Jajcek 15.05.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 co u was kiedy przeprowadzka i co starszy synek na to? starszy synek dzis wyjechal na 3 dniowa wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wow ale mu fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ledwo dzis wyjechal a juz w srode wieczorem musi wracac, on napewno by chcial jeszcze ze dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.05.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 .......witam przejazdem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 .......witam przejazdem...... czesc przejezdna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ojej Jajcuś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki tak mi przykro... :( szczerze współczuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki Tak przypuszczałam - nie wiem dlaczego znowu dziś o Was myślałam.... bardzo mi przykro. Wiem, że nie można powiedzieć nic mądrego. Ale jakbym mogła Wam jakoś pomóc - daj znać - o dowolnej porze. I oczywiście pocałuj mocno Joasię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki Tak przypuszczałam - nie wiem dlaczego znowu dziś o Was myślałam.... bardzo mi przykro. Wiem, że nie można powiedzieć nic mądrego. Ale jakbym mogła Wam jakoś pomóc - daj znać - o dowolnej porze. I oczywiście pocałuj mocno Joasię. Dzieki Dagus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 uciekam do domku musze jeszcze w tym wszystkim klucze od odmu pdebrac posprawdzac liczniki alarmy etck, a dzi nikt na to glowy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 uciekam do domku musze jeszcze w tym wszystkim klucze od odmu pdebrac posprawdzac liczniki alarmy etck, a dzi nikt na to glowy nie ma Leć, czasem lepiej mieć co robić, coś innego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Cze Robaczki Nefer sonko Jakiś klapnięty jezdem Ja tyz i jeszcze wszystko sie popierzylo i wogole ......... Już się zdążyło popieprzyć ?????? to niedobrze .... czy mogę jakoś pomóc ? Dzieki ale niestety tu juz nikt nie pomoze, coprawda dzis klucze dostajemy ale wszystkie prace ida w odstawke bo dzis w poludnie Asi ojciec ...... nie doczekal przeprowadzki Bardzo mi przykro Życie jednak jest przekorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts