forum_user 12.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To i ja się chyba pozegnam bo coś mi sie kręci w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To i ja się chyba pozegnam bo coś mi sie kręci w głowie piwo daje znać o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... zatem musisz pozdrowic pania polonistke i bedzie po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To i ja się chyba pozegnam bo coś mi sie kręci w głowie no co ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... miejmy nadzieję że RW nie czytajavascript:emoticon('') javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... zatem musisz pozdrowic pania polonistke i bedzie po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... jakie bzdury wesołe teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kto może mi odpowiedzieć? PYTANIE DNIA Marcin, to nie pytanie dnia, tylko zagadka wklej zdjęcie całego drzewa, a nie kilka listków z jakimiś bubkami, no... Tolu - jest zdjęcie drzewka, ale nie wiem czy to pomoże ... hm...to pierwsze zdjęcie nie pasuje do drugiego, ale jak rozumiem zdjęcie drzewka jest wczesnowiosenne, a tej gałązki, to zrobione gdzies latem i stąd taka różnica...hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... miejmy nadzieję że RW nie czytajavascript:emoticon('') javascript:emoticon('') RW to rzeczywiscie niech ona olepiej nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... miejmy nadzieję że RW nie czytajavascript:emoticon('') javascript:emoticon('') jezuuuuuuu!!!!! wezwą mnie do psychologa szkolnego a później odbiora prawa rodzicielskie.... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... może czyta też RW kiedy wywiadówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... zatem musisz pozdrowic pania polonistke i bedzie po sprawie zrobie tak... Ale skad ona się dowiedziała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... miejmy nadzieję że RW nie czytajavascript:emoticon('') javascript:emoticon('') jezuuuuuuu!!!!! wezwą mnie do psychologa szkolnego a później odbiora prawa rodzicielskie.... ... niech no tylko spróbują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wiecie co??? Właśnie Kuba mi powiedział, że jego nauczycielka od polskiego czyta mój dziennik Regularnie....a ja takie bzdury czasem wypisuję..... może czyta też RW kiedy wywiadówka? może ona jakaś nawiedzona jest i błędów ortograficznych szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Oj, przysnełam ...walnęłam głową o klawiaturę i się przebudziłam... Pożegnam sie juz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Oj, przysnełam ...walnęłam głową o klawiaturę i się przebudziłam... Pożegnam sie juz.... Buziaczek na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Oj, przysnełam ...walnęłam głową o klawiaturę i się przebudziłam... Pożegnam sie juz.... Dobranoc Żabko - miłych snów i miłego dnia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie jesteście? A ja sszukam w necie zmywarek i lodowek bo musze takiego zakupu dokonac, o ile na zmywarke sie chyba zdecydowalem tylko szukam gdzie i le kosztuje to o lodowce nie mam pojecia jaka chcemy kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts