Joanna i Janusz 03.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Dobranoc wszystkim Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To ja się już pożegnam Zycze dobrej nocy jutro wielki dzień przed nami A dasz radę spać przed takim dniem Dam dam jestem zmęczona po dyrzuże tutaj posiedzialam więc zasne jak małe dziecko AGA a o co chodzi???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 DOBRANOC Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 AGA a o co chodzi???????? Aga jutro zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 To ja się już pożegnam Zycze dobrej nocy jutro wielki dzień przed nami A dasz radę spać przed takim dniem jakim dniem ?? nie jestem w temacie no właśnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 AGA a o co chodzi???????? Aga jutro zaczyna aaaaaa budowe:) to GRATULUJE i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 aga a o co chodzi???????? aga jutro zaczyna budowę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Prezes musi zerknąć czego szukamy. Poza tym Prezes jest zboczeńcem, bo lubi aparaty z dużym zoomem, żeby samoloty się lepiej dawało focić No ja tez chcę coś z dużym zoomem ale nie oszałamiającego cenowo. Już wcześniej chodził mi po głowie Olympus, którego masz no i teraz ten kodak siostry EasyShare DX7590 Zoom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jak jest nas tak dużo to istronki szybciej lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 może też czas kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 i oddać komputer mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Prezes musi zerknąć czego szukamy. Poza tym Prezes jest zboczeńcem, bo lubi aparaty z dużym zoomem, żeby samoloty się lepiej dawało focić No ja tez chcę coś z dużym zoomem ale nie oszałamiającego cenowo. Już wcześniej chodził mi po głowie Olympus, którego masz no i teraz ten kodak siostry EasyShare DX7590 Zoom. Kodak nie pasował mi (6490 chyba - model sprzed roku), bo nie miał możliwości ręcznego ustawiania ostrości, a tego mi brakowało w poprzednim cyfraku. A najlepiej jak masz upatrzony aparat to zerknij na recenzje np tu: http://www.dpreview.com/ http://www.dcresource.com/ http://www.megapixel.net/html/reviews.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Czy wszyscy teraz odpoczywają po finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.05.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Czy wszyscy teraz odpoczywają po finiszu Ja teraz jestem wielowątkowy - rekord wpisów, parę innych wątków z forum, parę innych tematycznie stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Kodak nie pasował mi (6490 chyba - model sprzed roku), bo nie miał możliwości ręcznego ustawiania ostrości, a tego mi brakowało w poprzednim cyfraku. A najlepiej jak masz upatrzony aparat to zerknij na recenzje np tu: http://www.dpreview.com/ http://www.dcresource.com/ http://www.megapixel.net/html/reviews.php Dzięki, poczytam jutro A ze swego Olympuska jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Czy wszyscy teraz odpoczywają po finiszu Ja teraz jestem wielowątkowy - rekord wpisów, parę innych wątków z forum, parę innych tematycznie stron... Ja przeglądam teraz informacje o kotłach, ale na razie zbieram dość ogólną wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 od tej wiedzy jednak puuuchnie głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 trzeba w końcu i tak podjąć jakieś decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Ojeju ale się tutaj zasiedziałam a jutro o szóstej trzeba wstać Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts