forum_user 07.07.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale dziś zboże szaleńczo pachnie. i maciejka jak pachnie i kiełbaski z grilla, tez byłam z psem na spacerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale dziś zboże szaleńczo pachnie. Wczoraj też pachniało, jeździłem rowerem i chłonąłem to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Realizuję PO 5x5 (program odwykowy 5 dni po 5 postów na RW), a na zakończenie - znikam Dobre i to bo się wystraszyłam,że znikasz na forewer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale dziś zboże szaleńczo pachnie. potwierdzam ....u mnie też a maciejki mam za płotem całe metry cudownie ...skoda ,że nie można zatrzymać tych zapachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale dziś zboże szaleńczo pachnie. Wczoraj też pachniało, jeździłem rowerem i chłonąłem to wszystko nie kichasz dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale dziś zboże szaleńczo pachnie. potwierdzam ....u mnie też a maciejki mam za płotem całe metry cudownie ...skoda ,że nie można zatrzymać tych zapachów Ewus, też dostałaś priva w sprawie kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wczoraj wsoczyło na mnie konisko polne, miało chyba z 10cm, brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.07.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale dziś zboże szaleńczo pachnie. Wczoraj też pachniało, jeździłem rowerem i chłonąłem to wszystko nie kichasz dziś? Akurat to mnie nie boli. Gorzej z olchą leszczyną i brzozą, ale to już dawno minęło Trawka zielona jest? A placki łyse? O kwasty nie pytam bo muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale dziś zboże szaleńczo pachnie. potwierdzam ....u mnie też a maciejki mam za płotem całe metry cudownie ...skoda ,że nie można zatrzymać tych zapachów Ewus, też dostałaś priva w sprawie kominka? nie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale dziś zboże szaleńczo pachnie. potwierdzam ....u mnie też a maciejki mam za płotem całe metry cudownie ...skoda ,że nie można zatrzymać tych zapachów Ewus, też dostałaś priva w sprawie kominka? nie ..... aha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wczoraj wsoczyło na mnie konisko polne, miało chyba z 10cm, brrr. Najdorodniejsze okazy są w Hinterwaldzie ... http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/p12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Trawka zielona jest? A placki łyse? O kwasty nie pytam bo muszą być trawka zielona jest, łyse placki są, co do kwastów to nie wiem, co tam wyrasta, zboże na pewno i jakieś takie inne śmieszne, co ma liście podobne do rzodkiewki, dziś nawet trochę powyrywałam w nadziei złapania trochę słońca, ale nie wytrzymałam zbyt długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Pochwale się ile dzisiaj po południu kostki ułożyłam. Tempo mam zabojcze http://images2.fotosik.pl/99/69b76babb48cf76bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 verunia a gdzie ta kostka? Mysłałam,ż eukładasz taką w stylu polbruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 verunia a gdzie ta kostka? Mysłałam,ż eukładasz taką w stylu polbruk. , nie widzisz tej szarej koło kory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mamoniu to nie konik to jakieś ptaszysko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 verunia a gdzie ta kostka? Mysłałam,ż eukładasz taką w stylu polbruk. , nie widzisz tej szarej koło kory? widzę, przepiękna jest, zdolniacha z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 A z tyłu tego owada to trzecia noga, żądło, czy może smyczek do grania na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mamoniu to nie konik to jakieś ptaszysko . hmm, do szpaka nie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 A z tyłu tego owada to trzecia noga, żądło, czy może smyczek do grania na nogach? o to samo chciałam zapytać , ale myślałam.... że nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts