Ew-ka 13.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ALE MECZ !!!!! żeby tak nasi grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ale się porobiło ...przez Mundial Magdy M nie oglądam No przestan Brodzikowa to gorsza trauma niż nasz przegrany mecz, tak ze jestes do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ale się porobiło ...przez Mundial Magdy M nie oglądam No przestan Brodzikowa to gorsza trauma niż nasz przegrany mecz, tak ze jestes do przodu ja nie dla Brodzik oglądam Magdę M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 No mysle to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ale się porobiło ...przez Mundial Magdy M nie oglądam No przestan Brodzikowa to gorsza trauma niż nasz przegrany mecz, tak ze jestes do przodu ja nie dla Brodzik oglądam Magdę M dla Kasi Bujakiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Myslalem, że może dla męskiej części obsady aktorskiej, choć prawde mówiąć to grają strasznych bezjajecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a może nawet nie grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dzieki wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja sobie piję Mas de Cadenet i zagryzam gruyer'em ....mniam Dobry wieczór all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Czesc Jacek, Tym razem niestety na zwolnieniu lekarskim a co Ci ? Zapalenie węzłów chłonnych podrzuchwowych przewlekłe, już na to lezalem w szpitalu miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/238/307.png gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę byłam, obejrzałam, wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę Ale dowcipny jesteś... Wsadź rękę... Ale niewątpliwie skoro nie było Joasi przy zalewani to nie wie, czy jest w środku zbrojenie.. A chociaż kierownik budowy był? oczywiście.... więcej tego nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja sobie piję Mas de Cadenet i zagryzam gruyer'em ....mniam Dobry wieczór all Ze co prosze ? witaj you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Joasia - będzie dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Krzysiek - może spróbuj opchnąć bilet Zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item109816350_bilet_polska_kostaryka_plus_bilet_na_samolot.html No ale mundial już nigdy nie będzie tak blisko.... Co znaczy już nigdy? Nie rozumiem. W 1974 był w Niemczech, a po 32 latach jest znowu. Pewnie doczekasz jeszcze kolejnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 czesc wszystkim, a tobie Jacku powtórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Joasia - będzie dobrze :) musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts