Nefer 11.07.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" U ciebie w bloku napewno i tak chlodniej niz umnie na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" U ciebie w bloku napewno i tak chlodniej niz umnie na poddaszu Serio? Właśnie się zastanawiam czy nei pojechać się przespać do biura - w mojej piwnicy max. 22-23 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" U ciebie w bloku napewno i tak chlodniej niz umnie na poddaszu Serio? Właśnie się zastanawiam czy nei pojechać się przespać do biura - w mojej piwnicy max. 22-23 :) przyjedź do mnie, u mnie max 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" U ciebie w bloku napewno i tak chlodniej niz umnie na poddaszu Serio? Właśnie się zastanawiam czy nei pojechać się przespać do biura - w mojej piwnicy max. 22-23 :) przyjec do mnie, u mnie max 20 :) Chopie - Ty na końcu świata mieszkasz :) Choć w niedzielę zawiozłam dzieci za Maków mazowiecki - to dopiero daleko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" U ciebie w bloku napewno i tak chlodniej niz umnie na poddaszu Serio? Właśnie się zastanawiam czy nei pojechać się przespać do biura - w mojej piwnicy max. 22-23 :) przyjec do mnie, u mnie max 20 :) Chopie - Ty na końcu świata mieszkasz :) Choć w niedzielę zawiozłam dzieci za Maków mazowiecki - to dopiero daleko :) Ale max 20 to w moim biurze wiec juz blizej Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" U ciebie w bloku napewno i tak chlodniej niz umnie na poddaszu Serio? Właśnie się zastanawiam czy nei pojechać się przespać do biura - w mojej piwnicy max. 22-23 :) przyjec do mnie, u mnie max 20 :) Chopie - Ty na końcu świata mieszkasz :) Choć w niedzielę zawiozłam dzieci za Maków mazowiecki - to dopiero daleko :) Ale max 20 to w moim biurze wiec juz blizej Ciebie Ale tam nie lubią obcych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" U ciebie w bloku napewno i tak chlodniej niz umnie na poddaszu Serio? Właśnie się zastanawiam czy nei pojechać się przespać do biura - w mojej piwnicy max. 22-23 :) przyjec do mnie, u mnie max 20 :) Chopie - Ty na końcu świata mieszkasz :) Choć w niedzielę zawiozłam dzieci za Maków mazowiecki - to dopiero daleko :) Ale max 20 to w moim biurze wiec juz blizej Ciebie Ale tam nie lubią obcych :)[/quote:1d55dd29b7] Wezme Cie jako bagaz podreczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 chłodno oki więc witam lodowato, arktycznie wszędzie brakuje wentylatorów jeszcze trochę to trzeba się będzie wpisać na listę oczekujących nie prawda, widzialem dzis w conajmniej 2 miejscach ale nie mieli na pilota Aaaaaaaaaaaleś Ty leniiiiiiiiiiiiwy ja leniwy ? no co ty ??? taki na pilota mozna sobie na noc ustawic i zaprogramowac np na wylaczenie za 2 czy 3 godzinki i isc spac, aaczkolwiek tak jak bylo ostatniej nocy to chodzil do switu i w cale nie mialem ochoty i zamiaru wylaczac Znam to uczucie - o 6.00 rano już miałam dość tego "spania" U ciebie w bloku napewno i tak chlodniej niz umnie na poddaszu Serio? Właśnie się zastanawiam czy nei pojechać się przespać do biura - w mojej piwnicy max. 22-23 :) przyjec do mnie, u mnie max 20 :) Chopie - Ty na końcu świata mieszkasz :) Choć w niedzielę zawiozłam dzieci za Maków mazowiecki - to dopiero daleko :) Ale max 20 to w moim biurze wiec juz blizej Ciebie Ale tam nie lubią obcych :)[/quote:2bfee5339b] Wezme Cie jako bagaz podreczny [/quote:2bfee5339b] Ale ja się gabarytowo nie łapię na podręczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ale ja się gabarytowo nie łapię na podręczny Damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Przywitam się tylko i spadam... Nie będę przeszkadzała .... Przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Przywitam się tylko i spadam... Nie będę przeszkadzała .... Przepraszam... Czesc Gosiaczku Zostan znami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Przywitam się tylko i spadam... Nie będę przeszkadzała .... Przepraszam... Czesc Gosiaczku Zostan znami Daj spokój Jajcuś.....i tak wiem, że mówisz to z grzeczności Bawcie się dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Przywitam się tylko i spadam... Nie będę przeszkadzała .... Przepraszam... Czesc Gosiaczku Zostan znami Daj spokój Jajcuś.....i tak wiem, że mówisz to z grzeczności Bawcie się dobrze... Ale z Toba tez bedziemy sie swietnie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Przywitam się tylko i spadam... Nie będę przeszkadzała .... Przepraszam... Czesc Gosiaczku Zostan znami Daj spokój Jajcuś.....i tak wiem, że mówisz to z grzeczności Bawcie się dobrze... Zostań zostań i witamy cieplutko (nawet bardzo)- ja biegnę coś zjeść - głodna jestem jak pies i nie mam koncepcji .......... może caprese ...........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Przywitam się tylko i spadam... Nie będę przeszkadzała .... Przepraszam... Czesc Gosiaczku Zostan znami Daj spokój Jajcuś.....i tak wiem, że mówisz to z grzeczności Bawcie się dobrze... Ale z Toba tez bedziemy sie swietnie bawic Albo jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Zobaczcie jakie fajne babeczki byłuy na Mundialu http://mundial.onet.pl/0,1247843,5800,8,1,0,1,fotoreportaz.html http://mundial.onet.pl/0,1247843,5800,8,6,0,1,fotoreportaz.html a Andre narzekał, że nie ma, na co patrzeć Noo, super Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Zobaczcie jakie fajne babeczki byłuy na Mundialu http://mundial.onet.pl/0,1247843,5800,8,1,0,1,fotoreportaz.html http://mundial.onet.pl/0,1247843,5800,8,6,0,1,fotoreportaz.html a Andre narzekał, że nie ma, na co patrzeć Noo, super Cześć wszystkim Czesc Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Zobaczcie jakie fajne babeczki byłuy na Mundialu http://mundial.onet.pl/0,1247843,5800,8,1,0,1,fotoreportaz.html http://mundial.onet.pl/0,1247843,5800,8,6,0,1,fotoreportaz.html a Andre narzekał, że nie ma, na co patrzeć Noo, super Cześć wszystkim Czesc Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Mało nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts