zaba_gonia 16.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sama mam to piwo pić?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 dzisaj się dowiedziałam ,że nasz kolega ma romans i żona go nakryła i zaządała rozwodu cholera .....w życiu bym nie powiedziała ,że on może zdradzac jest taka piosenka 'facet to świnia!" przykre to dla żony, bo pewnie nie dla męża... słyszałam, że faceci dzielą sie na trzy kategoriw: 1. na tych co zdradzali, 2. zdradzaja i 3. będą zdradzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 hello dziewczynki i chłopczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 słyszałam, że faceci dzielą sie na trzy kategoriw: 1. na tych co zdradzali, 2. zdradzaja i 3. będą zdradzać... obym nigdy nie przekonała się że masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sama mam to piwo pić?????? Żaba, czekaj! Ja się napiję. Tylko doczytam jeszcze poprzednie dwie stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 To historyjka na rozluźnienie i na dowód, że dziwne rzeczy się zdarzają. Rano usłyszłam w radiu, że dziś Zimna Zośka. No i przypomniało mi się , że dziś mija 17 rocznica mojej pracy zawodowej. Pierwszy dzień mojej pracy to była Zimna Zośka 1989 roku. Moją szefową była pani Zosia, lat 60. I obchodziła imieniny - a ja pierwszy dzień w pracy - trzy razy młodsza od niej. Oczywiście w tamtych latach wódeczka i te sprawy. Pierszy dzień w pracy a ja nawalona do domu... I tak sobie powspominałam. Wieczorem jednym okiem oglądałam TVN Fakty, a drugim forum. Nagle : w Faktach pani Zosia !!!!!!!!!!!!!! Sonda uliczna na temat dopłat do usług medycznych. Pani Zosia: "Ja jestem emerytka i ja się nie zgadzam" Dałabym sobie łeb obciąć,że juz jej nie ma - ludzie tyle nie żyją !!!!!!!!!!!!! Poszukałam po notesach - znalazłam numer telefonu - sześciocyfrowy Dorzuciłam szóstkę z przodu i dzwonie - a co mi tam. I odebrała moja pani Zosia !!!!!!!! Strasznie się cieszę, że znów ją usłyszałam, po tylu latach... fantastycznie, że zadzwoniłas! Pewnie Pani Zosia sie wzruszyła Twoim telefonem ! Kurka, 17 lat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 hello dziewczynki i chłopczyki Cze parówo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 słyszałam, że faceci dzielą sie na trzy kategoriw: 1. na tych co zdradzali, 2. zdradzaja i 3. będą zdradzać... obym nigdy nie przekonała się że masz rację Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 hello dziewczynki i chłopczyki hejka selimm jak zwykle przystojny i w dobrym humorze (co widać na załączonym obrazku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sama mam to piwo pić?????? Żaba, czekaj! Ja się napiję. Tylko doczytam jeszcze poprzednie dwie stronki a ja juz wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 dzisaj się dowiedziałam ,że nasz kolega ma romans i żona go nakryła i zaządała rozwodu cholera .....w życiu bym nie powiedziała ,że on może zdradzac jest taka piosenka 'facet to świnia!" przykre to dla żony, bo pewnie nie dla męża... słyszałam, że faceci dzielą sie na trzy kategoriw: 1. na tych co zdradzali, 2. zdradzaja i 3. będą zdradzać... A kobiety???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nefer - a ja pamiętam swoje początki kariery zawodowej. Był 1988 rok - jeździłem wtedy maluchem i w pierwszych dniach pracy musiałem przewieźć tym maluchem służbowy komputer. Żeby otworzyć drzwi położyłem go na masce tego malucha, był to tzw. desktop czyli komputer w obudowie płaskiej poziomej i miał gumowe nóżki. Wydawało się, że jest OK. Otworzyłem drzwi i podniosłem fotel aby kompa włożyć na tylne siedzenie. W tym momencie usłyszałem łoskot. Komputer zsunął się z maski (bo była oszroniona po przymrozku) i walnął całym ciężarem na asfalt. Dodam, że moja pierwsza pensja na okresie próbnym to było coś koło 35 000, a komp kosztował około 4 000 000 o ile się nie mylę ... odkupiłeś??? jak to się skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sama mam to piwo pić?????? Żaba, czekaj! Ja się napiję. Tylko doczytam jeszcze poprzednie dwie stronki a ja juz wypiłam a ja ciągnę winko jakieś podłe Gondola Bianco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 sie musial chłopina ucieszyć każdy by się ucieszył ,że sąsiadów na obczyźnie spotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 hello dziewczynki i chłopczyki hejka selimm jak zwykle przystojny i w dobrym humorze (co widać na załączonym obrazku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 kurna co za babiniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 czytaliście ? http://wiadomosci.onet.pl/1323040,11,item.html Z całym szacunkiem dla Papieża, ale to chyba już lekka przesada lekka????? to już cięższy kaliber! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 kurna co za babiniec możesz sobie wybrac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Nasza tłumaczka uczy niemieckiego, mowiła, że tam gdzie ona była, to na 40 osób piszących - 10 tylko zdało wierzyć się nie chce wierzyć się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Matura..hmm kiedy to było;) Apropo ja wcale ich nie wspominam jakos dobrze, iciesze się, że mam to z głowy, nigdy więcej...200 razy bardziej wole studia i całą resztę po Z naciskiem na to ostatnie wiesz co...studia fajne były te wszystki imprezy itd, bardzo miło wspominam A podyplomowe to już calkiem, im bardziej było to co ja chce tym generalnei fakjniej..liceum musisz wszystko, potem juz studia bardziej trafione a koncowka idealna;) I koniec mam nadzieje i luuuziik Szkoda ze nie mam się gdzie wylegiwac na trawce pod basenikiem;) No ale pracujemy nad tym:) Ja byłam cały czas na zaocznych, więc imprezki mnie omineły, no chyba, że akurat mieszkałam w akademiku, to dzienni w weekendy balowali ja też wybrałam zaoczne od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts