duende 14.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Moja połowica zaliczyła dzisiaj pierwszą samodzielną jazdę samochodem po mieście Wróciła cała i zdrowa strat w ludziach nie było ?? gratulacje:) na pewno jesteś dumny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Truteń mnie zgania, więc pa jakiś duży i wpływowy musi być, skoro uległaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Truteń mnie zgania, więc pa Truteń? Nie becz, jutro też będzie RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Moja połowica zaliczyła dzisiaj pierwszą samodzielną jazdę samochodem po mieście Wróciła cała i zdrowa strat w ludziach nie było ?? gratulacje:) na pewno jesteś dumny!! nie było, w sprzęcie też przez rok jeździła ze mną, dzisiaj odważyła się samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Nie becz, jutro też będzie RW nie ma to jak poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Duende, jesteś już STAŁĄ BYWALCZYNIĄ forum Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Moja połowica zaliczyła dzisiaj pierwszą samodzielną jazdę samochodem po mieście Wróciła cała i zdrowa strat w ludziach nie było ?? gratulacje:) na pewno jesteś dumny!! nie było, w sprzęcie też przez rok jeździła ze mną, dzisiaj odważyła się samodzielnie noooo to tym większe gratulacje!! jesteś pewien, że nie wyjechała tylko za róg i nie czekała z duszą na ramieniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Duende, jesteś już STAŁĄ BYWALCZYNIĄ forum Gratulacje ooooo !!! nie zauważyłam to chyba... dobrze, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Moja połowica zaliczyła dzisiaj pierwszą samodzielną jazdę samochodem po mieście Wróciła cała i zdrowa strat w ludziach nie było ?? gratulacje:) na pewno jesteś dumny!! nie było, w sprzęcie też przez rok jeździła ze mną, dzisiaj odważyła się samodzielnie noooo to tym większe gratulacje!! jesteś pewien, że nie wyjechała tylko za róg i nie czekała z duszą na ramieniu?? jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Duende, jesteś już STAŁĄ BYWALCZYNIĄ forum Gratulacje ooooo !!! nie zauważyłam to chyba... dobrze, nie? klikając na RW, to nie wiadomo kiedy te cyferki przeskakują ani się obejrzysz będzie 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 codziennie miedzy 22.00 a 23 z minutami dzieje mi się tak, że żadna strona nie da się otworzyć, łącznie z forum.Zwykle był to koniec klikania.Dzisiaj jednak pomógł restart. Ciekawe na jak długo. Miewacie coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Duende, jesteś już STAŁĄ BYWALCZYNIĄ forum Gratulacje ooooo !!! nie zauważyłam to chyba... dobrze, nie? klikając na RW, to nie wiadomo kiedy te cyferki przeskakują ani się obejrzysz będzie 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Moja połowica zaliczyła dzisiaj pierwszą samodzielną jazdę samochodem po mieście Wróciła cała i zdrowa strat w ludziach nie było ?? gratulacje:) na pewno jesteś dumny!! nie było, w sprzęcie też przez rok jeździła ze mną, dzisiaj odważyła się samodzielnie noooo to tym większe gratulacje!! jesteś pewien, że nie wyjechała tylko za róg i nie czekała z duszą na ramieniu?? jestem pewien No to pięknie - moje gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 przypomnieliście mi!! skończyło mi się prawo jazdy... musze pilnie wymienić, mój rocznik miał czas do ... końca marca, jak dobrze pamiętam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 codziennie miedzy 22.00 a 23 z minutami dzieje mi się tak, że żadna strona nie da się otworzyć, łącznie z forum. Zwykle był to koniec klikania. Dzisiaj jednak pomógł restart. Ciekawe na jak długo. Miewacie coś takiego?? wczoraj albo przedwczoraj miałem coś takiego przez kilka minut, tylko ten raz zdarza sie, że szybkość otwierania stron jest beznadziejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 przypomnieliście mi!! skończyło mi się prawo jazdy... musze pilnie wymienić, mój rocznik miał czas do ... końca marca, jak dobrze pamiętam .... Mój miał termin .......hmmmm .... kilka lat temu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam Jestem tak wykończony, że zaraz zasną nad klawiszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Moja połowica zaliczyła dzisiaj pierwszą samodzielną jazdę samochodem po mieście Wróciła cała i zdrowa strat w ludziach nie było ?? gratulacje:) na pewno jesteś dumny!! nie było, w sprzęcie też przez rok jeździła ze mną, dzisiaj odważyła się samodzielnie noooo to tym większe gratulacje!! jesteś pewien, że nie wyjechała tylko za róg i nie czekała z duszą na ramieniu?? jestem pewien No to pięknie - moje gratulacje :) dziękuję, przekażę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Hej!! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Moja połowica zaliczyła dzisiaj pierwszą samodzielną jazdę samochodem po mieście Wróciła cała i zdrowa strat w ludziach nie było ?? gratulacje:) na pewno jesteś dumny!! nie było, w sprzęcie też przez rok jeździła ze mną, dzisiaj odważyła się samodzielnie noooo to tym większe gratulacje!! jesteś pewien, że nie wyjechała tylko za róg i nie czekała z duszą na ramieniu?? jestem pewien No to pięknie - moje gratulacje :) dziękuję, przekażę dalej Przekaż z komentarzem :"To nieprawda,że kobiety jeżdżą gorzej. Kobiety jeżdżą myśląc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts