Olkalybowa 09.07.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 cześć Ola cześć zaraz znajdę coś śmiesznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Wchodzi do marynarskiej knajpy 90 -letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi : - Kto zgadnie co to za zwierzę , będzie mógł kochać się ze mną całą noc . Cisza . Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos : - Aligator . Na to babcia : - Skłonna jestem uznać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Mówi kumoszka do kuma:- Może kómpotu?- A nie, dziękuję, jużem się spocił - odpowiada kum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Wchodzi do marynarskiej knajpy 90 -letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi : - Kto zgadnie co to za zwierzę , będzie mógł kochać się ze mną całą noc . Cisza . Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos : - Aligator . Na to babcia : - Skłonna jestem uznać . wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 80% kobiet w Polsce doszło do wniosku , że dla 60dkg kiełbasy nie warto brać do domu całego wieprza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Teraz ja będę w dołku, Oli udało się Verunię rozweselić, a ja nie dałem rady chlip, chlip, chlip.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia i Hrabina spędzają noc poślubną . Nad ranem zniesmaczony Hrabia zacina się w palec i skrapia prześcieradło mówiąc : Niech chociaż pozory będą .... Hrabina równie zniesmaczona wysmarkała się w prześcieradło i powiedziała : - Masz rację Hrabio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia i Hrabina spędzają noc poślubną . Nad ranem zniesmaczony Hrabia zacina się w palec i skrapia prześcieradło mówiąc : Niech chociaż pozory będą .... Hrabina równie zniesmaczona wysmarkała się w prześcieradło i powiedziała : - Masz rację Hrabio . Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Nauczycielka poleciła dzieciom , żeby napisały wypracowanie , które zawierać będzie cztery tematy : monarchia , seks , religia , tajemnica . Powiedziała , że kto skończy będzie mógł iść do domu . Dzieci zaczęły pisać . Po kilkunastu sekundach wstaje Jasio i oddaje prace . Nauczycielka nie chce wierzyć , że udało mu się już skończyć . Prosi go , żeby odczytał swoje wypracowanie . Jasio czyta z dumą : - Ktoś zerżnął królową ! Mój Boże ! Kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia i Hrabina spędzają noc poślubną . Nad ranem zniesmaczony Hrabia zacina się w palec i skrapia prześcieradło mówiąc : Niech chociaż pozory będą .... Hrabina równie zniesmaczona wysmarkała się w prześcieradło i powiedziała : - Masz rację Hrabio . Dobre niezłe, niezłe A to: Zona do męża - wywieszę nad naszym łozkiem kartę żeś idiota, niech całe miasto się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspendient zamienił te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list: Kochanie, Ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością, PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak, by widać było trochę futerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kurde, wszystkie dowcipy mi z głowy wywiało, skleroza czy co? a może się starzeję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Nauczycielka poleciła dzieciom , żeby napisały wypracowanie , które zawierać będzie cztery tematy : monarchia , seks , religia , tajemnica . Powiedziała , że kto skończy będzie mógł iść do domu . Dzieci zaczęły pisać . Po kilkunastu sekundach wstaje Jasio i oddaje prace . Nauczycielka nie chce wierzyć , że udało mu się już skończyć . Prosi go , żeby odczytał swoje wypracowanie . Jasio czyta z dumą : - Ktoś zerżnął królową ! Mój Boże ! Kto ? Jasio lubił streszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia i Hrabina spędzają noc poślubną . Nad ranem zniesmaczony Hrabia zacina się w palec i skrapia prześcieradło mówiąc : Niech chociaż pozory będą .... Hrabina równie zniesmaczona wysmarkała się w prześcieradło i powiedziała : - Masz rację Hrabio . Dobre niezłe, niezłe A to: Zona do męża - wywieszę nad naszym łozkiem kartę żeś idiota, niech całe miasto się dowie mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia próbuje zadowolić hrabinę, ale nic z tego.Na dodatek ciągle strofuje lokaja, że ten źle kandelabr trzyma.W końcu zamieniają się rolami.Hrabina wniebowzięta, a hrabia mówi do lokaja:- Teraz widzisz durniu jak się kandelabr trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 http://img512.imageshack.us/img512/3986/wojny9yu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia próbuje zadowolić hrabinę, ale nic z tego. Na dodatek ciągle strofuje lokaja, że ten źle kandelabr trzyma. W końcu zamieniają się rolami. Hrabina wniebowzięta, a hrabia mówi do lokaja: - Teraz widzisz durniu jak się kandelabr trzyma? Wiecie że Francja prowadzi 1:0 Właśnie wlączyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia próbuje zadowolić hrabinę, ale nic z tego. Na dodatek ciągle strofuje lokaja, że ten źle kandelabr trzyma. W końcu zamieniają się rolami. Hrabina wniebowzięta, a hrabia mówi do lokaja: - Teraz widzisz durniu jak się kandelabr trzyma? Wiecie że Francja prowadzi 1:0 Właśnie wlączyłam. o fajnie jakoś tak przeczuwam,ze Francja wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia próbuje zadowolić hrabinę, ale nic z tego. Na dodatek ciągle strofuje lokaja, że ten źle kandelabr trzyma. W końcu zamieniają się rolami. Hrabina wniebowzięta, a hrabia mówi do lokaja: - Teraz widzisz durniu jak się kandelabr trzyma? Wiecie że Francja prowadzi 1:0 Właśnie wlączyłam. To już zaczęli? Idę radio włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Hrabia próbuje zadowolić hrabinę, ale nic z tego. Na dodatek ciągle strofuje lokaja, że ten źle kandelabr trzyma. W końcu zamieniają się rolami. Hrabina wniebowzięta, a hrabia mówi do lokaja: - Teraz widzisz durniu jak się kandelabr trzyma? Wiecie że Francja prowadzi 1:0 Właśnie wlączyłam. o fajnie jakoś tak przeczuwam,ze Francja wygra Ja też, ale ci Włosi to jacy przystojni, aż miło popatrzeć. Chyba trochę pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts