Anna Wiśniewska 13.07.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 telefon wyłączony ....pewnie tak .... Ania pamiętaj -małe dzieci -mały klopot ...itd Tak, tak I że jednak powinno się je zjadać w maelńkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 telefon wyłączony ....pewnie tak .... Ania pamiętaj -małe dzieci -mały klopot ...itd Tak, tak I że jednak powinno się je zjadać w maelńkości szybko się uczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Jak wda się w tatusia to... Zrobię sobie zapas melisy na lata no wiesz - w kogoś się pewnie wda - ale i tak wyrobi sobie swój charakterek Ponoć rybki są bardzo miłe we współżyciu Już się boję tego charakterku, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać, kiedy zacznie mówić i go ujawniać NIE CZEKAJ !!!!!!! Ja też czekałam aż zaczniemówić i chodzić a potem żałowałam, że nie doceniałam tych chwil kiedy leżało w łóżeczku, żarło i spało. Ale zawsze tak jest, że nie wiemy co mamy Jak juz zacznie gadać to nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ewa, bob juz obrany i teraz jeszcze boczuś z cebulka musze posmażyć. A ten boczuś to miał być wędzony czy surowy . Kupiłam wędzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ewa, bob juz obrany i teraz jeszcze boczuś z cebulka musze posmażyć. A ten boczuś to miał być wędzony czy surowy . Kupiłam wędzony bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 oj, bedzie cos dobrego a mnie czeka pewnie chleb ze smalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 oj, bedzie cos dobrego a mnie czeka pewnie chleb ze smalcem i koniecznie ogóreczek kiszony -małosolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 verunia ....mam nadzieję ,że bób smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.07.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no Ania Nefer ma rację ja sie śmieję, ze nie mogę narzekac na charakter dzieci bo wszsytko zebrały po mnie i po tacie.. a charakterki mają oj mają... w sumie u mnei tylko pokropiło i dalej duszno ...a panowie skończyli fundament już.. tzn skończyli murowanie bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no ania nefer ma rację ja sie śmieję, ze nie mogę narzekac na charakter dzieci bo wszsytko zebrały po mnie i po tacie.. a charakterki mają oj mają... W sumie u mnei tylko pokropiło i dalej duszno ...a panowie skończyli fundament już.. Tzn skończyli murowanie bloczków no to piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no Ania Nefer ma rację ja sie śmieję, ze nie mogę narzekac na charakter dzieci bo wszsytko zebrały po mnie i po tacie.. a charakterki mają oj mają... w sumie u mnei tylko pokropiło i dalej duszno ...a panowie skończyli fundament już.. tzn skończyli murowanie bloczków SUPER! Ale popadać to mogłoby wszędzie, tak z sercem. Trawnik mam w stanie olaboga,a przecież podlewam go codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no Ania Nefer ma rację ja sie śmieję, ze nie mogę narzekac na charakter dzieci bo wszsytko zebrały po mnie i po tacie.. a charakterki mają oj mają... w sumie u mnei tylko pokropiło i dalej duszno ...a panowie skończyli fundament już.. tzn skończyli murowanie bloczków SUPER! Ale popadać to mogłoby wszędzie, tak z sercem. Trawnik mam w stanie olaboga,a przecież podlewam go codziennie podlewanie trawnika nic nie daje ....trawnik należy zalewać wodą -wtedy jest soczyście zielony przekonaliśmy się o tym w 1997 roku podczas sławetnej powodzi na opolszczyźnie .Nasz wcześniej "pożal sie Boże " trawnik ,który postanowiliśmy zlikwidować i założyć nowy -został kompletnie zalany wodą - chodziło sie po nim jak po gąbce nasączonej wodą .Po powodzi nasz trawnik odżył !!!!! i od tamtej pory laliśmy hektolitry wody na niego ( zostawialiśmy na noc włączony delikatnie wąż z wodą ) i do dnia dzisiejszego jest przepięknie zielony i mięciutki . Niestety nie mogę tego powiedzieć o trawniku przy domu -dostał jakieś żółte plamy -zaczęliśmy go od tygodnia bardzoi mocno podlewać i jakby było lepiej . Lać wode i to bardzo dużo ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 HURA HURA HURA Kaśka wylądowała pisała , już jest w pociągu i na miejscu będzie ok 21 ,oo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 HURA HURA HURA Kaśka wylądowała pisała , już jest w pociągu i na miejscu będzie ok 21 ,oo...... Ew-ka - spokojnie - jest gorąco, serducho Ci siądzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 HURA HURA HURA Kaśka wylądowała pisała , już jest w pociągu i na miejscu będzie ok 21 ,oo...... Ew-ka - spokojnie - jest gorąco, serducho Ci siądzie :) teraz juz jestem spokojna otwarłam piwko ......kcesz ??? zimne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 e tam się pytać będę ....przyniosłam i tyle ...prosto z lodówki http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/001/121.jpghttp://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/001/121.jpghttp://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/001/121.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Od razu lepiej !!!! Dobrze, że Twoja córeczka jest bezpieczna. My rodzice to mamy narąbane, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.07.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 zimne... mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.07.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Przywitam się tylko i spadam... Nie będę przeszkadzała .... Przepraszam... I ja witam przelotnie tylko i odlatuję zaraz Pamiętacie jeszcze swojego starego Liderum recordum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Przywitam się tylko i spadam... Nie będę przeszkadzała .... Przepraszam... I ja witam przelotnie tylko i odlatuję zaraz Pamiętacie jeszcze swojego starego Liderum recordum? Tak, tak ktoś Cię wysiudał - ale to nie wstyd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts