duende 13.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 o ekspert w skutecznym czajnikowaniu:) gratulacje:) Duende - ekspertów w czajnikowaniu mamy na RW jeszcze kilku. Jest wśród nich czajnik największy i najskuteczniejszy - jak myślisz kto? hmm.... czyżby inż. Mamoń ??? i ... Jajcek??? Nie. Duende - przyjrzyj się dokładniej. Tu nie chodzi o ilość punktów, ale o skuteczność ... to skuteczności nie mierzy się ilością punktów? Ja bym to ujął tak: ilość trafień na ilość strzałów. hmmm nie sprawdzałam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 o ekspert w skutecznym czajnikowaniu:) gratulacje:) Duende - ekspertów w czajnikowaniu mamy na RW jeszcze kilku. Jest wśród nich czajnik największy i najskuteczniejszy - jak myślisz kto? hmm.... czyżby inż. Mamoń ??? i ... Jajcek??? Nie. Duende - przyjrzyj się dokładniej. Tu nie chodzi o ilość punktów, ale o skuteczność ... to skuteczności nie mierzy się ilością punktów? Ja bym to ujął tak: ilość trafień na ilość strzałów. hmmm nie sprawdzałam tego trudno by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 o ekspert w skutecznym czajnikowaniu:) gratulacje:) Duende - ekspertów w czajnikowaniu mamy na RW jeszcze kilku. Jest wśród nich czajnik największy i najskuteczniejszy - jak myślisz kto? hmm.... czyżby inż. Mamoń ??? i ... Jajcek??? Nie. Duende - przyjrzyj się dokładniej. Tu nie chodzi o ilość punktów, ale o skuteczność ... to skuteczności nie mierzy się ilością punktów? Ja bym to ujął tak: ilość trafień na ilość strzałów. no to zdradź o kim myślałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 o ekspert w skutecznym czajnikowaniu:) gratulacje:) Duende - ekspertów w czajnikowaniu mamy na RW jeszcze kilku. Jest wśród nich czajnik największy i najskuteczniejszy - jak myślisz kto? hmm.... czyżby inż. Mamoń ??? i ... Jajcek??? Nie. Duende - przyjrzyj się dokładniej. Tu nie chodzi o ilość punktów, ale o skuteczność ... to skuteczności nie mierzy się ilością punktów? Ja bym to ujął tak: ilość trafień na ilość strzałów. hmmm nie sprawdzałam tego trudno by było... Ja nie sprawdzałem tego i nie liczyłem, ale obserwuję co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 o ekspert w skutecznym czajnikowaniu:) gratulacje:) Duende - ekspertów w czajnikowaniu mamy na RW jeszcze kilku. Jest wśród nich czajnik największy i najskuteczniejszy - jak myślisz kto? hmm.... czyżby inż. Mamoń ??? i ... Jajcek??? Nie. Duende - przyjrzyj się dokładniej. Tu nie chodzi o ilość punktów, ale o skuteczność ... to skuteczności nie mierzy się ilością punktów? Ja bym to ujął tak: ilość trafień na ilość strzałów. no to zdradź o kim myślałeś verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 o ekspert w skutecznym czajnikowaniu:) gratulacje:) Duende - ekspertów w czajnikowaniu mamy na RW jeszcze kilku. Jest wśród nich czajnik największy i najskuteczniejszy - jak myślisz kto? hmm.... czyżby inż. Mamoń ??? i ... Jajcek??? Nie. Duende - przyjrzyj się dokładniej. Tu nie chodzi o ilość punktów, ale o skuteczność ... to skuteczności nie mierzy się ilością punktów? Ja bym to ujął tak: ilość trafień na ilość strzałów. no to zdradź o kim myślałeś verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! Pani doktor ma widzę ponadprzeciętne poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 o ekspert w skutecznym czajnikowaniu:) gratulacje:) Duende - ekspertów w czajnikowaniu mamy na RW jeszcze kilku. Jest wśród nich czajnik największy i najskuteczniejszy - jak myślisz kto? hmm.... czyżby inż. Mamoń ??? i ... Jajcek??? Nie. Duende - przyjrzyj się dokładniej. Tu nie chodzi o ilość punktów, ale o skuteczność ... to skuteczności nie mierzy się ilością punktów? Ja bym to ujął tak: ilość trafień na ilość strzałów. no to zdradź o kim myślałeś verunia a ja myślałam że andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! Pani doktor ma widzę ponadprzeciętne poczucie humoru czekałam tylko na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! Pani doktor ma widzę ponadprzeciętne poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 o ekspert w skutecznym czajnikowaniu:) gratulacje:) Duende - ekspertów w czajnikowaniu mamy na RW jeszcze kilku. Jest wśród nich czajnik największy i najskuteczniejszy - jak myślisz kto? hmm.... czyżby inż. Mamoń ??? i ... Jajcek??? Nie. Duende - przyjrzyj się dokładniej. Tu nie chodzi o ilość punktów, ale o skuteczność ... to skuteczności nie mierzy się ilością punktów? Ja bym to ujął tak: ilość trafień na ilość strzałów. no to zdradź o kim myślałeś verunia a ja myślałam że andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 http://p.webshots.com/ProThumbs/85/42085_wallpaper110.jpg kiedy mój ogródek będzie tak wyglądał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 byliśmy dziś z dziećmi na plaży, na początku buło fajnie,a potem zrobiło się zimniej i trzeba było się zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! to już było z przytupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 bum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 http://p.webshots.com/ProThumbs/35/58335_wallpaper110.jpg a taki mosteczek nad oczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts