Joanna i Janusz 05.05.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Czasem blokuje się nam serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 To rozumiem Aniu, że idziesz w ślady Fizyka i pniesz się do góry... No cóż,...... jak to mówią....... to jest silniejsze ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 witajcie po ciezkiej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Piotrus mial jakies zaparcia ..... biedactwo ..... i caly czas sie naprezal bidulek moj kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.05.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 witajcie po ciezkiej nocy Piotruś dał się we znaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ale byl bardzo dzielny bo nie plakal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Zuzka też miała jakieś kłopoty. przez całą nocpiszczała przez sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam wszystkich w ten pochmurny dzien!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Zuzka też miała jakieś kłopoty. przez całą nocpiszczała przez sen biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 No i co wtedy robi się jak dziecko ma takie zaparcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 No i co wtedy robi się jak dziecko ma takie zaparcia? na kolkę to w pierwszej kolejności masaż brzuszka, ciepły okład na brzuszek, herbatka koperkowa dla dzidzi i mamy ( czasem można też podać dzidziusiowi samą wodę).Jeśli nadal są kolki to podaje się Espumisan/Esputicon ( nie pracuję w firmie farmaceutycznej, żeby nie było wątpliwości). Przy zaparciach od pierwszego miesiąca można podawać preparat Lactulose MIP, trzeba do tego podejść jednak rozsądnie,gdyż dzidzia karmiona piersią, jak Piotruś Kasztanki może mieć od kilku kupek dziennie do 1 na 3-4dni. Czasem dobre efekty daje też przyjrzenie się diecie Mamy. mam nadzieję,że nie zanudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam wszystkich w ten pochmurny dzien!!!!!! Witaj Moniś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 No i co wtedy robi się jak dziecko ma takie zaparcia? na kolkę to w pierwszej kolejności masaż brzuszka, ciepły okład na brzuszek, herbatka koperkowa dla dzidzi i mamy ( czasem można też podać dzidziusiowi samą wodę).Jeśli nadal są kolki to podaje się Espumisan/Esputicon ( nie pracuję w firmie farmaceutycznej, żeby nie było wątpliwości). Przy zaparciach od pierwszego miesiąca można podawać preparat Lactulose MIP, trzeba do tego podejść jednak rozsądnie,gdyż dzidzia karmiona piersią, jak Piotruś Kasztanki może mieć od kilku kupek dziennie do 1 na 3-4dni. Czasem dobre efekty daje też przyjrzenie się diecie Mamy. mam nadzieję,że nie zanudziłam skad nie zanudzilas, wrecz przeciwnie - przynajmniej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 skad nie zanudzilas, wrecz przeciwnie - przynajmniej mnie Cieszę się, że mogłam pomóc.Jak Zuzia maiała 3-4 miesiące to dawałam jej czasem też kapsułki Lacidofil-1 codziennie lub co 2 dzień , to też pomagało trochę na zaparcia(oczywiście sam proszek ze środka kapsułki rozpuszczony w mleczku lub herbatce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Pa> Idę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Mnie nie zanudziłaś, bo zona w ciąży i termin jest na wrzesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 A może coś na temat budowlany... Mam działeczke 25m na 25 i zastanawiam się, czy jestem skazany na szambo? Ponoć sa POS, które można postawić nawet na takiej małej dziłeczce.. Może ktoś słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Uuuuu... masz gigantyczne ranczo! Ja zamierzam zmieścić POŚ na 420 metrach I jestem przekonana, że się uda. Test perkolacyjny wyszedł OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 kze wyjdzie.Mi kiedys robiono przymiarki i na moich pozostalaych 500 m wszystko sie zmiescilo tzn mialo zmiescic bo na szczescie kanalize nam zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Uuuuu... masz gigantyczne ranczo! Ja zamierzam zmieścić POŚ na 420 metrach I jestem przekonana, że się uda. Test perkolacyjny wyszedł OK. To znaczy masz działkę 420mkw, czy obszar na którym ma byś POS wynosi 420mkw? Bo ja mam 622mkw i obszar zabudowy (dom) to 167mkw... Na POS za bardzo nie ma miejsca.. Ale słuszałem o POS na 5mkw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts