Funia 18.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam ponownie cześć Jajcuś, co tam u ciebie słychać? Buuska Monka U mnie nic ciekawego roboty kupe i konca nie widac, czlowiek by chcial juz tak troche w spokoju pomieszkac ja to marzę żeby chociaż w bałaganie ale u siebie zrobicie i zapomnicie, będzie dobrze dużo wam jeszcze zostało ? Widze Monka, ze marzenia to mamy identyczne no tak tylko że Ty jesteś zdecydowanie bliżej celu u mnie w przyszłym tygodniu dopiero tynki robią.... Kochana u celu bliżej ten, kto więcej kasy ma my niestety nie za dużo - więc i przeprowadzka odległa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 to co dziewczyny, szalejemy same http://images2.fotosik.pl/1/d2drycoyniedwlqz.jpg no i co? miałyście nie robić mi już więcej zdjęc? ps. hejka wieczorna daj spokój Funia, przecież dobrze wyszłaś no fakt, wyjątkowo mi w tych okularach do twarzy Funia to ty palisz nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 dziewczyny nie narzekjacie .. prosze bo sie całkiem załamię co ja mam powiedizec..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dziewczyny wiem o czym piszecie chcociaż My i tak byliśmy na swoim mieszkanku Był moment wizji że do mamy ale wolę już te betony Aga ja właśnie jestem u mamy i czasem mi to bokiem wychodzi Skąd ja to znam a i tak uważam, że mamuśkę mam niezgorszą i mogłoby być gorzej - co nie zmienia faktu, że średnio raz w tygodniu mam ochotę palnąć sobie w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam ponownie cześć Jajcuś, co tam u ciebie słychać? Buuska Monka U mnie nic ciekawego roboty kupe i konca nie widac, czlowiek by chcial juz tak troche w spokoju pomieszkac ja to marzę żeby chociaż w bałaganie ale u siebie zrobicie i zapomnicie, będzie dobrze dużo wam jeszcze zostało ? Widze Monka, ze marzenia to mamy identyczne no tak tylko że Ty jesteś zdecydowanie bliżej celu u mnie w przyszłym tygodniu dopiero tynki robią.... Kochana u celu bliżej ten, kto więcej kasy ma my niestety nie za dużo - więc i przeprowadzka odległa my niestety też nie za dużo na kafle i wyposażenie zostana nam chyba grosze Funia jakoś damy radę tak się czasem zastanawiam jak to się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dziewczyny wiem o czym piszecie chcociaż My i tak byliśmy na swoim mieszkanku Był moment wizji że do mamy ale wolę już te betony Aga ja właśnie jestem u mamy i czasem mi to bokiem wychodzi Skąd ja to znam a i tak uważam, że mamuśkę mam niezgorszą i mogłoby być gorzej - co nie zmienia faktu, że średnio raz w tygodniu mam ochotę palnąć sobie w łeb znam ten ból moi rodzice są naprawdę wspaniali ale co u siebie to u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 to co dziewczyny, szalejemy same http://images2.fotosik.pl/1/d2drycoyniedwlqz.jpg no i co? miałyście nie robić mi już więcej zdjęc? ps. hejka wieczorna daj spokój Funia, przecież dobrze wyszłaś no fakt, wyjątkowo mi w tych okularach do twarzy Funia to ty palisz nie wiedziałam nie zaciekłym wrogiem dymka jestem więc o fotomontaż posądzam mego ślubnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dziewczyny wiem o czym piszecie chcociaż My i tak byliśmy na swoim mieszkanku Był moment wizji że do mamy ale wolę już te betony Aga ja właśnie jestem u mamy i czasem mi to bokiem wychodzi Monka wiem jak to jest też kiedyś mieszkałam z mamą i jużraczej nie chcem tego powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 dziewczyny nie narzekjacie .. prosze bo sie całkiem załamię co ja mam powiedizec..?? Sylwia my nie narzekamy ty też dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.06.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam ponownie cześć Jajcuś, co tam u ciebie słychać? Buuska Monka U mnie nic ciekawego roboty kupe i konca nie widac, czlowiek by chcial juz tak troche w spokoju pomieszkac ja to marzę żeby chociaż w bałaganie ale u siebie zrobicie i zapomnicie, będzie dobrze dużo wam jeszcze zostało ? Widze Monka, ze marzenia to mamy identyczne no tak tylko że Ty jesteś zdecydowanie bliżej celu u mnie w przyszłym tygodniu dopiero tynki robią.... Kochana u celu bliżej ten, kto więcej kasy ma my niestety nie za dużo - więc i przeprowadzka odległa To ja się pochwalę W piątek zameldowałem się we własnej chacie. Teraz trzeba będzie wszystkie dokumenty wymieniać... kurde, kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 To ja się pochwalę W piątek zameldowałem się we własnej chacie. Teraz trzeba będzie wszystkie dokumenty wymieniać... kurde, kurde cześć to ty tak cały czas na dziko kurde, kurde, ja to cykora mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Funia jakoś damy radę tak się czasem zastanawiam jak to się udało będziemy się moralnie wspierać,to jakoś to pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Moja mamusia też niczego sobie ale odkad mieszkamy sami wiem że żyje Bo ja taki trochę trudny człowiek jestem i dobrze o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.06.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 To ja się pochwalę W piątek zameldowałem się we własnej chacie. Teraz trzeba będzie wszystkie dokumenty wymieniać... kurde, kurde cześć to ty tak cały czas na dziko kurde, kurde, ja to cykora mam ano, ktoś musiał dobytku pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.06.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Gratki monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Monka gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Bo ja taki trochę trudny człowiek jestem i dobrze o tym wiem to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Monka gratki Gratki monka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 dziewczyny nie narzekjacie .. prosze bo sie całkiem załamię co ja mam powiedizec..?? Sylwia my nie narzekamy ty też dasz radę no musze przynajmniej mam nadzieje ze mi tez sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 233 2. Jajcek - 223 3. SławekD-żonka - 176 4. kze - 131 5. Joanna i Janusz - 130 6. Whisper - 119 7. Kasztanka, verunia - 90 9. Majka - 80 10. maksiu - 79 11. fizyk - 73 12. Olkalybowa - 66 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16.monka- 39 17. Moniś,andrzejka - 36 18. facio, Aga J.G, -35 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 26 24. Trini, marcel2000 - 20 26. Nefer - 19 27. Witos, Funia - 18 29. Sylvia1 - 15 30. Agniesia, andre59 - 14 32. joola -13 33. Ew-ka -12 34. Tola - 11 35. Jane, karolka - 10 37. Wojty, kasia64 - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Gawel - 1 Streszczenium W poprzednim odcinku była imprezka urodzinowa Mamonia bez Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts