gawel 16.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 milego pisania , musze isc odpalic wóz (jak sie mówi w wojsku) czyli isc do łóżka, papa i dzieki do nastepnego klikniecia (Andre o gatkach nie wspomne nawet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ... i dobiegła Gratki i gaciorki Andre ja już przy Ani nie powiem , bo nie wypada co ty masz w oczach 2 c.... możesz jaśniej? niema co sie dziwic a tym bardziej obrażać tak od czsu do czasu widac kawalek jakiejs hudziny czesto w Twoich postach i ja tego zwyczaju nie rozumiem , ale nic nie szkodzi tak wyraznie musi byc Ten zwyczaj wklejania majtek istnieje na RW od dobrych 1000 stron i nie jest to mój wymysł. Kiedyś, ktoś zamiast słowa "Gratki" (czyli Gratulacje) napisał "Gatki", następny podchwycił przejęzyczenie i wkleił fotkę majtek czyli gatek. Tak się zaczęło wklejanie fotek "gatek" dla zdobywcy stronki. Po prostu taka zabawa, a nie jakieś odstępstwo od normy. Jak dobrze popatrzysz, to zobaczysz, że prawie wszyscy starzy bywalcy wklejają "gatki". Teraz rozumiesz? a pewno dzieki za wyjasnienie na to za nic bym nie wpadl , musze znaleźc jakies na wszelki wypadek i proszę Cię zważaj na słowa, szczególnie te kierowane do kobiet (mam na myśli Ewę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Cześć Nefertiti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Cześć Nefertiti Cze Andriej :)Widziałam, że podziwiałeś ogrody Byłam tam jak miałam chyba koło 6 lat, ale pamiętam, że bardzo mi sie podobało - co dziwne w tym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Witaj Nefer wieczorową porą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Witaj Nefer wieczorową porą! Cze Aniu. Jak tam w wielkim świecie? Pawełek zdrowy ? Jaki on jest śliczny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 milego pisania , musze isc odpalic wóz (jak sie mówi w wojsku) czyli isc do łóżka, papa i dzieki do nastepnego klikniecia (Andre o gatkach nie wspomne nawet ) Miłych snów Garfieldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Cześć Kasztanka jak tam kominek? a dziekuje obudowany brazowym klinkierem moj tato sie z nim troche meczyl ale wyszedl cudnie (nie mam zdjec ) wklej przy okazji, ciekaw jestem efektu taki jeszcze wtedy byl brudny i nie pomalowany ale mniej wiejce tak ....( nie mam swiezszego zdjecia) http://foto.onet.pl/upload/4/0/_616370_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Cześć Nefertiti Cze Andriej :)Widziałam, że podziwiałeś ogrody Byłam tam jak miałam chyba koło 6 lat, ale pamiętam, że bardzo mi sie podobało - co dziwne w tym wieku Koniecznie jedź ponownie, to przecież niedaleko od Wa-wy. I jeszcze można konno pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 i proszę Cię zważaj na słowa, szczególnie te kierowane do kobiet (mam na myśli Ewę). POszło na ostro ? Minął mnie dym ? Jestem niepocieszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Witaj Nefer wieczorową porą! Cze Aniu. Jak tam w wielkim świecie? Pawełek zdrowy ? Jaki on jest śliczny .... W wielkim świecie to ja bladego pojęcia nie mam, ale na prowincji super Pawełek jak rybka A Twoje latorośle? Odwiedziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Cześć Nefertiti Cze Andriej :)Widziałam, że podziwiałeś ogrody Byłam tam jak miałam chyba koło 6 lat, ale pamiętam, że bardzo mi sie podobało - co dziwne w tym wieku Koniecznie jedź ponownie, to przecież niedaleko od Wa-wy. I jeszcze można konno pojeździć Ja to się koni trochę bojam - takie duuże zwierzę... mogę je w aksamitną mordę pogłaskać,ae to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Dobry Wieczór Witaj Nefer wieczorową porą! Cze Aniu. Jak tam w wielkim świecie? Pawełek zdrowy ? Jaki on jest śliczny .... W wielkim świecie to ja bladego pojęcia nie mam, ale na prowincji super Pawełek jak rybka A Twoje latorośle? Odwiedziłaś? Pojechałam wczoraj i zamiast dwóch przywiozłąm trzech Chcieli do cywilizacji (czytaj: komputera) i teraz mam więcej dzieci Bo się to trzecie zalęgło - ale fajne jest to mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a to moj Piotrus http://foto.onet.pl/upload/13/82/_616376_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a to moj Piotrus http://foto.onet.pl/upload/13/82/_616376_n.jpg Ło matko - ale świetny facet !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Cześć Kasztanka jak tam kominek? a dziekuje obudowany brazowym klinkierem moj tato sie z nim troche meczyl ale wyszedl cudnie (nie mam zdjec ) wklej przy okazji, ciekaw jestem efektu taki jeszcze wtedy byl brudny i nie pomalowany ale mniej wiejce tak ....( nie mam swiezszego zdjecia) http://foto.onet.pl/upload/4/0/_616370_n.jpg powiem Ci, że podobają mi się obudowy z cegły, bądź chociaż oklejone płytkami imitującymi cegłę, taki wystrój w naturalny sposób koresponduje z ogniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ... i dobiegła Gratki i gaciorki Andre ja już przy Ani nie powiem , bo nie wypada co ty masz w oczach 2 c.... możesz jaśniej? niema co sie dziwic a tym bardziej obrażać tak od czsu do czasu widac kawalek jakiejs hudziny czesto w Twoich postach i ja tego zwyczaju nie rozumiem , ale nic nie szkodzi tak wyraznie musi byc Ten zwyczaj wklejania majtek istnieje na RW od dobrych 1000 stron i nie jest to mój wymysł. Kiedyś, ktoś zamiast słowa "Gratki" (czyli Gratulacje) napisał "Gatki", następny podchwycił przejęzyczenie i wkleił fotkę majtek czyli gatek. Tak się zaczęło wklejanie fotek "gatek" dla zdobywcy stronki. Po prostu taka zabawa, a nie jakieś odstępstwo od normy. Jak dobrze popatrzysz, to zobaczysz, że prawie wszyscy starzy bywalcy wklejają "gatki". Teraz rozumiesz? To Funia się przejęzyczyła a gatki były przeznaczone dla mnie . Majka zauważyła to przejęzyczenie i tak się zaczęło I witam tak w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a to moj Piotrus http://foto.onet.pl/upload/13/82/_616376_n.jpg Ale bym go ucałowała w te policzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 O, Verunia Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts