Joanna i Janusz 08.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 wygląda na to, żedługo tu nie posiedzę Zuzia? Wygląda na to,że idą kolejne ząbki,bo gorzej śpi i wszystko pakuje do buźki I tu nasuwa się pytanie czy ja chcę to ponownei przezywać Ale jest fajnie! Zaczęła od 2 tygodni chodzić i mówi "mama" a jak te łapki przytulą... Warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.05.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 najgorzej jak masz cos zaplanowane i ktos zaczyna ci mieszac i proponowac cos innego i kusi atrakcyjna cena ....... zgadzam się.Potem człowiek głupieje i tym bardziej ze ja sie nie znam na tym ...... i skad tu wiedziec co lepsze......... tym bardziej ze kazdy mowi co innego ..... w zaleznosci od tego kto mu daje wieksza prowizje za sprzedaz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Niedługo chyba koniec stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Kasztanka w komentarzach do jego dziennika chyba tłumaczył różnice między normalną balchodachówka a tą z posypka hmmmmm nie czytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 najgorzej jak masz cos zaplanowane i ktos zaczyna ci mieszac i proponowac cos innego i kusi atrakcyjna cena ....... zgadzam się.Potem człowiek głupieje i tym bardziej ze ja sie nie znam na tym ...... i skad tu wiedziec co lepsze......... tym bardziej ze kazdy mowi co innego ..... w zaleznosci od tego kto mu daje wieksza prowizje za sprzedaz ...... Tak to już jest z tą budową ciegłae dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 dobrze byłobybmieć zaprzyjaźnionego fachowca, który niezależnie doradzałby co wybrać i kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 najgorzej jak masz cos zaplanowane i ktos zaczyna ci mieszac i proponowac cos innego i kusi atrakcyjna cena ....... zgadzam się.Potem człowiek głupieje Jak narazie trzymam się swoich opcji podobno tak jest najlepiej Ciekawe kiedy mnie ktoś złamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 znów mi spacja szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 wygląda na to, żedługo tu nie posiedzę Zuzia? Wygląda na to,że idą kolejne ząbki,bo gorzej śpi i wszystko pakuje do buźki I tu nasuwa się pytanie czy ja chcę to ponownei przezywać Ale jest fajnie! Zaczęła od 2 tygodni chodzić i mówi "mama" a jak te łapki przytulą... Warto! Wiem wiem ale wiesz lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 wygląda na to, żedługo tu nie posiedzę Zuzia? Wygląda na to,że idą kolejne ząbki,bo gorzej śpi i wszystko pakuje do buźki I tu nasuwa się pytanie czy ja chcę to ponownei przezywać Ale jest fajnie! Zaczęła od 2 tygodni chodzić i mówi "mama" a jak te łapki przytulą... Warto! Wiem wiem ale wiesz lenistwo wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 najgorzej jak masz cos zaplanowane i ktos zaczyna ci mieszac i proponowac cos innego i kusi atrakcyjna cena ....... zgadzam się.Potem człowiek głupieje i tym bardziej ze ja sie nie znam na tym ...... i skad tu wiedziec co lepsze......... tym bardziej ze kazdy mowi co innego ..... w zaleznosci od tego kto mu daje wieksza prowizje za sprzedaz ...... Tak to już jest z tą budową ciegłae dylematy no wlasnie ...... i ta swiadomosc ..... zaoszczedze ale czy pozornie czy rzeczywiscie nie ma sensu przeplacac ....... skad to wiedziec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 A teraz czas się pożegnać. Jutro trzeba wczesnie wstać dziecię wyprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.05.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 wygląda na to, żedługo tu nie posiedzę Zuzia? Wygląda na to,że idą kolejne ząbki,bo gorzej śpi i wszystko pakuje do buźki I tu nasuwa się pytanie czy ja chcę to ponownei przezywać Ale jest fajnie! Zaczęła od 2 tygodni chodzić i mówi "mama" a jak te łapki przytulą... Warto! Wiem wiem ale wiesz lenistwo hihhi a ile masz dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 A teraz czas się pożegnać. Jutro trzeba wczesnie wstać dziecię wyprawić Papa Dziecięciu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.05.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 najgorzej jak masz cos zaplanowane i ktos zaczyna ci mieszac i proponowac cos innego i kusi atrakcyjna cena ....... zgadzam się.Potem człowiek głupieje i tym bardziej ze ja sie nie znam na tym ...... i skad tu wiedziec co lepsze......... tym bardziej ze kazdy mowi co innego ..... w zaleznosci od tego kto mu daje wieksza prowizje za sprzedaz ...... Tak to już jest z tą budową ciegłae dylematy no wlasnie ...... i ta swiadomosc ..... zaoszczedze ale czy pozornie czy rzeczywiscie nie ma sensu przeplacac ....... skad to wiedziec??? U ludzi których ja znam euronit ma lepszą pozycję niz brass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Gratulacje Kasztanko! Może zagraj w totka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 wygląda na to, żedługo tu nie posiedzę Zuzia? Wygląda na to,że idą kolejne ząbki,bo gorzej śpi i wszystko pakuje do buźki I tu nasuwa się pytanie czy ja chcę to ponownei przezywać Ale jest fajnie! Zaczęła od 2 tygodni chodzić i mówi "mama" a jak te łapki przytulą... Warto! Wiem wiem ale wiesz lenistwo hihhi a ile masz dzieci? Dwie dziewczyny trochę już odchowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.05.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. kze - 29 2. Whisper - 27 3. kasztanka - 254. Sonika - 23 5. fizyk - 20 6. badi, Moniś -17 8. monka- 13 9. agniesia - 10 10. andrzejka 8 11. Aga J.G. - 7 12. Joanna i Janusz - 6 13. joola - 5 14. Teska 4 15. Wojty, ania - 3 17. Daria - 2 18. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa) - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts