Majka 13.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam. Co słychać? mam w końcu zrobiony kwestionariusz na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam. Co słychać? mam w końcu zrobiony kwestionariusz na stronie To gratuluję!!! Będe musiał obejrzec go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Krzyś U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Krzyś U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają.. Sprawy budowlane - a mecz - cienko to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dostałam wczoraj piwonie ....uwielbiam ich zapach http://img145.imageshack.us/img145/9351/piwonie22sp.jpg cały dom otulony jest tym cudownym zapachem http://img145.imageshack.us/img145/9941/pionie11oq.jpg czujecie jak pięknie pachną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Piękne są i pięknie pachną - mama ma takie w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Krzyś U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają.. Sprawy budowlane - a mecz - cienko to widzę Wszystko trzeba będzie pogodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dzien doberek we wroclawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dostałam wczoraj piwonie ....uwielbiam ich zapach czujecie jak pięknie pachną ??? piękne ale u nas jeszcze nie kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode ok. to czekam czytałam że już niedługo przeprowadzka, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a u was jak tam? kiedy przeprowadzka widze ze okienka juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a u was jak tam? kiedy przeprowadzka widze ze okienka juz sa myślę że w grudniu, na świeta zobaczymy na ile kaski starczy no okienka są a niedługo tynki, ogrzewanie, posadzki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode ok. to czekam czytałam że już niedługo przeprowadzka, tak? nio tak! koniec lipca i ani chwili dluzej nie bede czekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a u was jak tam? kiedy przeprowadzka widze ze okienka juz sa myślę że w grudniu, na świeta zobaczymy na ile kaski starczy no okienka są a niedługo tynki, ogrzewanie, posadzki ..... czyli najgorszy etap ...... osobiscie wolalam stawianie murow i obecnie wole poszukiwanie wykonczen niz te instalacje beznadziejne ..... kasa leci i zadnego efektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Kasztanka kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 No właśnie, mnie też to zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode ok. to czekam czytałam że już niedługo przeprowadzka, tak? nio tak! koniec lipca i ani chwili dluzej nie bede czekac! super, to fajny okres na wprowadzenie się w jakim stanie będzie domek jak się wprowadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts