Nefer 15.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? napięcie rośnie ??????????????????????iiiiiiii???????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... mów mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? i dzisiaj się do nas przyplątał.... nie wiem czyj jest, jutro dam ogłoszenie, ale widać, że lubi dzieci, jest skory zo zabaw i bardzo radosny. Nie rozstaje się z nami odkąd przyjechaliśmy do domu. Mamy dylemat ogromny. Wszyscy chcemy go zatrzymać (jesli nie znajda sie właściciele) ale pracujemy do późna i do domu zjezdzamy dopiero o 18.30. No i nie mieszkamy jeszcze w domu na wsi a w zupelnie nieodpowiednim dla zwierzat miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ja właśnie odebrałam WZ - dokładnie taką jaką chciałam gratuluje kolejny krok wykonany. Dzięki . Krok do przodu i dwa do tyłu: mam inną wielkość działki i numer działki (różnica między Rejestrem Gruntów a Księgą Wieczystą :)) Załamka ... a skąd takie rozbieżności????? Good question Chyba to sobie odpuszczę ... nie chce mi się . Muszę przepisać tą cholerną działkę, zbudować dom i potem się martwić. 100 metrów w te czy we w te ......... byle mi to nie opóźniało roboty.... A numer działki się zmienił - bo je zmieniła gmina I już I teraz to mój problem i notariusza .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? napięcie rośnie ??????????????????????iiiiiiii???????????// Ty mnie kobieto nie denerwuj Pisz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? i dzisiaj się do nas przyplątał.... nie wiem czyj jest, jutro dam ogłoszenie, ale widać, że lubi dzieci, jest skory zo zabaw i bardzo radosny. Nie rozstaje się z nami odkąd przyjechaliśmy do domu. Mamy dylemat ogromny. Wszyscy chcemy go zatrzymać (jesli nie znajda sie właściciele) ale pracujemy do późna i do domu zjezdzamy dopiero o 18.30. No i nie mieszkamy jeszcze w domu na wsi a w zupelnie nieodpowiednim dla zwierzat miejscu... Jamniory są suuuuper, ale potrzebują ludzi , to prawda. Nie mogą być tyle godzin same w domu, bo sa nieszczęśliwe bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? napięcie rośnie ??????????????????????iiiiiiii???????????// Ty mnie kobieto nie denerwuj Pisz o co chodzi odwołuję - przeczytałem już wyżej wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ja właśnie odebrałam WZ - dokładnie taką jaką chciałam gratuluje kolejny krok wykonany. Dzięki . Krok do przodu i dwa do tyłu: mam inną wielkość działki i numer działki (różnica między Rejestrem Gruntów a Księgą Wieczystą :)) Załamka ... a skąd takie rozbieżności????? Good question Chyba to sobie odpuszczę ... nie chce mi się . Muszę przepisać tą cholerną działkę, zbudować dom i potem się martwić. 100 metrów w te czy we w te ......... byle mi to nie opóźniało roboty.... A numer działki się zmienił - bo je zmieniła gmina I już I teraz to mój problem i notariusza .. najważniejsze, abys budowała na własnej działce bo gdyby Ci za 10 lat kazali to rozbierać.... tfutfu przez lewe ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? napięcie rośnie ??????????????????????iiiiiiii???????????// Ty mnie kobieto nie denerwuj Pisz o co chodzi O przypętanego jamniora - spoko Mamoniu - jest cool Jeden jamnik po stronie "MA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? i dzisiaj się do nas przyplątał.... nie wiem czyj jest, jutro dam ogłoszenie, ale widać, że lubi dzieci, jest skory zo zabaw i bardzo radosny. Nie rozstaje się z nami odkąd przyjechaliśmy do domu. Mamy dylemat ogromny. Wszyscy chcemy go zatrzymać (jesli nie znajda sie właściciele) ale pracujemy do późna i do domu zjezdzamy dopiero o 18.30. No i nie mieszkamy jeszcze w domu na wsi a w zupelnie nieodpowiednim dla zwierzat miejscu... e tam, jamniol sobie poradzi podrap go za uchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a jak go zazwaliscie?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? i dzisiaj się do nas przyplątał.... nie wiem czyj jest, jutro dam ogłoszenie, ale widać, że lubi dzieci, jest skory zo zabaw i bardzo radosny. Nie rozstaje się z nami odkąd przyjechaliśmy do domu. Mamy dylemat ogromny. Wszyscy chcemy go zatrzymać (jesli nie znajda sie właściciele) ale pracujemy do późna i do domu zjezdzamy dopiero o 18.30. No i nie mieszkamy jeszcze w domu na wsi a w zupelnie nieodpowiednim dla zwierzat miejscu... Jamniory są suuuuper, ale potrzebują ludzi , to prawda. Nie mogą być tyle godzin same w domu, bo sa nieszczęśliwe bardzo na podwórku miałby zajęcie - goniłby nornice Jamniorki to idealni poskramiacze nornic. Ale nie teraz, kiedy mieszkamy w chwilowo wynajmowanych dwóch pokoikach Nasze cudne mieszkanie zostawiliśmy w Bydgoszczy.... Zamieszkują je teraz studenci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ale podobno jamniki kopią po ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a jak go zazwaliscie?:> jeszcze nie dostał imienia - oficjalnie nie jest jeszcze nasz - jutro damy ogloszenie. Wies jest mała więc pewnie ktoś będzie wiedział czyj to psiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 streszczenie: W poprzednim odcinku Teska obruszyła się, że wyzwałem ją od komety. Jajcek może w sobotę się przeprowadza. Żaba ma nowe zdjęcie w awatarze, ale też na rowerze. Jajcek - ja również dołączam do szczerych wyrazów współczucia. Wszyscy jesteśmy z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ale podobno jamniki kopią po ogrodzie... tak, tez o tym slyszalam. Kopią bo czują kreta lub nornice i chcą ich dopaść. W moim ogrodzie są wszystkie nornice świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 e tam, jamniol sobie poradzi podrap go za uchem podrapałam. drapię go wciąż słodziuchny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Nasz strasznie nie lubi być sam Ale to rozpieszczony dzieciak, który własnie żebra o swoją porcję czułości a dlajamniczka czochranko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 15.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Nasz strasznie nie lubi być sam Ale to rozpieszczony dzieciak, który własnie żebra o swoją porcję czułości a dlajamniczka czochranko śpi z Wami w łóżku? bo ten wciąż się pakuje i jest bardzo zdziwiony, że mu nie pozwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Nasz strasznie nie lubi być sam Ale to rozpieszczony dzieciak, który własnie żebra o swoją porcję czułości a dlajamniczka czochranko śpi z Wami w łóżku? bo ten wciąż się pakuje i jest bardzo zdziwiony, że mu nie pozwalam To karygodne - zawiadomię TOZ !!!! Środowiskiem naturalnym jamnika jest łóżko jego pana !!!nawet tymczasowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts