Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

ps. moje "szczescie" w osobie osobnika płci " mięskiej " to sobie tylko na motorze smiga - i co rusz sie tam lekko rozwala... - np miał pieknie zerwany cała skore z ramienia - obecnie wyglada to tak jakby mial wielka blizne wielkosci min 3 dloni po starym oparzeniu :wink: i do tej pory niewyjeta srube z ramienia.... tyz piknie.... :lol:

sylvia1 - pozdrowienia i zyczenie zdrowie dla Meza

Kiedyś przyszywałam kumplowi udo na swoje miejsce :) Ale "szczęście" rozumiem bo sama śmigałam - z różnym skutkiem :) :wink: Ale mój mąż motoru miał nie będzie :) :evil:

dobre!!!

I prawdziwe :):)

A Twój się zdecydował już na rekonstrukcję czy tak z tym łazi ?

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ale mój mąż motoru miał nie będzie :) :evil:

powiem szczerze ze ja tego jego motoru nienawidze :evil:

a jak juz to zaluje ze nie ma harleya i sobie godnie i wolno pyrr pyrr na highway'u nie jedzie... nie...on musiał kupic sobie choppera i "zap***rzać" z 250 /h :evil:

no ale zabronic nie moge... juz to widze...chyba by umarł ze smiechu :lol: jakbym mu tupnela noga i powiedziala" koniec motoru" :-?

Ale mój mąż motoru miał nie będzie :) :evil:

powiem szczerze ze ja tego jego motoru nienawidze :evil:

a jak juz to zaluje ze nie ma harleya i sobie godnie i wolno pyrr pyrr na highway'u nie jedzie... nie...on musiał kupic sobie choppera i "zap***rzać" z 250 /h :evil:

no ale zabronic nie moge... juz to widze...chyba by umarł ze smiechu :lol:

Mój ma pozwolenie na Harleya :) A nie na szlifierkę :) Współczuję, choć rozumiem tę miłość. Już nie jeżdżę, mam inne zadania do wykonania. Kupię sobie na emeryturze :):)

ps. moje "szczescie" w osobie osobnika płci " mięskiej " to sobie tylko na motorze smiga - i co rusz sie tam lekko rozwala... - np miał pieknie zerwany cała skore z ramienia - obecnie wyglada to tak jakby mial wielka blizne wielkosci min 3 dloni po starym oparzeniu :wink: i do tej pory niewyjeta srube z ramienia.... tyz piknie.... :lol:

Kiedyś przyszywałam kumplowi udo na swoje miejsce :) Ale "szczęście" rozumiem bo sama śmigałam - z różnym skutkiem :) :wink: Ale mój mąż motoru miał nie będzie :) :evil:

dobre!!!

łazi, ortopedzi na razie nie zachęcają go do zabiegu, a i on sam też ma opory zwłaszcza, że grozi mu po zabiegu zakaz obciązania nogi przez kilka miesięcy, a w jego pracy będzie to trudne

to do mnie pytanko?

nie...łazie tak, w sumie z daleka nie widać... ja sie juz przywyczailam a jakos "strasznie" to nie wyglada...

bardziej wkurza mnie ta srubka w ramieniu - juz dawno powinien ja wydlubac ale nie ma czasu - bo to znow ze 2-3 tyg z niesprawna reka by lazil...potem pewnie jakas rehabilitacja i on "nie ma kiedy" :o :-? w sumie mu nie przeszkadza tylko ograniczony ruch - np lewa reka do karku juz nie dotknie

dobre!!!

łazi, ortopedzi na razie nie zachęcają go do zabiegu, a i on sam też ma opory zwłaszcza, że grozi mu po zabiegu zakaz obciązania nogi przez kilka miesięcy, a w jego pracy będzie to trudne

Joasiu,

Ortopedzi w szpitalach państwowych opowiedają takie kocopoły.

Mój mąż wstał na drugi dzień po operacji - o kulach, ale chodził.

Po 5 dniach jeździł samochodem sam.

Po 10 dniach był w pracy bo nie mógł w domu siedzieć. Chodził w ortezie.

Nie wierz w takie rzeczy - jeden warunek - trzeba to zrobić prywatnie - bo są inne założenia.

W szpitalu po operacji leżysz z nogą do góry przez tydzień i przynoszą Ci basen.

Prywatnie robią od razu, na drugi dzień fizykooteriapię ( specjalny wózek, który zgina i rozprostowuje nogę - kosztowny jak fuck więc państwowo go nie ma:))

Wszystko zależy. U nas taka operacja kosztuje 8.000 + potem zajęcia (30-50 pln za 2 h z krioteriapią i laseroteriapią) Coś mi się kolebie po głowie dobra klinika na wybrzeżu ...jak mąż wróci to się dowiem.

Asiu jak tam wasz kredyt? bo ja sie dzis bede nad kosztorysem produkowac.. :roll:

spotkaliśmy się z doradcą kredytowym, nie wiemy jeszcze, w jakim banku ale odsetki we frankach oscylują między 1,8 a 2,3, w zależności od kwoty jaką weźmiemy i innych opcji- musimy po prostu popracować nad tym

to do mnie pytanko?

nie...łazie tak, w sumie z daleka nie widać... ja sie juz przywyczailam a jakos "strasznie" to nie wyglada...

bardziej wkurza mnie ta srubka w ramieniu - juz dawno powinien ja wydlubac ale nie ma czasu - bo to znow ze 2-3 tyg z niesprawna reka by lazil...potem pewnie jakas rehabilitacja i on "nie ma kiedy" :o :-? w sumie mu nie przeszkadza tylko ograniczony ruch - np lewa reka do karku juz nie dotknie

No do karku dotykac nie musi :wink: :wink: :wink: A rehabilitacja jest konieczna bo to się odezwie po 60-tce niestety :)