to żeby zasłonić kurze łapki.. Zreszta Mamoń Wam powie, czy na żywo tak samo wyglądam jak na zdjęciach... Kiedyś się do Ciebie wybiorę i sprawdzę osobiście no to o której mam sie Ciebie spodziewać??? tez o północy, jak Mamoń????? Mirasa jeszcze dzisiaj nie ma... hmmm chyba normalnie zaraz wsiade w samolot Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... czyzbym dostal kosza ? ide sie pochlastac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Żaba ,a ja już Ci mówiłam,że śliczna jesteś? A ja mówiłem Proszę nie zawstydzajcie mnie... Te okulary po to żeby zasłonić kurze łapki.. Zreszta Mamoń Wam powie, czy na żywo tak samo wyglądam jak na zdjęciach... Kiedyś się do Ciebie wybiorę i sprawdzę osobiście no to o której mam sie Ciebie spodziewać??? tez o północy, jak Mamoń????? Mirasa jeszcze dzisiaj nie ma... hmmm chyba normalnie zaraz wsiade w samolot Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... czyzbym dostal kosza ? no ładne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... Kurde, kurde - znowu mnie coś minęło.....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? Jajcek już nic, bo wczesniej pochlasta sie przez Żabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts