SławekD-żonka 16.05.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A tak w ogóle, to w niedzielę zmarł mój kardiolog - na raka Do końca miał świadomość, że umiera, to jest straszne W takich sytuacjach rozumiem, co mi ludzie mówili, że tata miał piękną śmierć, za nic nie chciała bym by tak okrutnie cierpiał Jeziu jak mi doliniarsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 zaczynamy od kawy http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg zapraszam Badzo chętnie sie napiję Dzisiaj siedzę na maturze... Ostatnio miałam "odloty" Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 wiecie co? zawsze chciałam mieć czarnego jamnika. i dzisiaj.... ??? napięcie rośnie ??????????????????????iiiiiiii???????????// Nefer co Ci rośnie na pięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ostatnio miałam "odloty" Witam wszystkich I co w takiej sytuacji???? PS: Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ostatnio miałam "odloty" Witam wszystkich I co w takiej sytuacji???? PS: Witaj oparłam głowę na rękach.....zamknęłam oczy i poczułam ze odfruwam...dobrze że głową nie walnełam w stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 16.05.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 zaczynamy od kawy http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg zapraszam witam z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A tak w ogóle, to w niedzielę zmarł mój kardiolog - na raka Do końca miał świadomość, że umiera, to jest straszne W takich sytuacjach rozumiem, co mi ludzie mówili, że tata miał piękną śmierć, za nic nie chciała bym by tak okrutnie cierpiał Jeziu jak mi doliniarsko... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 witam ponownie zaczęliście bardzo dołująco deszcz,śmierć ,odlot ............... ja chcę do ciepłych krajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ostatnio miałam "odloty" Witam wszystkich I co w takiej sytuacji???? PS: Witaj oparłam głowę na rękach.....zamknęłam oczy i poczułam ze odfruwam...dobrze że głową nie walnełam w stół Dobrze, że poczułaś że coś idzie, bo to chyba niefajnie tak walnąć w stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Z całym szacunkiem dla Papieża, ale to chyba już lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a u mnie w szkole zgrzytaja zebami bo cały misternie ustawiony harmonogram matur sie rozkrzaczy w tym momencie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a u meni w szkole zgrzytaja zebami bo cały misternie ustawiony harmonogram matur sie rozkrzaczy w tym momencie.. Pewno o maturzystach zapomniano A ja przed chwilą się dowiedziałam, że Sławka kuzyn nie zdał matury ... znowu, to był 3 raz Ten chłopak ma wyjątkowo pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a u meni w szkole zgrzytaja zebami bo cały misternie ustawiony harmonogram matur sie rozkrzaczy w tym momencie.. Pewno o maturzystach zapomniano A ja przed chwilą się dowiedziałam, że Sławka kuzyn nie zdał matury ... znowu, to był 3 raz Ten chłopak ma wyjątkowo pod górkę jak to już wie przeceiż wyniki będa dopiero w lipcu chyba że stara w kuratorium zdawał.. ale chłopaka żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a u meni w szkole zgrzytaja zebami bo cały misternie ustawiony harmonogram matur sie rozkrzaczy w tym momencie.. Pewno o maturzystach zapomniano A ja przed chwilą się dowiedziałam, że Sławka kuzyn nie zdał matury ... znowu, to był 3 raz Ten chłopak ma wyjątkowo pod górkę jak to już wie przeceiż wyniki będa dopiero w lipcu chyba że stara w kuratorium zdawał.. ale chłopaka żal On jakos inaczej zdawał, bo z technikum zaocznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nasza tłumaczka uczy niemieckiego, mowiła, że tam gdzie ona była, to na 40 osób piszących - 10 tylko zdało wierzyć się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Matura..hmm kiedy to było;) Apropo ja wcale ich nie wspominam jakos dobrze, iciesze się, że mam to z głowy, nigdy więcej...200 razy bardziej wole studia i całą resztę po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Z całym szacunkiem dla Papieża, ale to chyba już lekka przesada lekka przesada ....masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nasza tłumaczka uczy niemieckiego, mowiła, że tam gdzie ona była, to na 40 osób piszących - 10 tylko zdało wierzyć się nie chce W anszym liceum oblewali najwiecej a bylo niby najlepsze i miało najlepsza zdawalnosc...ale co z tego skoro wlasni nauczyciele się czepiali i oblewali...az naslali kogos z kuratorium i od razu wszyscy zaczeli zdawac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Matura..hmm kiedy to było;) Apropo ja wcale ich nie wspominam jakos dobrze, iciesze się, że mam to z głowy, nigdy więcej...200 razy bardziej wole studia i całą resztę po Z naciskiem na to ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts