Nefer 21.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję My zarazliwi ? W OGÓLE NIE !!!!!!!!! Jak nie , jak TAK - raz się odezwałam i co ...znowu wpadłam w trans klikania na RW Popatrz na to w ten sposób - to lepsze niż jogging w taką pogodę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:1c6eb51c0e] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:1c6eb51c0e] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:1c6eb51c0e] Niestety menszczyzni tego nie potrafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Tyz prawda Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję My zarazliwi ? W OGÓLE NIE !!!!!!!!! Jak nie , jak TAK - raz się odezwałam i co ...znowu wpadłam w trans klikania na RW Popatrz na to w ten sposób - to lepsze niż jogging w taką pogodę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:bd93f067cd] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:bd93f067cd] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:bd93f067cd] Niestety menszczyzni tego nie potrafia[/quote:bd93f067cd] Bo w ogóle są prości w obsłudze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:931c989cd5] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:931c989cd5] No i jak zwykle cenne spostrzezenie innej kobiety [/quote:931c989cd5] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:e59bf688f9] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:e59bf688f9] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:e59bf688f9] Niestety menszczyzni tego nie potrafia[/quote:e59bf688f9] Bo w ogóle są prości w obsłudze :)[/quote:e59bf688f9] taki life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:199c74e8b9] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:199c74e8b9] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:199c74e8b9] Niestety menszczyzni tego nie potrafia[/quote:199c74e8b9] Bo w ogóle są prości w obsłudze :)[/quote:199c74e8b9] taki life[/quote:199c74e8b9] Ale za to jacy użyteczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:a4cbe4a779] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:a4cbe4a779] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:a4cbe4a779] Niestety menszczyzni tego nie potrafia[/quote:a4cbe4a779] Bo w ogóle są prości w obsłudze :)[/quote:a4cbe4a779] taki life[/quote:a4cbe4a779] Ale za to jacy użyteczni [/quote:a4cbe4a779] Ooooo wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:8278aa3e30] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:8278aa3e30] No i jak zwykle cenne spostrzezenie innej kobiety [/quote:8278aa3e30] [/quote:8278aa3e30] Ale nas powyginało ...tzn nasze wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ooooo wlasnie Zdecydowanie mają pewne walory... większe i mniejsze - różnie , ale mają ... niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:d6a8aa6fea] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:d6a8aa6fea] No i jak zwykle cenne spostrzezenie innej kobiety [/quote:d6a8aa6fea] [/quote:d6a8aa6fea] Ale nas powyginało ...tzn nasze wypowiedzi [/quote:d6a8aa6fea] i rozciaglo troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 hej ho , hej ho, - na basen by się poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ooooo wlasnie Zdecydowanie mają pewne walory... większe i mniejsze - różnie , ale mają ... niektórzy a coz to za zaluzje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 hej ho , hej ho, - na basen by się poszło i to jest pomysl holipa ze ja recznika nie wzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. czesc Gawelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 hej ho , hej ho, - na basen by się poszło i to jest pomysl holipa ze ja recznika nie wzialem i kąpielówek mam nadzieję też zapomniałeś Jaaaaaaaaaaaaaaacuś PIESZCZOSZKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. A bo teraz wali nad Żoliborzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 U mnie przez ten deszcz museli przerwac ukladanie elewacjizeby tylko jutro nie padalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 hej ho , hej ho, - na basen by się poszło i to jest pomysl holipa ze ja recznika nie wzialem i kąpielówek mam nadzieję też zapomniałeś Jaaaaaaaaaaaaaaacuś PIESZCZOSZKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts