sylvia1 15.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a ja na kursie... i niewyspana bo do 2 w nocy tworzyłam kosztorys dla banku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a ja na kursie... i niewyspana bo do 2 w nocy tworzyłam kosztorys dla banku... ło matko!!! Ile czasu ten kosztory robiłaś? Ja wziąłem jakiś z forum muratora. Tam było ile mniej więcej (procentowo) kasy idzie na co i po wpisaniu sumy końcowej 300-280tyś miałem poszczególne kwoty... Poza tym wykonawca machnął mi taki ogólny kosztory... Oba mniej więcj zgadzały się.. Wystarczyło bankowi.. A w jakim banku bierzesz kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 zaczełam o 23 nawet grubo po 23... pod uwage wchdoza dwa banki mBank i GE który wygra zadecyduje ostatnie starcie ... kosztorys miałam szczegółowy przez projektanta zrobiony tylko rubryczki sie nie zgadzały z tymi bankowymi i musiałam popodliczac inaczej a to małym druczkiem było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 To mimo wszystko dużo czasu Ci to zajęło... A myślałaś o PKO BP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 kze nie a powinnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie a Wy w pracy ? Niestety w pracy... nie płacz ...ja też zaraz do pracy do 17,00 To za dużo w tej pracy nie będziesz.. już jestem i biorę się ostro za dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 kze nie a powinnam? Ja tam mam i w temacie kosztoryu i wypłaty transz nie ma problemu. Np. nie interesuja ich faktury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie a Wy w pracy ? Niestety w pracy... nie płacz ...ja też zaraz do pracy do 17,00 To za dużo w tej pracy nie będziesz.. już jestem i biorę się ostro za dokumenty Trzeba się brać! Bo potem Cię dopadna i będzie kicha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.05.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kto popycha mój zegarek tak szybko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 kze nie a powinnam? Ja tam mam i w temacie kosztoryu i wypłaty transz nie ma problemu. Np. nie interesuja ich faktury... mBank i GE tez nie chca faktur oprocentowanie 2,45 % 2,50% może jeszcze uda się utargować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 kze nie a powinnam? Ja tam mam i w temacie kosztoryu i wypłaty transz nie ma problemu. Np. nie interesuja ich faktury... mBank i GE tez nie chca faktur oprocentowanie 2,45 % 2,50% może jeszcze uda się utargować... A za ile przewalutowanie? A wizytya rzeczoznawcy? A wczesniejsza spłata? A jak kurs chf? Duże różnice między kursem kupna i sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kto popycha mój zegarek tak szybko do przodu To na pewno ... ja! Zgodnie z moim nazwiskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 kze nie a powinnam? Ja tam mam i w temacie kosztoryu i wypłaty transz nie ma problemu. Np. nie interesuja ich faktury... mBank i GE tez nie chca faktur oprocentowanie 2,45 % 2,50% może jeszcze uda się utargować... A za ile przewalutowanie? A wizytya rzeczoznawcy? A wczesniejsza spłata? A jak kurs chf? Duże różnice między kursem kupna i sprzedaży? przewalutowanie bez kosztów, wizyta rzeczoznawcy kostz banku, wczesneijsza spłata w mBAnku po 3 latach darmowa w GE tez, kurs CHF sie codziennie nieznacznie zmienia.. bardziej nastawiamy sie na mBank bo tam spread menijszy (kupno po 2,4901 sprzedaż 2,5813) podczas gdy w Ge nieznacznie wiekszy (kupno po 2,4746 sprzedaż 2,6071) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 O mbanku słyszałem dużo ciepłych opinii, ale ponoć dużo pierduł trzeba załatwić przed uzyskaniem kredytu... No, ale bank jest internetowy, więc nic dziewnego.. W końcu jest internetowy i ni ema oddziałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam niestety nie porannie bo odrana awaria z netem byla ale grunt ze juz dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Helo to ja Pamięta ktoś? :> I czemu ja nie mam przycisku odpowiedz??? To forum mnie najwyraźniej nie lubi :( No no kogo ja widze a gdzies ty byla jak Cie nie bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A wody mineralne w konkursach to chyba przesada jest ... nie tak za 10 nakrętek masz plecak Campusa - jak Cię wylosują Żywiec - pierwsze losowanie 9.06 mało kto o tym wie - spróbuj O to w moje urodziny moze by tak sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.05.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Miówię do widzenia póki mam chwilę by tu wlecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 czesc byliśmy w 3 składach budolwanych i tylko w jednym przyjmują przelewy... zakupy na gotówkę płatne do razu . w jeszcze innym zaprpoponowano mi tzw w-zetki i potem hurtowo płatne ale to po jakiejś tam współpracy na początek tez od razu bo klienta nie znają.. no ale byc mize twoja ekipa bedzie miala uklady w tym sklepie i wtedy odrazu w-zetki mozesz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Czy ja widziałam Trińkę czy to przewidzenie ?????? Dzień Dobry ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts