kasztanka 03.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 dobranoc ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. kze - 282. Whisper - 262. Sonika, kasztanka - 235. badi, Moniś -177. fizyk - 168. monka- 139. agniesia - 1010. andrzejka, Aga J.G. - 711. joola - 513. Wojty - 314. Daria, Teska - 215. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa, Joanna i Janusz, ania) - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To ja się już pożegnam Zycze dobrej nocy jutro wielki dzień przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 na razie jeszcze poczekam z zakupem, bo wiadomo budowa no co ty nie bedziesz pstrykac fotem budowie??? i nic nie zobaczymy? Pożyczę od siostry lub zeskanuję(jeśli dorobię się skanera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Andrzejka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 mecz się skończył i wrócił mój mąż Moj też niestety i mnie już wygania do spania mój robi mi campari... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To ja się już pożegnam Zycze dobrej nocy jutro wielki dzień przed nami A dasz radę spać przed takim dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Gratulacje Whisper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 dobranoc ide spac miłych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 A jakby ktoś chciał kupić aparat albo cos podobnego przez interek, to polecam stronkę http://www.skapiec.pl - zbierają dane z kilkudziesieciu sklepów internetowych, można znależć taniej mniż na Allegro. Dzięki, zajrzę tam na pewno. A może jakaś mała porada, który aparat Prezes by wybrał gdyby miał do wyboru wspomniane wcześniej aparaty? Prezes musi zerknąć czego szukamy. Poza tym Prezes jest zboczeńcem, bo lubi aparaty z dużym zoomem, żeby samoloty się lepiej dawało focić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 mecz się skończył i wrócił mój mąż Moj też niestety i mnie już wygania do spania mój robi mi campari... Mój niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 na razie jeszcze poczekam z zakupem, bo wiadomo budowa no co ty nie bedziesz pstrykac fotem budowie??? i nic nie zobaczymy? Pożyczę od siostry lub zeskanuję(jeśli dorobię się skanera) Pstrykniesz kamerą jak tak robie narazie Zdjęcia może nie są rewelacyjne ale zawsze cos widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To ja się już pożegnam Zycze dobrej nocy jutro wielki dzień przed nami A dasz radę spać przed takim dniem jakim dniem ?? nie jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 A jakby ktoś chciał kupić aparat albo cos podobnego przez interek, to polecam stronkę http://www.skapiec.pl - zbierają dane z kilkudziesieciu sklepów internetowych, można znależć taniej mniż na Allegro. Dzięki, zajrzę tam na pewno. A może jakaś mała porada, który aparat Prezes by wybrał gdyby miał do wyboru wspomniane wcześniej aparaty? Prezes musi zerknąć czego szukamy. Poza tym Prezes jest zboczeńcem, bo lubi aparaty z dużym zoomem, żeby samoloty się lepiej dawało focić każdy może mieć jakieś wady... a samolociki ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 na razie jeszcze poczekam z zakupem, bo wiadomo budowa no co ty nie bedziesz pstrykac fotem budowie??? i nic nie zobaczymy? Pożyczę od siostry lub zeskanuję(jeśli dorobię się skanera) Pstrykniesz kamerą jak tak robie narazie Zdjęcia może nie są rewelacyjne ale zawsze cos widac jasne zapomnialam otym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To ja się już pożegnam Zycze dobrej nocy jutro wielki dzień przed nami A dasz radę spać przed takim dniem Dam dam jestem zmęczona po dyrzuże tutaj posiedzialam więc zasne jak małe dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Do dokumentacji budowy kupiłbym coś w miarę małego, zoom nie musi być większy niż te 3x optycznie. Mi wręcz brakuje szerokiego kąta, bo dom mam szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts