kze 05.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Stawiam na finał Włochy-Portugalia... Zobaczymy A teraz będe sie powoli ewakuował i powiem: Do zobaczenia we wtorek! Kolega siedzi w Londynie i zaprosił mnie... na testy do Totenhamu w zamian za Boazerio Raczej do Chelsee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czesc wsiem......ale super mamy Afryke Cześć. Nastepuje afrykanizacja Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Stawiam na finał Włochy-Portugalia... Zobaczymy A teraz będe sie powoli ewakuował i powiem: Do zobaczenia we wtorek! Kolega siedzi w Londynie i zaprosił mnie... na testy do Totenhamu w zamian za Boazerio Raczej do Chelsee.. kolega to......Abramowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 o rany a ja bede miala jedno okno w slaonie i jenbo w kuchni z zachodu.. ale lubie zachodnie sloneczko ogólnie zachód jest ok .....pod warunkiem jednak ,że masz rolety bo w takie upały w domu będzie gorąco . Ja teraz mam w domu ....22 st.....ale wszystkie rolety są opuszczone prawie do parapetu ,jest chłodno i przyjemnie -drzwi tarasowe zamknięte żeby ciepło z dworu nie wchodzilo do mieszkania . ale na piętrze ....... ......dobrze ,że nie mam tam sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czesc wsiem......ale super mamy Afryke Cześć. Nastepuje afrykanizacja Warszawy... sugerujesz ,że jesteś murzynem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Nam termometr pokazuje 28 W domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Nam termometr pokazuje 28 W domu no dobra lekko oszukałam ......sprawdziłam ....22,5 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Nam termometr pokazuje 28 W domu no dobra lekko oszukałam ......sprawdziłam ....22,5 st ale masz klimatyzację w domu. Ja bez klimy i przy otwartych drzwiach na taras mam 25 stopni, na zewnątrz 31 w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oj nie marudźcie - wczoraj w Paryżu było 36 stopni w cieniu :) Dzień Dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oj nie marudźcie - wczoraj w Paryżu było 36 stopni w cieniu :) Dzień Dobry :) Jakbym była w Paryżu to bym nie marudziła Opowiadaj jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Było baaaardzo fajnie. 1. Nogi wlazły mi w d...pkę 2. Drogo jak fuck. 3. Za dużo arabów, żółtych, hindusów a za mało białych ludzi 4. Brudno. 5. Pięknie. 6. Mona Lisa - przereklamowana :) 7. W metrze są prusaki wielkości kotów 8. Dobrze, że jest dużo fontann, gdzie można moczyć nogi 9. Żarcie może być ( najlepsze Brownie i krem czekoladowy na świecie) 10. na Pigalaku panny leją się po ryjach 11. Warto zobaczyć jak wygląda Paryż po wygranym meczu do ćwierćfinału MŚ 12. Ogromne budynki, place, ulice, przestrzennie i zielono No sama nie wiem co jeszcze - mam 500 zdjęć - chwilę zajmie zanim się ściągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 też tak myślę ale w domu zabronili mi nawet myśleć o żabach i ślimokach więc oficjalnie PORTUGALIA w finale finał bedzie włochy - portugalia... zobaczycie ze dziś francja popłynie... pozdrawiam m. w życiu !!!! Francja ....!!!!!! tylko oni zasługuja na FINAŁ z Włochami !!!!! starzy wyjadacze na boisku Wiesz Ewka.. żal mi będzie Ciebie jutro, po porażce Francji, nastaw sie odrazu psychicznie że niestety Francja zagra w w finale, ale małym... z Niemcami o trzecie miejscie pozdrwiam m. i niech ta Francja bedzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze no wiesz co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to śpiewamy Marsyliankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze .................... albo tylko ciepła mineralwaser doigrałeś się Maksiu Oby nie jutro bo akurat jade do Szczecina a mam tylko płyn do spryskiwaczy w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze .................... albo tylko ciepła mineralwaser doigrałeś się Maksiu Oby nie jutro bo akurat jade do Szczecina a mam tylko płyn do spryskiwaczy w samochodzie. przełóż wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze .................... albo tylko ciepła mineralwaser doigrałeś się Maksiu Oby nie jutro bo akurat jade do Szczecina a mam tylko płyn do spryskiwaczy w samochodzie. przełóż wyjazd Na szczęscie ten płyn mam zimowy ...najwyzej strace prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Eeeeetam i tak Francja wygra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA HURA HURA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 o rany a ja bede miala jedno okno w slaonie i jenbo w kuchni z zachodu.. ale lubie zachodnie sloneczko ogólnie zachód jest ok .....pod warunkiem jednak ,że masz rolety bo w takie upały w domu będzie gorąco . Ja teraz mam w domu ....22 st.....ale wszystkie rolety są opuszczone prawie do parapetu ,jest chłodno i przyjemnie -drzwi tarasowe zamknięte żeby ciepło z dworu nie wchodzilo do mieszkania . ale na piętrze ....... ......dobrze ,że nie mam tam sypialni Ewcia wiem teraz w meiszkaniu mam okna zachodnie wieć żaluzje sa pospuszczane na dół... ty mnie nie strasz z poddaszem bo ja mam dom z poddaszem (no dobra będe miała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cześć Rekordziści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts