Trini 13.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 a wiecie co... forum mi się dziwnie wyswietlało - no to się wkurzyłam i nie wchodziłam w ogóle... teraz jest ok - ale i tak nie mam na dole przycisku odpowiedz, muszę sobie cytatowymi radzić... A Nefer też by chyba nie wiedziała, bo nie było ostatnio roboty, i nie widziałyśmy się dopiero w poniedziałek idę popracować troszkę No ale teraz będę czasem już zaglądać, choć w sumie mao czasu ostatnio mam na muratora, bo mnie konkursy wciągnęły dokumentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Oj Trini uzależniona kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 a co u Ciebie z tym wyświetlaniem - nie bardzo rozumiem doprawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Zaraz jadę odebrać córkę ze szkolnej wycieczki rowerowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Śmieszna sprawa bo była klasa 3 i trochę klasy 6. Te dziewczyny z klasy 6 - ja dziękuję - prawie całe gołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Oj Trini uzależniona kobieto kazdy jest od czegoś uzależniony a wczoraj trafiłam takie cudo http://img.ferra.ru/catalog/img/items/23876_00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Śmieszna sprawa bo była klasa 3 i trochę klasy 6. Te dziewczyny z klasy 6 - ja dziękuję - prawie całe gołe no przecież gorąco jest Nie wiem co byo - już jest ok, pomijając przycisk odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Gratulacje - właśnie chciałem pytać co wygrałaś oststanio. Myślę, że nie tylko to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Śmieszna sprawa bo była klasa 3 i trochę klasy 6. Te dziewczyny z klasy 6 - ja dziękuję - prawie całe gołe no przecież gorąco jest Nie wiem co byo - już jest ok, pomijając przycisk odpowiedz Wiem, że gorąco - ale miałem raczej na myśli tę modę - gołe brzuchy głównie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Gratulacje - właśnie chciałem pytać co wygrałaś oststanio. Myślę, że nie tylko to? no nie tylko ale w tej chwli jest mi ciężko zliczyć... szacunkowo... jakieś 4000 złotych będzie wiesz, książki, płyty, zabawki, rózne kuchenne akcesoria, smycze, radio, plecaki, kosmetyki.... nie potrafię policzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Trochę Cię na forum nie było ostatnio, ale może pamiętasz, że mnie brzuchy jakoś szczególnie kręcą zboczenie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Śmieszna sprawa bo była klasa 3 i trochę klasy 6. Te dziewczyny z klasy 6 - ja dziękuję - prawie całe gołe no przecież gorąco jest Nie wiem co byo - już jest ok, pomijając przycisk odpowiedz Wiem, że gorąco - ale miałem raczej na myśli tę modę - gołe brzuchy głównie oj wiem, tak tylko chciałam Cię na duchu podnieść... w sumie dobrze, że tylko brzuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Trochę Cię na forum nie było ostatnio, ale może pamiętasz, że mnie brzuchy jakoś szczególnie kręcą zboczenie takie no chyba nie u szóstoklasistek co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Wiem, wiem, że fanty trudno oszacować. A najłatwiej liczy się kasę Ale to imponująca suma. Właściwie to Ty chyba pracować nie musisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Wiem, wiem, że fanty trudno oszacować. A najłatwiej liczy się kasę Ale to imponująca suma. Właściwie to Ty chyba pracować nie musisz ... musisz coś trzeba jeść i rachunki płacić Boże... listonosz mnie nienawidzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Trochę Cię na forum nie było ostatnio, ale może pamiętasz, że mnie brzuchy jakoś szczególnie kręcą zboczenie takie no chyba nie u szóstoklasistek co? Trini - kręcą mnie wzrokowo i tyle Pomyślałaś, że ja .... ..... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Trochę Cię na forum nie było ostatnio, ale może pamiętasz, że mnie brzuchy jakoś szczególnie kręcą zboczenie takie no chyba nie u szóstoklasistek co? Trini - kręcą mnie wzrokowo i tyle Pomyślałaś, że ja .... ..... .... ja nie myślę znaczy czasem ale na pewno nie o tym o czym TY pomyslałeś a o czym pomyślałeś? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Wiem, wiem, że fanty trudno oszacować. A najłatwiej liczy się kasę Ale to imponująca suma. Właściwie to Ty chyba pracować nie musisz ... musisz coś trzeba jeść i rachunki płacić Boże... listonosz mnie nienawidzi!!! Nienawidzi bo nosi ciężkie rzeczy? A może za często? Proponuję wciągnąć listonosza do swojej sieci dystrybucji tych fantów. Będziesz miała z głowy problem sprzedaży. Chyba, że wolisz w Allegro się bawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Trochę Cię na forum nie było ostatnio, ale może pamiętasz, że mnie brzuchy jakoś szczególnie kręcą zboczenie takie no chyba nie u szóstoklasistek co? Trini - kręcą mnie wzrokowo i tyle Pomyślałaś, że ja .... ..... .... ja nie myślę znaczy czasem ale na pewno nie o tym o czym TY pomyslałeś a o czym pomyślałeś? :> Ja pomyślałem, że Ty pomyślałaś, że ja jestem amatorem dwunastolatek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Wiem, wiem, że fanty trudno oszacować. A najłatwiej liczy się kasę Ale to imponująca suma. Właściwie to Ty chyba pracować nie musisz ... musisz coś trzeba jeść i rachunki płacić Boże... listonosz mnie nienawidzi!!! Nienawidzi bo nosi ciężkie rzeczy? A może za często? Proponuję wciągnąć listonosza do swojej sieci dystrybucji tych fantów. Będziesz miała z głowy problem sprzedaży. Chyba, że wolisz w Allegro się bawić ... problem w tym, że ja tego nie sprzedaję zawsze znajdą się chętni - dlatego pracować muszę... a nienawidzi - bo często - wielkie - i ciężkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts