sylvia1 14.05.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc czesc sylwia właśnie wrocilam z rowerowej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Cześć Ew-kaWczoraj o mały włos nie mieliśmy sarny na masce samochodu...dobrze że refleks i sprawne hamulce nie zawiodły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Cześć Ew-ka Wczoraj o mały włos nie mieliśmy sarny na masce samochodu...dobrze że refleks i sprawne hamulce nie zawiodły. Ja tez wczoraj o mało sarny nie zaliczyłam !!! Jakiś czas wylegania saren an ulice czy co ? Tylko mnie się zdarzyło w W-wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc dziewczyny miałyście wczoraj wrażenia szczescie ,że nic sie nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Cześć Ew-ka Wczoraj o mały włos nie mieliśmy sarny na masce samochodu...dobrze że refleks i sprawne hamulce nie zawiodły. Ja tez wczoraj o mało sarny nie zaliczyłam !!! Jakiś czas wylegania saren an ulice czy co ? Tylko mnie się zdarzyło w W-wie :) Nefer, to była taka sarenka o blond włosach i duuuużych niebieskich oczach, spiesząca do butiku po nowy ciuch? bo ja swoją spotkałam na leśnej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Cześć Ew-ka Wczoraj o mały włos nie mieliśmy sarny na masce samochodu...dobrze że refleks i sprawne hamulce nie zawiodły. Ja tez wczoraj o mało sarny nie zaliczyłam !!! Jakiś czas wylegania saren an ulice czy co ? Tylko mnie się zdarzyło w W-wie :) Nefer, to była taka sarenka o blond włosach i duuuużych niebieskich oczach, spiesząca do butiku po nowy ciuch? bo ja swoją spotkałam na leśnej drodze Ni diabła nie pasuje do opisu - tego typu sarenki nie skaczą z taką gracją :) Ta była młoda - ale oczki miała piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Całe szczęście, że jej nie trąciłaś, młodego życia najbardziej szkoda, no i tych oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Całe szczęście, że jej nie trąciłaś, młodego życia najbardziej szkoda, no i tych oczu Wylazła po dwóch ostrych zakrętach to nie miałam zbyt dużo na liczniku na szczęście :)I widziałam wczoraj bażanta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc czesc sylwia właśnie wrocilam z rowerowej wycieczki a mój maz wczoraj na rowerze nadgarstek sobie uszkodził.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc czesc sylwia właśnie wrocilam z rowerowej wycieczki a mój maz wczoraj na rowerze nadgarstek sobie uszkodził.. Zawsze mówiłam, że sport jest niebezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc czesc sylwia właśnie wrocilam z rowerowej wycieczki a mój maz wczoraj na rowerze nadgarstek sobie uszkodził.. Zawsze mówiłam, że sport jest niebezpieczny podzielam Twoje zdanie i jestem zapalonym kibicem sportu, to kontuzją nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc czesc sylwia właśnie wrocilam z rowerowej wycieczki a mój maz wczoraj na rowerze nadgarstek sobie uszkodził.. Zawsze mówiłam, że sport jest niebezpieczny podzielam Twoje zdanie i jestem zapalonym kibicem sportu, to kontuzją nie grozi O to to to właśnie A w ogóle to sport męczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc czesc sylwia właśnie wrocilam z rowerowej wycieczki a mój maz wczoraj na rowerze nadgarstek sobie uszkodził.. Zawsze mówiłam, że sport jest niebezpieczny podzielam Twoje zdanie i jestem zapalonym kibicem sportu, to kontuzją nie grozi O to to to właśnie A w ogóle to sport męczy ... i czoło bywa spocone....bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 I dlatego w ramach zajęć sportowych wybieram się na cafe latte z kumpelką na pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ale grzeszycie dziewczyny jazda na rowerze jest ok ale jazda ekstremalna może być niebezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Miłej niedzieli życzę, dobrego wypoczynku przed nowym tygodniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ale grzeszycie dziewczyny jazda na rowerze jest ok ale jazda ekstremalna może być niebezpieczna zwłaszcza bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Miłej niedzieli życzę, dobrego wypoczynku przed nowym tygodniem. Brawo Tolusia kolejna stronka http://www.istore.com.pl/prods/303876.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Miłej niedzieli życzę, dobrego wypoczynku przed nowym tygodniem. Brawo Tolusia kolejna stronka http://www.istore.com.pl/prods/303876.jpg jeju....jaka łąka...dzięki Ewka masz u mnie podwójną porcję szarlotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts