andre59 16.07.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Malutkie te gratulacje Andre Następnym razem będą XXXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Anka z uśmiechem biegnie do końca stronki I ze zdziwieniem nową otwiera Daliście mi fory, prawda? nie wcale Wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ... i dobiegła Gratki i gaciorki Andre ja już przy Ani nie powiem , bo nie wypada co ty masz w oczach 2 c.... możesz jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 hej wszystkim! Anulka powiedz mi jak to jest z netem radiowym? da sie wytrzymac? czy jakies problemy uciazliwe sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Anka z uśmiechem biegnie do końca stronki I ze zdziwieniem nową otwiera Daliście mi fory, prawda? nie wcale Wiedziałam Aniu sory byłaś jak rakieta na prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Cześć Kasztanka jak tam kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.07.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ... i dobiegła Gratki i gaciorki Andre ja już przy Ani nie powiem , bo nie wypada co ty masz w oczach 2 c.... możesz jaśniej? niema co sie dziwic a tym bardziej obrażać tak od czsu do czasu widac kawalek jakiejs hudziny czesto w Twoich postach i ja tego zwyczaju nie rozumiem , ale nic nie szkodzi tak wyraznie musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2562. inż. Mamoń - 2443. SławekD-żonka - 1814. Joanna i Janusz - 1325. kze - 1316. Whisper - 1197. verunia - 1018. Kasztanka - 909. Majka - 8110. maksiu - 7911. Olkalybowa-7412. fizyk - 7313. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917. Moniś,andrzejka - 3618. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2624. Nefer - 2125. Trini, marcel2000, - 2027. Witos - 1928. Funia, andre59 - 1830. Sylvia1 Ew-ka- 1531. Agniesia, - 1433. joola, tola -1335. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, jamles, Anna Wiśniewska- 354. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc - 258. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 hej wszystkim! Anulka powiedz mi jak to jest z netem radiowym? da sie wytrzymac? czy jakies problemy uciazliwe sa? czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ja mam radiowy orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 STRESZCZENIUM Zaczeła Ew-ka kawkę zapodając a potem były naleśniki meksykańskie, rozmowy o alarmach i łaskawych decyzjach miłościwie panującego ministra od szkół. Na końcu Andre wyznał, że bardzo za naszą Tolusią tęskni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 hej wszystkim! Anulka powiedz mi jak to jest z netem radiowym? da sie wytrzymac? czy jakies problemy uciazliwe sa? Jest ok Problemy, jakie czasami nam wyskakują, wynikają z innych przypadłości naszego netu. Radio (TP SA) jest bezproblemowe raczej. Przeczytałaś calutki mój dziennik wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Cześć Kasztanka jak tam kominek? a dziekuje obudowany brazowym klinkierem moj tato sie z nim troche meczyl ale wyszedl cudnie (nie mam zdjec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Anulka powiedz mi jak to jest z netem radiowym? da sie wytrzymac? czy jakies problemy uciazliwe sa? Uff gdzies to odkopalem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67983, jest tu troche informacji praktycznych o necie bezprzewodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 hej wszystkim! Anulka powiedz mi jak to jest z netem radiowym? da sie wytrzymac? czy jakies problemy uciazliwe sa? Jest ok Problemy, jakie czasami nam wyskakują, wynikają z innych przypadłości naszego netu. Radio (TP SA) jest bezproblemowe raczej. Przeczytałaś calutki mój dziennik wczoraj? hm.... ciekawa jestem nie lubie jak mi nie dziala net czuje sie jak odcieta od swiata .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ... i dobiegła Gratki i gaciorki Andre ja już przy Ani nie powiem , bo nie wypada co ty masz w oczach 2 c.... możesz jaśniej? niema co sie dziwic a tym bardziej obrażać tak od czsu do czasu widac kawalek jakiejs hudziny czesto w Twoich postach i ja tego zwyczaju nie rozumiem , ale nic nie szkodzi tak wyraznie musi byc Ten zwyczaj wklejania majtek istnieje na RW od dobrych 1000 stron i nie jest to mój wymysł. Kiedyś, ktoś zamiast słowa "Gratki" (czyli Gratulacje) napisał "Gatki", następny podchwycił przejęzyczenie i wkleił fotkę majtek czyli gatek. Tak się zaczęło wklejanie fotek "gatek" dla zdobywcy stronki. Po prostu taka zabawa, a nie jakieś odstępstwo od normy. Jak dobrze popatrzysz, to zobaczysz, że prawie wszyscy starzy bywalcy wklejają "gatki". Teraz rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 hej wszystkim! Anulka powiedz mi jak to jest z netem radiowym? da sie wytrzymac? czy jakies problemy uciazliwe sa? Jest ok Problemy, jakie czasami nam wyskakują, wynikają z innych przypadłości naszego netu. Radio (TP SA) jest bezproblemowe raczej. Przeczytałaś calutki mój dziennik wczoraj? moze inaczej ............... przelecialam caly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 hej wszystkim! Anulka powiedz mi jak to jest z netem radiowym? da sie wytrzymac? czy jakies problemy uciazliwe sa? Jest ok Problemy, jakie czasami nam wyskakują, wynikają z innych przypadłości naszego netu. Radio (TP SA) jest bezproblemowe raczej. Przeczytałaś calutki mój dziennik wczoraj? moze inaczej ............... przelecialam caly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Cześć Kasztanka jak tam kominek? a dziekuje obudowany brazowym klinkierem moj tato sie z nim troche meczyl ale wyszedl cudnie (nie mam zdjec ) wklej przy okazji, ciekaw jestem efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ... i dobiegła Gratki i gaciorki Andre ja już przy Ani nie powiem , bo nie wypada co ty masz w oczach 2 c.... możesz jaśniej? niema co sie dziwic a tym bardziej obrażać tak od czsu do czasu widac kawalek jakiejs hudziny czesto w Twoich postach i ja tego zwyczaju nie rozumiem , ale nic nie szkodzi tak wyraznie musi byc Ten zwyczaj wklejania majtek istnieje na RW od dobrych 1000 stron i nie jest to mój wymysł. Kiedyś, ktoś zamiast słowa "Gratki" (czyli Gratulacje) napisał "Gatki", następny podchwycił przejęzyczenie i wkleił fotkę majtek czyli gatek. Tak się zaczęło wklejanie fotek "gatek" dla zdobywcy stronki. Po prostu taka zabawa, a nie jakieś odstępstwo od normy. Jak dobrze popatrzysz, to zobaczysz, że prawie wszyscy starzy bywalcy wklejają "gatki". Teraz rozumiesz? a pewno dzieki za wyjasnienie na to za nic bym nie wpadl , musze znaleźc jakies na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts