Jajcek 12.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Oj, przysnełam ...walnęłam głową o klawiaturę i się przebudziłam... Pożegnam sie juz.... Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie jesteście? A ja sszukam w necie zmywarek i lodowek bo musze takiego zakupu dokonac, o ile na zmywarke sie chyba zdecydowalem tylko szukam gdzie i le kosztuje to o lodowce nie mam pojecia jaka chcemy kupic fakt, trochę towru w sklepach jest, ja się dzisiaj rozglądałem za czymś co zmieni wannę w kabinę prysznicową pozostawiając możliwość zwykłego wykorzystania wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie jesteście? A ja sszukam w necie zmywarek i lodowek bo musze takiego zakupu dokonac, o ile na zmywarke sie chyba zdecydowalem tylko szukam gdzie i le kosztuje to o lodowce nie mam pojecia jaka chcemy kupic fakt, trochę towru w sklepach jest, ja się dzisiaj rozglądałem za czymś co zmieni wannę w kabinę prysznicową pozostawiając możliwość zwykłego wykorzystania wanny oj sa takie fajne kabiny nawannowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kto może mi odpowiedzieć? PYTANIE DNIA Marcin, to nie pytanie dnia, tylko zagadka wklej zdjęcie całego drzewa, a nie kilka listków z jakimiś bubkami, no... Tolu - jest zdjęcie drzewka, ale nie wiem czy to pomoże ... hm...to pierwsze zdjęcie nie pasuje do drugiego, ale jak rozumiem zdjęcie drzewka jest wczesnowiosenne, a tej gałązki, to zrobione gdzies latem i stąd taka różnica...hm... Tolu drzewko jest sprzed 2 tygodni, a gałązka z dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Coś ostatnio wanna najpopularniejszą sprawą w RW jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kto może mi odpowiedzieć? PYTANIE DNIA Marcin, to nie pytanie dnia, tylko zagadka wklej zdjęcie całego drzewa, a nie kilka listków z jakimiś bubkami, no... Tolu - jest zdjęcie drzewka, ale nie wiem czy to pomoże ... hm...to pierwsze zdjęcie nie pasuje do drugiego, ale jak rozumiem zdjęcie drzewka jest wczesnowiosenne, a tej gałązki, to zrobione gdzies latem i stąd taka różnica...hm... Tolu drzewko jest sprzed 2 tygodni, a gałązka z dzisiaj... zakwitnie na biało, to pewne, ale nazwy nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 coś ostatnio wanna najpopularniejszą sprawą w rw jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie jesteście? A ja sszukam w necie zmywarek i lodowek bo musze takiego zakupu dokonac, o ile na zmywarke sie chyba zdecydowalem tylko szukam gdzie i le kosztuje to o lodowce nie mam pojecia jaka chcemy kupic fakt, trochę towru w sklepach jest, ja się dzisiaj rozglądałem za czymś co zmieni wannę w kabinę prysznicową pozostawiając możliwość zwykłego wykorzystania wanny oj sa takie fajne kabiny nawannowe jest kłopot bo u mnie wanna stoi pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie jesteście? A ja sszukam w necie zmywarek i lodowek bo musze takiego zakupu dokonac, o ile na zmywarke sie chyba zdecydowalem tylko szukam gdzie i le kosztuje to o lodowce nie mam pojecia jaka chcemy kupic fakt, trochę towru w sklepach jest, ja się dzisiaj rozglądałem za czymś co zmieni wannę w kabinę prysznicową pozostawiając możliwość zwykłego wykorzystania wanny oj sa takie fajne kabiny nawannowe jest kłopot bo u mnie wanna stoi pod oknem zamurowac, przesunac wanne, zrobic kabine na zamowienie - rozwiazan mnostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie jesteście? A ja sszukam w necie zmywarek i lodowek bo musze takiego zakupu dokonac, o ile na zmywarke sie chyba zdecydowalem tylko szukam gdzie i le kosztuje to o lodowce nie mam pojecia jaka chcemy kupic fakt, trochę towru w sklepach jest, ja się dzisiaj rozglądałem za czymś co zmieni wannę w kabinę prysznicową pozostawiając możliwość zwykłego wykorzystania wanny oj sa takie fajne kabiny nawannowe jest kłopot bo u mnie wanna stoi pod oknem zamurowac, przesunac wanne, zrobic kabine na zamowienie - rozwiazan mnostwo coś wymyślę, ja pomysłowy Dobromir jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dobrej nocki życzę wszystkim, którzy tu jeszcze dzisiaj zajrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Gdzie jesteście? A ja sszukam w necie zmywarek i lodowek bo musze takiego zakupu dokonac, o ile na zmywarke sie chyba zdecydowalem tylko szukam gdzie i le kosztuje to o lodowce nie mam pojecia jaka chcemy kupic fakt, trochę towru w sklepach jest, ja się dzisiaj rozglądałem za czymś co zmieni wannę w kabinę prysznicową pozostawiając możliwość zwykłego wykorzystania wanny oj sa takie fajne kabiny nawannowe jest kłopot bo u mnie wanna stoi pod oknem zamurowac, przesunac wanne, zrobic kabine na zamowienie - rozwiazan mnostwo coś wymyślę, ja pomysłowy Dobromir jestem pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dobrej nocki życzę wszystkim, którzy tu jeszcze dzisiaj zajrzą papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dobrej nocki życzę wszystkim, którzy tu jeszcze dzisiaj zajrzą Dobranoc Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dobrej nocki życzę wszystkim, którzy tu jeszcze dzisiaj zajrzą Dobranoc Andre Dobranoc Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 jest tu jeszcze kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 czas na mnie do łóżeczka... dobranoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 jest tu jeszcze kto ? jest...Mamoń Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.05.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 jest tu jeszcze kto ? jest...Mamoń Gratulki Tolu - dzięki. Na ogrodniku odpowiedzieli, że to czeremcha jest. Mało zaszczytne to drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.05.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 streszczenie: Było o tym co kręci Olkę i Pawełka. Żabę rozpoznała nauczycielka jej syna i czytuje jej dziennik. Później Żabie opadła głowa na klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts