Jajcek 06.07.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 jak chcesz tanio, to mówisz jaki masz budżet, a ja ci powiem, czy się da, czy nie. Ale co to ma wspólnego z atrakcyjna ofertą lece do domku, narazie Jak to co ???? A nie moze byc dobrze i tanio ?? A nawet jak jest tanio to przynajmniej atrakcyjnie cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacek kazdy by chciał tanio a ja wysyłam sms z hasłem MAJKA może wygram weekend w ....Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacek kazdy by chciał tanio a ja wysyłam sms z hasłem MAJKA może wygram weekend w ....Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Heloł ludziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Heloł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Heloł :) Jak po podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Heloł :) Jak po podróży? W stopce zdjęcia (kilka) w dziennkiku sprawozdanie z wycieczki :) Zakwasy w nóżkach właśnie mi przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nefer -przeczytałam wrażenia -jednym tchem -dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nefer -przeczytałam wrażenia -jednym tchem -dzięki Ew-ka - należy Ci się order :) Jesteś bardzo dzielna...:) Nie pisałąm o arabach polujących jak wilki na japończyków w metrze ??? Ooooo - tak przez przypadek :) Chyba będę rasistką niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Tylko w spodniach :) Na spódnicę przyszedł czas dopiero dziś Wczoraj wygrzebałąm jakąś zaplątaną w szafie ... i nawet w nią wlazłam. Generalnie w firmie zrobiłam sensację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nefer -przeczytałam wrażenia -jednym tchem -dzięki Ew-ka - należy Ci się order :) Jesteś bardzo dzielna...:) Nie pisałąm o arabach polujących jak wilki na japończyków w metrze ??? Ooooo - tak przez przypadek :) Chyba będę rasistką niebawem pisałas w komentarzach -też przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Tylko w spodniach :) Na spódnicę przyszedł czas dopiero dziś Wczoraj wygrzebałąm jakąś zaplątaną w szafie ... i nawet w nią wlazłam. Generalnie w firmie zrobiłam sensację nie rozumiem ..... ....latem najlepiej sie chodzi w długich zwiewnych sukienkach czy spódnicach -wiatr tak fajnie przewiewa między nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 czesc a ja wole spodnie przewiewne i lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Tylko w spodniach :) Na spódnicę przyszedł czas dopiero dziś Wczoraj wygrzebałąm jakąś zaplątaną w szafie ... i nawet w nią wlazłam. Generalnie w firmie zrobiłam sensację nie rozumiem ..... ....latem najlepiej sie chodzi w długich zwiewnych sukienkach czy spódnicach -wiatr tak fajnie przewiewa między nogami Tiaaaaaa : ale jakoś te żagle (numer 42) nie wyglądają tak zwiewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Tylko w spodniach :) Na spódnicę przyszedł czas dopiero dziś Wczoraj wygrzebałąm jakąś zaplątaną w szafie ... i nawet w nią wlazłam. Generalnie w firmie zrobiłam sensację nie rozumiem ..... ....latem najlepiej sie chodzi w długich zwiewnych sukienkach czy spódnicach -wiatr tak fajnie przewiewa między nogami Tiaaaaaa : ale jakoś te żagle (numer 42) nie wyglądają tak zwiewnie mnie się podobaja takie żagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ooooo....widzę ,że nkogo nie widzę śpicie już ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ucałowania dla wszystkich miłych dziewcząt z RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć Ewa co dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts