Whisper 03.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Teraz już wiem, statystyka uaktualniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Teraz już wiem, statystyka uaktualniona super .......... a twoj dziennnik??? dlaczego nieuaktualniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Teraz już wiem, statystyka uaktualniona super .......... a twoj dziennnik??? dlaczego nieuaktualniony? Bo roboty budowlane stanęły - czekamy na konstrukcję dachu - będzie pojutrze. A teraz przez parę dni szpadelkiem machałem, a to ani ciekawe, ani widowiskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Gratulacje Kasztanko!Widzę, że zapracowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 pniesz się do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Witam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Witam wieczorem Witaj! Jak praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 no! udało mi się zagonić dzieci do łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Moje też już w łóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 i nawet spią! Hura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 porządnie je dziś przegoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Teraz już wiem, statystyka uaktualniona super .......... a twoj dziennnik??? dlaczego nieuaktualniony? Bo roboty budowlane stanęły - czekamy na konstrukcję dachu - będzie pojutrze. A teraz przez parę dni szpadelkiem machałem, a to ani ciekawe, ani widowiskowe no czy nie widowiskowe to nie wiem nie wiem ......... ciekawe pewnie tez!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 porządnie je dziś przegoniłam wow po dzialce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Moje też już w łóżkach hihi moje tez juz w lozku ale cos sie odzywa od czasu do czasu jak iodziemy do niego sprawdzic to udaje ze spi potem znowu marudzi ..... moze przez sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 porządnie je dziś przegoniłam wow po dzialce??? Jeszcze nie. Dziś zaliczyły festyn, a potem dłuuugi spacer. Ja jednak też dostałam porządnie w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Moje też już w łóżkach hihi moje tez juz w lozku ale cos sie odzywa od czasu do czasu jak iodziemy do niego sprawdzic to udaje ze spi potem znowu marudzi ..... moze przez sen kontroluje Rodziców..Cwaniak, szybko się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Moje dziewczyny też już padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 to jest najprzyjemniejszy moment dla Rodziców, kiedy dzieci są już w łóżku,a my,tzn. rodzice mamy jeszcze trochę sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 to jest najprzyjemniejszy moment dla Rodziców, kiedy dzieci są już w łóżku,a my,tzn. rodzice mamy jeszcze trochę sił no wlasnie czasami zaluje ze siedze jeszcze .... i mam wyrzuty ze nie ide razem z nim spac ..... ale tez chce miec odrobine czasu dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 to jest najprzyjemniejszy moment dla Rodziców, kiedy dzieci są już w łóżku,a my,tzn. rodzice mamy jeszcze trochę sił no wlasnie czasami zaluje ze siedze jeszcze .... i mam wyrzuty ze nie ide razem z nim spac ..... ale tez chce miec odrobine czasu dla siebie W końcu nam sie też cos od zycia należy Tylko dlaczego potem sie tak cięzko wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts