duende 14.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 codziennie miedzy 22.00 a 23 z minutami dzieje mi się tak, że żadna strona nie da się otworzyć, łącznie z forum. Zwykle był to koniec klikania. Dzisiaj jednak pomógł restart. Ciekawe na jak długo. Miewacie coś takiego?? wczoraj albo przedwczoraj miałem coś takiego przez kilka minut, tylko ten raz zdarza sie, że szybkość otwierania stron jest beznadziejna oj z tą szybkością to i u mnie bywa różnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Verunia - gratki Rany lider ma 210 - toż to miliony lat świetlnych Witaj Markus - coś rzadko bywasz u nas. No - małą stratę masz - nie da się ukryć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam Jestem tak wykończony, że zaraz zasną nad klawiszami to widać, bo Ci się "ę" z "ą" myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 codziennie miedzy 22.00 a 23 z minutami dzieje mi się tak, że żadna strona nie da się otworzyć, łącznie z forum. Zwykle był to koniec klikania. Dzisiaj jednak pomógł restart. Ciekawe na jak długo. Miewacie coś takiego?? wczoraj albo przedwczoraj miałem coś takiego przez kilka minut, tylko ten raz zdarza sie, że szybkość otwierania stron jest beznadziejna oj z tą szybkością to i u mnie bywa różnie... u mnie wogóle źle chodzi i to od kilku tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam Jestem tak wykończony, że zaraz zasną nad klawiszami to widać, bo Ci się "ę" z "ą" myli Andre - nie bądź drobiazgowy pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 przypomnieliście mi!! skończyło mi się prawo jazdy... musze pilnie wymienić, mój rocznik miał czas do ... końca marca, jak dobrze pamiętam .... Mój miał termin .......hmmmm .... kilka lat temu ? jeździsz z nieaktualnym czy wozi Cię kierowca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 przypomnieliście mi!! skończyło mi się prawo jazdy... musze pilnie wymienić, mój rocznik miał czas do ... końca marca, jak dobrze pamiętam .... Mój miał termin .......hmmmm .... kilka lat temu ? jeździsz z nieaktualnym czy wozi Cię kierowca?? a ja mam nieaktualny dowód osobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Verunia - gratki Rany lider ma 210 - toż to miliony lat świetlnych I jeszcze mowi że to ja jestem największym czajnikiem nie najwiekszym a najskuteczniejszym i z tego trzeba być dumnym Olka - jesteś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) ciężko było żonkę wprowadzić w klan kierowców jak się słyszało: - "nie wiem ile kierownicą kręcić bo... kółek nie widać", to mnie zwątpienie ogarniało teraz jest już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) ciężko było żonkę wprowadzić w klan kierowców jak się słyszało: - "nie wiem ile kierownicą kręcić bo... kółek nie widać", to mnie zwątpienie ogarniało teraz jest już dobrze a samochód macie jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 przypomnieliście mi!! skończyło mi się prawo jazdy... musze pilnie wymienić, mój rocznik miał czas do ... końca marca, jak dobrze pamiętam .... Mój miał termin .......hmmmm .... kilka lat temu ? jeździsz z nieaktualnym czy wozi Cię kierowca?? a ja mam nieaktualny dowód osobowy ja też czekałam do czasu zameldowania się na budowie nastąpiło to dwa tygodnie temu, ale dowodu nie zmieniłam ... jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 przypomnieliście mi!! skończyło mi się prawo jazdy... musze pilnie wymienić, mój rocznik miał czas do ... końca marca, jak dobrze pamiętam .... Mój miał termin .......hmmmm .... kilka lat temu ? jeździsz z nieaktualnym czy wozi Cię kierowca?? a ja mam nieaktualny dowód osobowy ja też czekałam do czasu zameldowania się na budowie nastąpiło to dwa tygodnie temu, ale dowodu nie zmieniłam ... jeszcze... A ja nie mogę się przemeldować bo zgubiłem książeczkę wojskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) ciężko było żonkę wprowadzić w klan kierowców jak się słyszało: - "nie wiem ile kierownicą kręcić bo... kółek nie widać", to mnie zwątpienie ogarniało teraz jest już dobrze a samochód macie jeden? jeden, trzeba się będzie jakoś nim dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) ciężko było żonkę wprowadzić w klan kierowców jak się słyszało: - "nie wiem ile kierownicą kręcić bo... kółek nie widać", to mnie zwątpienie ogarniało teraz jest już dobrze teraz będzie śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 punkcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 co prawda słyszałam też inne powiedzenie : "za kierownicą wszystkie kobiety są jasnowłose" Ale tego nie mów:) ciężko było żonkę wprowadzić w klan kierowców jak się słyszało: - "nie wiem ile kierownicą kręcić bo... kółek nie widać", to mnie zwątpienie ogarniało teraz jest już dobrze a samochód macie jeden? jeden, trzeba się będzie jakoś nim dzielić i co rano losowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.05.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 punkcik? ...do rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 streszczenie: Zaczęła Verunia. Było o czajnikowaniu, o tym, że żona Andre już jeździ samochodem, o prawach jazdy i o dowodach osobistych. Wystawił Andre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts