zielonooka 13.05.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ja tez lubie burze - jak jestem w domu bezpieczna za oknem i scianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.05.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ja tez lubie burze - jak jestem w domu bezpieczna za oknem i scianami czesć Zieloniutka! ja tez lubie burzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.05.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... No to bierz piwko i odpoczywaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... No to bierz piwko i odpoczywaj... Nie chcę piwka teraz, wolę wieczorem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.05.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... No to bierz piwko i odpoczywaj... Nie chcę piwka teraz, wolę wieczorem.... a ja chyba teraz wypiję...na poprawę nastroju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... No to bierz piwko i odpoczywaj... Nie chcę piwka teraz, wolę wieczorem.... a ja chyba teraz wypiję...na poprawę nastroju... Jeśli ma Ci to pomóc - to pij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.05.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... No to bierz piwko i odpoczywaj... Nie chcę piwka teraz, wolę wieczorem.... a ja chyba teraz wypiję...na poprawę nastroju... Jeśli ma Ci to pomóc - to pij ale jak się uwalę to będzie na Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... No to bierz piwko i odpoczywaj... Nie chcę piwka teraz, wolę wieczorem.... a ja chyba teraz wypiję...na poprawę nastroju... Jeśli ma Ci to pomóc - to pij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Jutro jedziemy na komunię ...niezbyt mi to pasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.05.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Jutro jedziemy na komunię ... niezbyt mi to pasuje ... tez nie przepadam za takimi imprezami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Jutro jedziemy na komunię ... niezbyt mi to pasuje ... wolałbym w domu i wokół domu popracować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Czy ja widziałam Trińkę czy to przewidzenie ?????? Dzień Dobry ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Jutro jedziemy na komunię ... niezbyt mi to pasuje ... tez nie przepadam za takimi imprezami... Gdyby tylko sama komunia w kościele, ale jesteśmy zaproszeni na stypę ... słowem kilka godzin w plecki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Czy ja widziałam Trińkę czy to przewidzenie ?????? Dzień Dobry ALL Witaj - dobrze widziałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.05.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... No to bierz piwko i odpoczywaj... Nie chcę piwka teraz, wolę wieczorem.... a ja chyba teraz wypiję...na poprawę nastroju... Zaba otwieraj bo ja wlasnie upilam 1wszy łyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Zielona - skąd nadajesz? Z domu, z pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Czy ja widziałam Trińkę czy to przewidzenie ?????? Dzień Dobry ALL Witaj - dobrze widziałaś ... Świat się kończy Zwiała inwestować w konkursy - uzależniona- a i tak się widziemy w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Czy ja widziałam Trińkę czy to przewidzenie ?????? Dzień Dobry ALL Witaj - dobrze widziałaś ... Świat się kończy Zwiała inwestować w konkursy - uzależniona- a i tak się widziemy w poniedziałek... Nefer - to może spróbuj ją naprostować jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.05.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 To teraz w domku popracujesz? W domu nie mam chęci nic zaczynać. Robota czeka na zewnątrz. W poniedziałek wchodzi brukarz więc muszę zakopać kabel do przyszłej bramy i do furtki... No to bierz piwko i odpoczywaj... Nie chcę piwka teraz, wolę wieczorem.... a ja chyba teraz wypiję...na poprawę nastroju... Zaba otwieraj bo ja wlasnie upilam 1wszy łyk upijemy sie dzisiaj Zielona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts