Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Jeszcze nie wiemy :o :oops:

a to chłopiec czy dziewczynka? bo zapomniałam :oops:

pytaliście się rodziców co potrzebuje?

Dziewczyna, pytaliśmy sie i raczej stawiają na kasę :roll:

no to dajcie kasę tylko bez przesady 8)

No własnie, gdzie jest granica, 300zł to jak na moje już przesada, a tymczasem 'daje się' więcej :roll: pewno do niedzielnego poranka nie będziemy wiedzieli ile damy :-?

Kasiu nie patrz ile się daje tylko daj tyle ile ty uważasz i na ile cie stać.

Gdyby moja siostra (chrzestna) miała ciężką sytuację materialną a chciałaby wyrwać się z rowerem to na pewno bym ją pogoniła i kazała kupić coś co nie nadwyręży jej budżetu.

Chyba tak zrobimy :roll:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Maialam Dzis Bardzo Bardzo Waznych Klientów osiedle chca klepnac domkow jednorodzinnych :o ok 60 sztuk( :o )

przysiegam ze jak ich przytrzymam i zaklepie a ten (piiiiiiipppp!!!! tu brzydki wyraz) szef mi nie da podwyzki to rzucam wszystko w cholere i otwieram wlasna firme!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

(dzis mial brudne paznokcie i gadal z nimi - normalnie tak mi wstyd bylo :oops: :evil: za niego ze.... :cry:

wrrrr :evil: :evil: :evil:

Witaj w klubie czekających na ...

Ja jak nie dostanę porządnej premii za maj za pracę na 3 stanowiskach, to zwolnić się nie zwolnię, ale następnym razem będę miała wszystko w pompie [to ja mam pompę :o ] :roll:

:lol: dziewczyny dajcie na luz :wink:

Jestem w taki stanie, że nawet wczoraj wypiłam 1/3 piwa :o ja :o ta która nie pije :o :o :o

Ja jak nie dostanę porządnej premii za maj za pracę na 3 stanowiskach, to zwolnić się nie zwolnię, ale następnym razem będę miała wszystko w pompie [to ja mam pompę :o ] :roll:

Nie nie dam na luz :evil: - nie powiem ci ile zarabiam "na etacie" bo bys mnie zabil smiechem (prywatna firma w warszawie buhahaha), nie powiem ci ile dni poniej niz jest to ustawowo nakazane jest mi wyplacana pensja, nie powiem ci ile zarabiam na papierku a ile (do lapki zeby mniej placic skladek - rozumiem ze koszty sa duze ale iekawe czy moja emerytura zrozumie za x lat :evil: ) nie powiem ci ze od 3 lat nie dostalam podwyzki :evil: , i nie powiem ci ze siedzac (bardzo czesto po godzinach) nie mam z tego ani dodatkowej złotówki....

w sumie to jestem idiotka ze jeszcze tu pracuje, moze dlatego ze bardzo lubie swoja prace i pracuje ze swietnymi ludzmi moze dlatego ze boje sie ze wpadne w gorsze bagienko i gorszego pracodawce :-?

Nie nie dam na luz :evil: - nie powiem ci ile zarabiam "na etacie" bo bys mnie zabil smiechem (prywatna firma w warszawie buhahaha), nie powiem ci ile dni poniej niz jest to ustawowo nakazane jest mi wyplacana pensja, nie powiem ci ile zarabiam na papierku a ile (do lapki zeby mniej placic skladek - rozumiem ze koszty sa duze ale iekawe czy moja emerytura zrozumie za x lat :evil: ) nie powiem ci ze od 3 lat nie dostalam podwyzki :evil: , i nie powiem ci ze siedzac (bardzo czesto po godzinach) nie mam z tego ani dodatkowej złotówki....

w sumie to jestem idiotka ze jeszcze tu pracuje, moze dlatego ze bardzo lubie swoja prace i pracuje ze swietnymi ludzmi moze dlatego ze boje sie ze wpadne w gorsze bagienko i gorszego pracodawce :-?

Ja tak miałam w poprzedniej firmie, 5 lat tam pracowałam charytatywnie :roll:

Witam!

Ledwo żyję.. Za duzo rzeczy naraz.. A u Was?

Masakra :evil: obiecałam pomoc księgowej w edytowaniu jej pracy licencjackiej i jestem :evil: :evil: :evil: minimalna znajomość Worda :evil: wymiekam i ide dalej walczyc.

Do juterka 8)

U mnie też masakra :evil:

Zapomniałam nastawić budzik i spoźniłam się na pociąg do Warszawy, Chcąc nie chcąc wsiadłam w samochod i pierwszy raz do tej Warszawy sama z corką choć zawsze tego sie panicznie bałam (nie jest tak źle :wink: ). Na Nowym Świecie się pogubiłam bo jakieś remonty a chciałam na Miodową, no i te cholerne korki. Śpoźniłam się na wizytę u doktorki całe 1,5 godziny i okazało się że jest już zbyt poźno aby można było coś zrobić przy tych zębach Oli. Potem szybko na Lidleya bo tam druga wizyta była umowina. Zdążylismy , ale godzinę oczekiwania :( a potem się okazało że niepotrzebnie, bo trzeba było najpierw zrobić odbudowę zęba na pierwszej wizycie. Jeszcze między czasie kierownik do mnie dzwoni że dyrektor wkurzony że jestem na urlopie bez jego wiedzy :o (podpis kierownika miałam :roll: ) i zagroził mi zwolnieniem z pracy. A niech mnie zwalnia ch.j jeden :evil:

:o :evil: :evil: :evil: :( :( :(

Verunia - kosmos :o :o :o

Jeszcze nie wiemy :o :oops:

a to chłopiec czy dziewczynka? bo zapomniałam :oops:

pytaliście się rodziców co potrzebuje?

Dziewczyna, pytaliśmy sie i raczej stawiają na kasę :roll:

no to dajcie kasę tylko bez przesady 8)

No własnie, gdzie jest granica, 300zł to jak na moje już przesada, a tymczasem 'daje się' więcej :roll: pewno do niedzielnego poranka nie będziemy wiedzieli ile damy :-?

to dosyć trudne wybory :-? :-? :-?

Jestem w taki stanie, że nawet wczoraj wypiłam 1/3 piwa :o ja :o ta która nie pije :o :o :o

Aż tyle? :o :o :o

Kasiu to ty kompletnie pijana byłaś :wink:

To był mój 7777 post

RANKINGUM REKORDUM

1. inż. Mamoń - 216

2. Jajcek - 199

3. SławekD-żonka - 166

4. kze - 130

5. Joanna i Janusz - 127

6. Whisper - 119

7. Kasztanka - 90

8. maksiu - 79

9. Majka - 77

10. verunia - 74

11. fizyk - 73

12. Teska - 59

13. Olkalybowa - 58

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. Moniś - 36

17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35

20. monka - 33

21. markus_gdynia - 28

22. Jezier - 27

23. zaba_gonia - 24

24. Trini - 20

25. marcel2000 - 19

26. Witos, Funia - 18

28. Nefer - 16

29. Agniesia - 14

30. joola - 13

31. andre59 Tola - 11

32. Jane, - 10

34. Wojty, kasia64, karolka - 9

37. Sylvia1 - 8

38. Ew-ka, kolia Zielonooka- 7

39. Januszz, tabaluga1, - 6

43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5

47. Ewuś, duende - 4

48. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, - 3

53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2

57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1