Nefer 12.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? JUtro będziemy najpierw spaaaaać - dłuuuuugo , potem pojedziemy sobie kupić coś ładnego.......potem pojedziemy do kogoś na biad bo nam się nie będzie chciało gotować.........albo nie - jutro coś ugotujemy dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jajcuś?? Ja chyba nie jestem w Twoim typie... Wolisz Olę i Nefer... Kurde, kurde - znowu mnie coś minęło.....:) no, ja też przyszłam za późno i teraz jestem bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? Jajcek już nic, bo wczesniej pochlasta sie przez Żabę no tak szkoda chłopaka fajny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? A ja mam spotkanie z projektantką wnętrz rano, później idę na randkę z hydraulikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? JUtro będziemy najpierw spaaaaać - dłuuuuugo , potem pojedziemy sobie kupić coś ładnego.......potem pojedziemy do kogoś na biad bo nam się nie będzie chciało gotować.........albo nie - jutro coś ugotujemy dla odmiany ooo tak spać, zaraz po porannym przebudzeniu na siku mojego psa, które wypada miedzy 5.30 a 6.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dobry wieczór jestes.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? A ja mam spotkanie z projektantką wnętrz rano, później idę na randkę z hydraulikiem... Ja miałam dziś 2,5 godziny z Panią Architekt, więc jutro należy mi się dodatkowa porcja snu -projektowanie to bardzo ciekawy proces, ale ze mnie wyciąga mnóstwo energii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a ja jak juz zjem śniadanie i odstawie dizeci na zbiórke ( jakis rajd maja ) to robie zjazd po hurtowniach potem zjemy obiadke a maż myknie na rower a ja bede miała kilka godiznke słodkiego lenistwa lub projektowania wnetrz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? Jajcek już nic, bo wczesniej pochlasta sie przez Żabę no tak szkoda chłopaka fajny był no to teraz żałoba... trzeba by sie napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? JUtro będziemy najpierw spaaaaać - dłuuuuugo , potem pojedziemy sobie kupić coś ładnego.......potem pojedziemy do kogoś na biad bo nam się nie będzie chciało gotować.........albo nie - jutro coś ugotujemy dla odmiany ooo tak spać, zaraz po porannym przebudzeniu na siku mojego psa, które wypada miedzy 5.30 a 6.00 Dlatego mam kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zmykam dobranoc do jutra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zmykam dobranoc do jutra.. PAPA Sylvi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? A ja mam spotkanie z projektantką wnętrz rano, później idę na randkę z hydraulikiem... Czekam z niecierpliwością za zdanie relacji z obu spotkań...idziesz na randke z tym przystojnym polskim hydraulikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? JUtro będziemy najpierw spaaaaać - dłuuuuugo , potem pojedziemy sobie kupić coś ładnego.......potem pojedziemy do kogoś na biad bo nam się nie będzie chciało gotować.........albo nie - jutro coś ugotujemy dla odmiany ooo tak spać, zaraz po porannym przebudzeniu na siku mojego psa, które wypada miedzy 5.30 a 6.00 Dlatego mam kota tak.. moje koty ok 5 rano gwałtownie domagaja sie a) jedzenie b) przytulania c) po prostu im smutno ze wszyscy spia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 12.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? JUtro będziemy najpierw spaaaaać - dłuuuuugo , potem pojedziemy sobie kupić coś ładnego.......potem pojedziemy do kogoś na biad bo nam się nie będzie chciało gotować.........albo nie - jutro coś ugotujemy dla odmiany ooo tak spać, zaraz po porannym przebudzeniu na siku mojego psa, które wypada miedzy 5.30 a 6.00 Dlatego mam kota a ja rybki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 czyżby koniec stronki bliski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich! Gratulacje Olka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 A co jutro będziecie robić? rano do pracy ....potem do fryzjera .....a wieczorem na imprezę w lokalu z tańcami kupiłam na tę okazję śliczną lnianą ,białą sukienkę na szerokich ramiączkach z ładnym wiązanym tyłem dla lepszego efektu cały dzień spędziłam na słońcu i czuję ,że przesadziłam z opalaniem jestem brązowa ,ale miejscami szczypie mnie skóra już drudą maseczkę położyłam na twarz ,chociaż twarzy nie opalałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts