Joanna i Janusz 03.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 No ale stukamy do tej 60tki, stukamy... pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 my na razie mamy zwykłą lustrzankę, więcnie bawię się w dużą ilość zdjęć- max 1-2 klisze na miesiąc, bo wychodzi to kosztownie. Kupiliśmy co prawda kamerę i jest tam funkcja robienia zdjęć, ale trzeba to jeszcze poczytac i przetestować ale zdjecia z kamery to nie to samo jak z aparatu tez mam taka funkcje w kamerze i tez tak myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 No ale stukamy do tej 60tki, stukamy... pewnie! trzeba nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To poszperaj bo ja planuje zakup i szukam czegoś fajnego Mi też się spodobał i teraz mam dylemat co wybrać Już się napaliłam się na Olympusa o którym pisał Whisper a teraz doszedł ten.... No i który lepszy? trudy wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Monka ja te zmam takie dylematy ale mma jeszcze troche czasu to szperam i czytam, aż mi sie w głowie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 my na razie mamy zwykłą lustrzankę, więcnie bawię się w dużą ilość zdjęć- max 1-2 klisze na miesiąc, bo wychodzi to kosztownie. Kupiliśmy co prawda kamerę i jest tam funkcja robienia zdjęć, ale trzeba to jeszcze poczytac i przetestować ale zdjecia z kamery to nie to samo jak z aparatu tez mam taka funkcje w kamerze i tez tak myslalam Ale najgorzej to dźwigać wszystko: kamera, aparat, dzieci,etc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To poszperaj bo ja planuje zakup i szukam czegoś fajnego Mi też się spodobał i teraz mam dylemat co wybrać Już się napaliłam się na Olympusa o którym pisał Whisper a teraz doszedł ten.... No i który lepszy? trudy wyboru Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Monka ja te zmam takie dylematy ale mma jeszcze troche czasu to szperam i czytam, aż mi sie w głowie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 przyspieszamy z tymi postami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Monka ja te zmam takie dylematy ale mma jeszcze troche czasu to szperam i czytam, aż mi sie w głowie kręci Aga...jak ja Cię rozumiem też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To poszperaj bo ja planuje zakup i szukam czegoś fajnego Mi też się spodobał i teraz mam dylemat co wybrać Już się napaliłam się na Olympusa o którym pisał Whisper a teraz doszedł ten.... No i który lepszy? olympusy sa ok ja mam pentaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Też mam kamere z funkcja ale zdjęcia są kiepskie I dlatego teraz marzę o aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 bo coraz bliżej nowej stronki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Monka ja te zmam takie dylematy ale mma jeszcze troche czasu to szperam i czytam, aż mi sie w głowie kręci Aga...jak ja Cię rozumiem też tak mam Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 A jakby ktoś chciał kupić aparat albo cos podobnego przez interek, to polecam stronkę http://www.skapiec.pl - zbierają dane z kilkudziesieciu sklepów internetowych, można znależć taniej mniż na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 my na razie mamy zwykłą lustrzankę, więcnie bawię się w dużą ilość zdjęć- max 1-2 klisze na miesiąc, bo wychodzi to kosztownie. Kupiliśmy co prawda kamerę i jest tam funkcja robienia zdjęć, ale trzeba to jeszcze poczytac i przetestować ale zdjecia z kamery to nie to samo jak z aparatu tez mam taka funkcje w kamerze i tez tak myslalam Ale najgorzej to dźwigać wszystko: kamera, aparat, dzieci,etc.. owszem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 maja siostra, czytaj szwagier kupił cyfrówkę i pstryka pełno zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 A najgorsze jest to że ja się na tym kompletnie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 olympusy sa ok ja mam pentaxa którego??? podaj jakiś sybol to sobie o nim poczytam i jeszcze bardziej mi się w głowie zakręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 A jakby ktoś chciał kupić aparat albo cos podobnego przez interek, to polecam stronkę http://www.skapiec.pl - zbierają dane z kilkudziesieciu sklepów internetowych, można znależć taniej mniż na Allegro. dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts