Jajcek 08.06.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A jak u Ciebie z wiarą w naszych piłkarzy? wiare to ja mam, ale dlugiego pobytu w niemczech to im nie wroze fajnie by było jakby chociaż z grupy wyszli z grupy wyjda na pewno tylko z kim sie po wyjsciu z grupy spotkaja ? z kibicami na okeciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 08.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wiecie co zawsze chcialem dac jakis temat, ktory bedzie szeroko komentowany, ale widze ze tylko kotly, okna i rekuperator wioda prym. Pomyslalem wiec tak.........zaloze watek rekord wpisow i moze sie uda:) Wiem ze to forum ludzi powaznych i sam mysle ze tez taki jestem ale odrobina szalenstwa nie zaszkodzi chyba w tym zwariowanym swiecie:) Wiec wpisujcie sie budowniczowie............pozdrawiam wszystkich po fachu........ narka jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jutro odziewam się w taką bluzeczkęhttp://gala.onet.pl/_i/nr24_06/okladka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jutro odziewam się w taką bluzeczkę http://gala.onet.pl/_i/nr24_06/okladka.jpg wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wiecie co zawsze chcialem dac jakis temat, ktory bedzie szeroko komentowany, ale widze ze tylko kotly, okna i rekuperator wioda prym. Pomyslalem wiec tak.........zaloze watek rekord wpisow i moze sie uda:) Wiem ze to forum ludzi powaznych i sam mysle ze tez taki jestem ale odrobina szalenstwa nie zaszkodzi chyba w tym zwariowanym swiecie:) Wiec wpisujcie sie budowniczowie............pozdrawiam wszystkich po fachu........ narka jestem za! to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło witaj To dawaj jutro zdjęcie siebie w bluzeczce Może galerię zdjęć kibicek jutro złożymy, liczę też na Ew-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło chcialbym to ocenic z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło witaj To dawaj jutro zdjęcie siebie w bluzeczce Może galerię zdjęć kibicek jutro złożymy, liczę też na Ew-kę I verunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło chcialbym to ocenic z bliska może jeszcze dotknąć co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło chcialbym to ocenic z bliska może jeszcze dotknąć co? no najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło witaj To dawaj jutro zdjęcie siebie w bluzeczce Może galerię zdjęć kibicek jutro złożymy, liczę też na Ew-kę już sobie zrobilam zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 no tio Przybylska rzeczywiscie marnie przy tobie wypadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 no tio Przybylska rzeczywiscie marnie przy tobie wypadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/1.JPG boooosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 chiba zajdę w ciążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 chiba zajdę w ciążę o super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 chiba zajdę w ciążę ale pokaz fotke najpierw i potem to bedzie mozna porownac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts