Jajcek 28.06.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A ja się żegnam. Pojawię się jak wrócę z Paryża ( ze zdjęciami ) Buziaczki :) P.S. nie róbcie beze mnie niczego czego czego nie zrobilibyście przy mnie :):) PAPAPPA milej podrozy i tylko nie przesadzajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Ja wczoraj tylko na sek zajrzalem, i odrazu wyszedlem, dopiero dzis zobaczylem ze stronke ustrzelilem i dzis streszczenie i ranking pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Ja wczoraj tylko na sek zajrzalem, i odrazu wyszedlem, dopiero dzis zobaczylem ze stronke ustrzelilem i dzis streszczenie i ranking pisalem To sie nazywa wyczucie chwili Hajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Ja wczoraj tylko na sek zajrzalem, i odrazu wyszedlem, dopiero dzis zobaczylem ze stronke ustrzelilem i dzis streszczenie i ranking pisalem To sie nazywa wyczucie chwili Hajnie zadko sie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.06.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Ja wczoraj tylko na sek zajrzalem, i odrazu wyszedlem, dopiero dzis zobaczylem ze stronke ustrzelilem i dzis streszczenie i ranking pisalem To sie nazywa wyczucie chwili Hajnie zadko sie zdarza[/quote:8133275b2c] W takim razie przepraszam za bezpodstawny zarzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 W takim razie przepraszam za bezpodstawny zarzut. No coz, przemysle czy przyjme przeprosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ja juz dawno w domku a tu nadal pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 przelotne wieczorne środowe hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 przelotne wieczorne środowe hej Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo Ja tu caly dzionek siedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo A co małżonek o tej porze na budowie robi? Nie powinien się rodziną zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zmykam na trochę, kolacja na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo A co małżonek o tej porze na budowie robi? Nie powinien się rodziną zająć? może i powinien, ale teraz walczy dzielnie, żebyśmy wreszcie mogli sami zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts