Olkalybowa 14.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Heloł . Niezmiernie mi miło otworzyć nowy dzien na RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.05.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Przy tak miłym powitaniu dobrze zacząć dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc co się działo wczoraj ? ja o 4,oo wrociłam z imprezy ...ledwo patrze na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 pusto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 może kawa kogoś skusi http://ataka-no-seki.or.jp/cut2.caffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc co się działo wczoraj ? ja o 4,oo wrociłam z imprezy ...ledwo patrze na oczy Cześć Ew-ka to musiała być niezła zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 może kawa kogoś skusi http://ataka-no-seki.or.jp/cut2.caffe.jpg ano skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc co się działo wczoraj ? ja o 4,oo wrociłam z imprezy ...ledwo patrze na oczy Cześć Ew-ka to musiała być niezła zabawa cześć andre w piętek śpiewanie ,w sobote tańce .....impreza była super ....kolega obchodził 40-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Heloł . Niezmiernie mi miło otworzyć nowy dzien na RW. Oleńka to prawdziwy poranny ptaszek jest Cześć Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc co się działo wczoraj ? ja o 4,oo wrociłam z imprezy ...ledwo patrze na oczy Cześć Ew-ka to musiała być niezła zabawa cześć andre w piętek śpiewanie ,w sobote tańce .....impreza była super ....kolega obchodził 40-tkę he, he, my czterdziestolatki to jednak rozrywkowi ludzie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 jakie plany na niedzielę ? mnie H. wyciąga na rower ,ale mam obiekcje bo planuje długą trasę a mnie po wczorajszym wieczorze bolą nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc co się działo wczoraj ? ja o 4,oo wrociłam z imprezy ...ledwo patrze na oczy Cześć Ew-ka to musiała być niezła zabawa cześć andre w piętek śpiewanie ,w sobote tańce .....impreza była super ....kolega obchodził 40-tkę he, he, my czterdziestolatki to jednak rozrywkowi ludzie jesteśmy w piątek przy ognisku śpiewaliśmy Dżem ,Perfekt i takie tam różności wspominałam Cię ....naszego forumowego gitarzystę a wczoraj spotkał sie klub taneczny ....bo kiedyś tańczyliśmy towarzysko więc sam rozumiesz ,że taniec był wczoraj najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 jakie plany na niedzielę ? mnie H. wyciąga na rower ,ale mam obiekcje bo planuje długą trasę a mnie po wczorajszym wieczorze bolą nogi próbuję z wanny zrobić kabinę przysznicową tzn. rozważam możliwości zanim coś wymyślę sensownego to pewnie niedziela przeleci a wanna musi pozostać wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc co się działo wczoraj ? ja o 4,oo wrociłam z imprezy ...ledwo patrze na oczy Cześć Ew-ka to musiała być niezła zabawa cześć andre w piętek śpiewanie ,w sobote tańce .....impreza była super ....kolega obchodził 40-tkę he, he, my czterdziestolatki to jednak rozrywkowi ludzie jesteśmy w piątek przy ognisku śpiewaliśmy Dżem ,Perfekt i takie tam różności wspominałam Cię ....naszego forumowego gitarzystę a wczoraj spotkał sie klub taneczny ....bo kiedyś tańczyliśmy towarzysko więc sam rozumiesz ,że taniec był wczoraj najważniejszy bardzo mi miło, ze o mnie pamiętałaś w tańcach to ja niestety przeciętny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc co się działo wczoraj ? ja o 4,oo wrociłam z imprezy ...ledwo patrze na oczy Cześć Ew-ka to musiała być niezła zabawa cześć andre w piętek śpiewanie ,w sobote tańce .....impreza była super ....kolega obchodził 40-tkę he, he, my czterdziestolatki to jednak rozrywkowi ludzie jesteśmy w piątek przy ognisku śpiewaliśmy Dżem ,Perfekt i takie tam różności wspominałam Cię ....naszego forumowego gitarzystę a wczoraj spotkał sie klub taneczny ....bo kiedyś tańczyliśmy towarzysko więc sam rozumiesz ,że taniec był wczoraj najważniejszy bardzo mi miło, ze o mnie pamiętałaś w tańcach to ja niestety przeciętny jestem eee tam ......masz słuch muzyczny i poczucie rytmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc co się działo wczoraj ? ja o 4,oo wrociłam z imprezy ...ledwo patrze na oczy Cześć Ew-ka to musiała być niezła zabawa cześć andre w piętek śpiewanie ,w sobote tańce .....impreza była super ....kolega obchodził 40-tkę he, he, my czterdziestolatki to jednak rozrywkowi ludzie jesteśmy w piątek przy ognisku śpiewaliśmy Dżem ,Perfekt i takie tam różności wspominałam Cię ....naszego forumowego gitarzystę a wczoraj spotkał sie klub taneczny ....bo kiedyś tańczyliśmy towarzysko więc sam rozumiesz ,że taniec był wczoraj najważniejszy bardzo mi miło, ze o mnie pamiętałaś w tańcach to ja niestety przeciętny jestem eee tam ......masz słuch muzyczny i poczucie rytmu noo mam....tylko treningu za mało ale teraz mam dużo miejsca w salonie to nadrobię zaległości tylko wprawna nauczycielka potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 andre ......szkół tańca jest dużo, szczególnie po Tańcu z gwiazdami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Zmykam kombinować ten parawan do wanny Wpadnę wieczorkiem Miłej niedzieli wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 papatki ........miłej i słonecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 andre ......szkół tańca jest dużo, szczególnie po Tańcu z gwiazdami nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts