Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Jak wda się w tatusia to... :roll: :roll: :roll:

Zrobię sobie zapas melisy na lata :p

no wiesz - w kogoś się pewnie wda - ale i tak wyrobi sobie swój charakterek :)

Ponoć rybki są bardzo miłe we współżyciu :wink:

Już się boję tego charakterku, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać, kiedy zacznie mówić i go ujawniać :lol: :lol:

NIE CZEKAJ !!!!!!! Ja też czekałam aż zaczniemówić i chodzić a potem żałowałam, że nie doceniałam tych chwil kiedy leżało w łóżeczku, żarło i spało. Ale zawsze tak jest, że nie wiemy co mamy :) Jak juz zacznie gadać to nie skończy...

no ania nefer ma rację ja sie śmieję, ze nie mogę narzekac na charakter dzieci bo wszsytko zebrały po mnie i po tacie.. :D a charakterki mają oj mają... :roll:

W sumie u mnei tylko pokropiło i dalej duszno ...a panowie skończyli fundament już.. Tzn skończyli murowanie bloczków :lol: :lol: :lol: :lol:

no to piknie :)

no Ania Nefer ma rację ja sie śmieję, ze nie mogę narzekac na charakter dzieci bo wszsytko zebrały po mnie i po tacie.. :D a charakterki mają oj mają... :roll:

w sumie u mnei tylko pokropiło i dalej duszno ...a panowie skończyli fundament już.. tzn skończyli murowanie bloczków :lol: :lol: :lol: :lol:

SUPER! :lol:

Ale popadać to mogłoby wszędzie, tak z sercem. Trawnik mam w stanie olaboga,a przecież podlewam go codziennie :roll: :-?

no Ania Nefer ma rację ja sie śmieję, ze nie mogę narzekac na charakter dzieci bo wszsytko zebrały po mnie i po tacie.. :D a charakterki mają oj mają... :roll:

w sumie u mnei tylko pokropiło i dalej duszno ...a panowie skończyli fundament już.. tzn skończyli murowanie bloczków :lol: :lol: :lol: :lol:

SUPER! :lol:

Ale popadać to mogłoby wszędzie, tak z sercem. Trawnik mam w stanie olaboga,a przecież podlewam go codziennie :roll: :-?

podlewanie trawnika nic nie daje ....trawnik należy zalewać wodą -wtedy jest soczyście zielony :D

przekonaliśmy się o tym w 1997 roku podczas sławetnej powodzi na opolszczyźnie .Nasz wcześniej "pożal sie Boże " trawnik ,który postanowiliśmy zlikwidować i założyć nowy -został kompletnie zalany wodą - chodziło sie po nim jak po gąbce nasączonej wodą .Po powodzi nasz trawnik odżył !!!!! i od tamtej pory laliśmy hektolitry wody na niego ( zostawialiśmy na noc włączony delikatnie wąż z wodą ) i do dnia dzisiejszego jest przepięknie zielony i mięciutki .

Niestety nie mogę tego powiedzieć o trawniku przy domu -dostał jakieś żółte plamy -zaczęliśmy go od tygodnia bardzoi mocno podlewać i jakby było lepiej .

Lać wode i to bardzo dużo ........ :D

Przywitam się tylko i spadam...

Nie będę przeszkadzała 8) ....

Przepraszam... :wink:

I ja witam przelotnie tylko i odlatuję zaraz :D

Pamiętacie jeszcze swojego starego Liderum recordum? :roll:

Tak, tak ktoś Cię wysiudał - ale to nie wstyd :):)