kze 24.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Zaległości nadrobione. Pierwszy raz od kilku dni, tygodni udało mi się rozpocząć dzień od nadrobienia zaległości!!!! Hurra! Wracam do formy! A gdzie są wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Kze Prezes Polak,wice Polsacy i jeden Niemiec, dyr Niemiec, firma niemiecka. A podobno Polacy nie gęsi W kuchni i w rozmowach toważyskich stara się po polsku gadać. Ale w rozmowach biznesowych i mailach - angielski. Dziwny człowiek, prawdę mówiąc denerwują mnie tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 mam wycen na dach blachodachówka z położeniem folią, podbitka i oknami (2) koszt 22 290, dachókwa braas droższa o 3 000. zastanawiamy sie którą wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 zmykam dalej... bede w necie wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 mam wycen na dach blachodachówka z położeniem folią, podbitka i oknami (2) koszt 22 290, dachókwa braas droższa o 3 000. zastanawiamy sie którą wybrać Cześć Sylvia jaki masz kąt spadku dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam Kasiu .....oj nieźle zaczął się dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ewka miło Cię było znowu widzieć na zdjęciu (no i miło poznać Verunię), a masz ich więcej? A ten ząb (nie ząb?) od poniedziałku ciupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ewka miło Cię było znowu widzieć na zdjęciu (no i miło poznać Verunię), a masz ich więcej? A ten ząb (nie ząb?) od poniedziałku ciupie zdjęć więcej nie mam ...... a ząb jak boli ...nie ma rady ....trza do dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kasiu .....zobacz ogród Toli .....zaraz zapomnisz o bolącym zębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Kze Prezes Polak,wice Polsacy i jeden Niemiec, dyr Niemiec, firma niemiecka. A podobno Polacy nie gęsi W kuchni i w rozmowach toważyskich stara się po polsku gadać. Ale w rozmowach biznesowych i mailach - angielski. Dziwny człowiek, prawdę mówiąc denerwują mnie tacy Myśle, że po prostu zakłada, że nie każdy pracownik zna biegle angielski. Dlatego z normalnymi gada po polsku, a jak z nim biznesy to zakłada, ze już muszą znać. No nie wiem. Dla mnie to jest okazja pogadania w ichnim dialekcie. Bo tak to zapominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać A nie ma gdzieś jakiegoś ostrego dyżuru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ew-ka!Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ew-ka! Co słychać? czesc Krzyś......myślę ,że wszysko ok .....nuda ....praca ...lenistwo u Was to sie dzieje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ewka miło Cię było znowu widzieć na zdjęciu (no i miło poznać Verunię), a masz ich więcej? A ten ząb (nie ząb?) od poniedziałku ciupie zdjęć więcej nie mam ...... a ząb jak boli ...nie ma rady ....trza do dentysty Niestety, trzeba się wybrać A ogród Toli zaraz zobaczę, tam jest tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać A nie ma gdzieś jakiegoś ostrego dyżuru? Za ostry dyżur dziękuję, raz byłam i tylko miałam więcej szkody w buzi niż pożytku - z bólem włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kasiu .....zobacz ogród Toli .....zaraz zapomnisz o bolącym zębie A zacznie głowa Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Aga Do dentystki przy dobrych lotach jutro ok 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Cześć Ew-ka! Co słychać? czesc Krzyś......myślę ,że wszysko ok .....nuda ....praca ...lenistwo u Was to sie dzieje ..... Gorączka budowania.. Słupy na poddaszu przestawione, wstawki stalowe zrobione i .. muszą poprawić. jeden stalowy słup jest przesunięty o 10cm i trafił na .. garnek zamiast na żebro rozdzielcze.. Ot życie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra, napiszę to - ząb mnie boli, albo zęby, albo od razy pół szczenki, sama nie wiem, no ale boli, a tu dentystka nie przyjmuje i w ogóle nie ma czasu się wybrać A nie ma gdzieś jakiegoś ostrego dyżuru? Za ostry dyżur dziękuję, raz byłam i tylko miałam więcej szkody w buzi niż pożytku - z bólem włącznie To może gdzieś prywatnie.. Z bolącym zebem kiepsko pracuje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts