Joanna i Janusz 07.05.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Fajnie. Też tak chce. Tzn chcę się umawiać. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 zawsze to przyjemniej ( i szybciej ) "robić" stronki w towarzystwie Słusznie, słusznie. A prezes jeszcze nie poprawił statystyki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Fajnie. Też tak chce. Tzn chcę się umawiać. ??? Z ogrodnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.05.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 zawsze to przyjemniej ( i szybciej ) "robić" stronki w towarzystwie Słusznie, słusznie. A prezes jeszcze nie poprawił statystyki! A mi nie zaliczył 1 punkcika!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 CZyli być już na tym etapie budowy hihihi. A co myślałaś (To ty Asiu?, czy Janusz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.05.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Fajnie. Też tak chce. Tzn chcę się umawiać. ??? Z ogrodnikiem No. Ma nam tez doradzić odnośnie żywopłotu. Namawia nas, aby już go sadzić, Ale ja się boję, że zanim coś postawimy, to ktoś nam przerzedzi ogrodzenie. I optuję na razie za jakimś tymczasowym. Ot, ogrodzić włsny kawałek. ( tzn jak ostatecznie sfinalizujemy zakup działki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 zawsze to przyjemniej ( i szybciej ) "robić" stronki w towarzystwie Słusznie, słusznie. A prezes jeszcze nie poprawił statystyki! A mi nie zaliczył 1 punkcika!! O tym właśnie piszę. Cóż - jak to pisał Kaczmarski Jacek - pomyłki się zdarzają nawet katu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.05.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 CZyli być już na tym etapie budowy hihihi. A co myślałaś (To ty Asiu?, czy Janusz) Asiu. Janusz powiedział, że nie będzie pisał (jeszcze) bo wciągnie się jak ja, a nie ma czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.05.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 CZyli być już na tym etapie budowy hihihi. MY jeszcze nie mamy nawet WZtki. Jesteśmy baaaardzo początkujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 JA mojej ukochanej małżonce powiedziałem wyraźnie - że jak chce pisać na tym forum, to musi się sama zalogować. Żeby potem nie było jakiś nie domówień )))) (Np jak z tym umawianiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.05.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Czy dobrze pamiętam, że nz Czubach był papież w 1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.05.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 JA mojej ukochanej małżonce powiedziałem wyraźnie - że jak chce pisać na tym forum, to musi się sama zalogować. Żeby potem nie było jakiś nie domówień )))) (Np jak z tym umawianiem ) Janusz też mówi, że jak mu się zachce pisać to sam się zaloguje jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 CZyli być już na tym etapie budowy hihihi. MY jeszcze nie mamy nawet WZtki. Jesteśmy baaaardzo początkujący! ups. Ale ze mnei gapa. Ja zapowiedziałem mej lubej, że o ogrodzie będziemy myśleć jak stanie dom (a przynajmniej oczyszczalnia ścieków). Mamy dość trudną działkę, Ile bierze kasy ogrodnik za taki projekcik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Janusz też mówi, że jak mu się zachce pisać to sam się zaloguje jeszcze raz Słusznie. Popieram!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 No to jak Asiu - machamy jeszcze te 40 stron - czy idziemy poleniuchować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Bo samemu to mi się nie będzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.05.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 CZyli być już na tym etapie budowy hihihi. MY jeszcze nie mamy nawet WZtki. Jesteśmy baaaardzo początkujący! ups. Ale ze mnei gapa. Ja zapowiedziałem mej lubej, że o ogrodzie będziemy myśleć jak stanie dom (a przynajmniej oczyszczalnia ścieków). Mamy dość trudną działkę, Ile bierze kasy ogrodnik za taki projekcik??? Załatwia to nasz przyszły sąsiad. Ja myślałam na razie bardzo ogólnie- wyrównać teren i coś zaplanować. Była wstępnie mowa o jakiś 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 100 zł. Eeee to warto. Ale samo kształtowanie terenu. Czy też gdzie jakie roślinki zasadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.05.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Znajoma wynajęła w ubiegłym roku "Zieleń miejską"- założyli jej ogródek ca.300-400m w tym trawnik i 3 pierwsze koszenia trawnika w cenie 5000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts