Ew-ka 14.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 piękny komplecik ,prawda ? my już po obiadku zaraz idziemy na kawkę do Teściów ( mieszkaja na tej samej ulicy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Piszę streszczenie i zmykam na seans filmowy. STRESZCZENIE:stronkę otworzyła Duende u której Andre budzi ciekawość, potem nic nie zakłóciło ciszy nocnej aż do rana,po kwusi zaparzonej przez Ewkę toczyły się rozmowy o sarenkach z dużymi oczami i sporcie który zamiast służyć zdrowiu jest zwyczajnie męczący.Zakończyła Ewka, która by móc poklikać musiała zejść z roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 mąz nie jechał ekstremalnie- obok przejeżdzał ktoś i zapytał o droge maz na chwilke odwrócił głowe by powiedzieć "nie wiem" i jak ja odwrócił do kirerunku jazdy to jego oczom ukazała się wielka ziejąca dziura w ulicy no i hamulce sa za mocne bo męża wyrzuciło z roweru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 mąz nei jechał ekstremalnie obok przejeżdzał tkoś i zapytał o dorge amaz na chwilke odwrócił głowe by powiedzieć niewiem i jak ja odwrócił do kirerunku jazdy to jego ocozm ukazła się wielka ziejąca dziura w ulicy no i hamulce sa za mocne bo męża wyrzuciło z roweru.. czyli nieuwaga a nie ekstrema bardzo Go boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 bardzo wczoraj bylismy na nocym dyzurze ale zrobili zdjecie uznali ze nic złamane nie jest a reka jak bania.. okłady z altacetu torchę pomogły kupiłam bandaż i na prośbę meża usztywniłam nadgarstek i od razu lepiej ale i tak boli... w końcu nadgarstki przejeły całą siłę uderzenia... wczoraj to aż goraczke miał z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Dziewczyny Kochane polecam wszystkim książkę ,którą kupiłam w Delikatesach na półce z gazetami za 10 zł " Dlaczego mężczyźni kłamią ,a kobiety płaczą "......( w księgarni też jest ale kosztuje 29 zł) Absolutny hit zachowania facetów i kobiet na wesoło .....czytałam na głos mojemu Heniowi i płakałam ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 mąz nie jechał ekstremalnie- obok przejeżdzał ktoś i zapytał o droge maz na chwilke odwrócił głowe by powiedzieć "nie wiem" i jak ja odwrócił do kirerunku jazdy to jego oczom ukazała się wielka ziejąca dziura w ulicy no i hamulce sa za mocne bo męża wyrzuciło z roweru.. Sylwia bądź dziś dla niego wyrozumiała. Zrób zimny okład i wybuźkaj, będzie mu lżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 bardzo wczoraj bylismy na nocym dyzurze ale zrobili zdjecie uznali ze nic złamane nie jest a reka jak bania.. okłady z altacetu torchę pomogły kupiłam bandaż i na prośbę meża usztywniłam nadgarstek i od razu lepiej ale i tak boli... w końcu nadgarstki przejeły całą siłę uderzenia... wczoraj to aż goraczke miał z tego ooooo....to dość poważna kontuzja ......współczję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 okład zrobiony i wybuźkany.. i generalnie wszyscy chodza na paluszkach... ale się martwimy bo kurcze ile to moze boleć? dobrze ze złamania nie ma ale i tak jturo idzie do swojego lekarza i tamten pewnie bedize chcial potwierdzic diagnoze bo pewnie bez L4 sie nie obedzie... bo jak z taka łapką przy kompie pracowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 to na razie się żegnam ......jakaś burza się zbliża słychać pomruki odpoczywajcie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 bardzo wczoraj bylismy na nocym dyzurze ale zrobili zdjecie uznali ze nic złamane nie jest a reka jak bania.. okłady z altacetu torchę pomogły kupiłam bandaż i na prośbę meża usztywniłam nadgarstek i od razu lepiej ale i tak boli... w końcu nadgarstki przejeły całą siłę uderzenia... wczoraj to aż goraczke miał z tego Żona trenera judo CI mówi : jesli to nie złamanie i miał gorączkę oznacza to stan zapalny - nie ogrzewać ! Bandaż ogrzewa. Jeśli to stan zapalny to OCHŁADZAĆ - w aptece dostaniesz coś takiego jak "cold pack" - to taka torebka z żelem - wkładasz do zamrażalnika, owijasz szmatką i na obrzęk. Altacet sobi można w butki wsadzić. Voltaren Emulgel w MAŚĆI - smarowć według wskazań - nie częsciej. NIweluje obrzęk i działa przeciwzalnie. Pewnie poszła cała torebka stawowa a tam dużo kosteczek....to niefajne miejsce.. Ja jednak na wszelki słuczaj zrobiłabym zdjęcie gdzieś indziej jeśli we wtorek dalej będzie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 to na razie się żegnam ......jakaś burza się zbliża słychać pomruki Odpoczywajcie miło pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Nefer o tym coldzie nie pomysłam nie ogrzewam okłady robie chłodne..jak nie bedize poprawy to jutro pójdize do luxmedu bo tam sie leczy.. i jeszcze raz zdjecie zrobia i zoabcze jakos tamtemu lekarzowi nie ufam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 to na razie się żegnam ......jakaś burza się zbliża słychać pomruki odpoczywajcie miło PA pa......dzięki za wskazówki ....żono trenera judo może kiedyś się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Bandaż eni elesatyczny tylko zwykły i tylko na końcówkach deseczki usztywniajacej.. wiec chyba może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Bandaż eni elesatyczny tylko zwykły i tylko na końcówkach deseczki usztywniajacej.. wiec chyba może byc? sylvia Jeśli mąż się lepiej z tym czuje to można zostawić ,ale każda dodatkowa "okładzina" w taką temperaturę jak dziś pomaga zarazom Na pewno pobiegnij po Voltaren - zdecydowanie działa na poważne obrzęki i zapobiega rozprzestrzenieniu stanu zapalnego i oczywiście działa przeciwbólowo (diklofenak) Ew-ka Po tej ilości kontuzji mojego męża, po jego operacjach na wiązadła krzyżowe w kolanach, po kontuzjach moich dzieci i zawodników i jazdach po szpitalach mogłabym otworzyć prywatną klinikę ortopedyczną :) Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 A jeśli juz Altacet to też w żelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Bandaż eni elesatyczny tylko zwykły i tylko na końcówkach deseczki usztywniajacej.. wiec chyba może byc? sylvia Jeśli mąż się lepiej z tym czuje to można zostawić ,ale każda dodatkowa "okładzina" w taką temperaturę jak dziś pomaga zarazom Na pewno pobiegnij po Voltaren - zdecydowanie działa na poważne obrzęki i zapobiega rozprzestrzenieniu stanu zapalnego i oczywiście działa przeciwbólowo (diklofenak) Ew-ka Po tej ilości kontuzji mojego męża, po jego operacjach na wiązadła krzyżowe w kolanach, po kontuzjach moich dzieci i zawodników i jazdach po szpitalach mogłabym otworzyć prywatną klinikę ortopedyczną :) Zawsze do usług czekaj cos przeciwbolowego mam w masci to mu zaraz zapodam.. napisze ci nazwy podasz mi ktorym posmarowac.. fastum żel ( skąłd ketoprofen 2,5%) lub ben gay chyba to drugie odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Cześć Rekordziści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 czesc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts