Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

a ja na kursie... :lol: i niewyspana bo do 2 w nocy tworzyłam kosztorys dla banku... :roll:

ło matko!!!

Ile czasu ten kosztory robiłaś?

Ja wziąłem jakiś z forum muratora. Tam było ile mniej więcej (procentowo) kasy idzie na co i po wpisaniu sumy końcowej 300-280tyś miałem poszczególne kwoty... Poza tym wykonawca machnął mi taki ogólny kosztory... Oba mniej więcj zgadzały się.. Wystarczyło bankowi.. A w jakim banku bierzesz kredyt?

juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie :D a Wy w pracy ?

Niestety w pracy... :cry:

nie płacz ...ja też zaraz do pracy do 17,00 :D

To za dużo w tej pracy nie będziesz.. :wink:

już jestem i biorę się ostro za dokumenty :D

juz jestem ponownie .....wypachniona i po przepierce ręcznej ... pogoda słoneczna więc mam nadzieję na szybkie schnięcie :D a Wy w pracy ?

Niestety w pracy... :cry:

nie płacz ...ja też zaraz do pracy do 17,00 :D

To za dużo w tej pracy nie będziesz.. :wink:

już jestem i biorę się ostro za dokumenty :D

Trzeba się brać! Bo potem Cię dopadna i będzie kicha.. :o :(

kze nie a powinnam? 8)

Ja tam mam i w temacie kosztoryu i wypłaty transz nie ma problemu. Np. nie interesuja ich faktury... :oops:

mBank i GE tez nie chca faktur oprocentowanie 2,45 % 2,50% może jeszcze uda się utargować...

A za ile przewalutowanie? A wizytya rzeczoznawcy? A wczesniejsza spłata? A jak kurs chf? Duże różnice między kursem kupna i sprzedaży?

kze nie a powinnam? 8)

Ja tam mam i w temacie kosztoryu i wypłaty transz nie ma problemu. Np. nie interesuja ich faktury... :oops:

mBank i GE tez nie chca faktur oprocentowanie 2,45 % 2,50% może jeszcze uda się utargować...

A za ile przewalutowanie? A wizytya rzeczoznawcy? A wczesniejsza spłata? A jak kurs chf? Duże różnice między kursem kupna i sprzedaży?

przewalutowanie bez kosztów, wizyta rzeczoznawcy kostz banku, wczesneijsza spłata w mBAnku po 3 latach darmowa w GE tez, kurs CHF sie codziennie nieznacznie zmienia.. bardziej nastawiamy sie na mBank bo tam spread menijszy (kupno po 2,4901 sprzedaż 2,5813) podczas gdy w Ge nieznacznie wiekszy (kupno po 2,4746 sprzedaż 2,6071)

czesc byliśmy w 3 składach budolwanych i tylko w jednym przyjmują przelewy... zakupy na gotówkę płatne do razu . w jeszcze innym zaprpoponowano mi tzw w-zetki i potem hurtowo płatne ale to po jakiejś tam współpracy na początek tez od razu bo klienta nie znają..

no ale byc mize twoja ekipa bedzie miala uklady w tym sklepie i wtedy odrazu w-zetki mozesz miec