Nefer 16.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 witajcie czy zna ktos z Was strone na ktorej mozna zobaczyc cala Polske z satelity, i mozna przyblizyc zeby zobaczyc swoj domek ? Google Earth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Zostałabym jeszcze, ale do pracki rano trzeba wstać Więc- Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Zostałabym jeszcze, ale do pracki rano trzeba wstać Więc- Dobranoc Dobranoc Verunia Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 16.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 nefer bardzo slago widac mozna to poprawic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 nefer bardzo slago widac mozna to poprawic ? Raczej nie - nawet satelita ma ograniczone możliwości :) Jeszcze poszukaj. Ostatnio w W-wie na stronie Katastu zamieścili mapy satelitarne okolic ale też z nóg nie zwalają. Ale można jeszcze wynająć mały samolocik i cyknąć z góry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Zmiana warty przy klawiszach Dobranoc dziewczyny, miłych snów Nie daj się Andre, albo kup mu laptopa muszę to rozważyć jest w domu drugi kopm, tylko trochę stary.... nie chcą pracować w sieci kurde,kurde... Jeszcze wpadnę na trochę Wpadnij - kurde, kurde Wpadam - kurde,kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ooooo dziecko poszło spać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ooooo dziecko poszło spać ??? E tam poszło czeka aż stary pójdzie spać i hajda po klawiszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ooooo dziecko poszło spać ??? E tam poszło czeka aż stary pójdzie spać i hajda po klawiszach NIeźle Ale my starzy jesteśmy, nie ? Moi też jeszcze gadają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ooooo dziecko poszło spać ??? E tam poszło czeka aż stary pójdzie spać i hajda po klawiszach NIeźle Ale my starzy jesteśmy, nie ? Moi też jeszcze gadają ... te nasze dzieciaki to mają kręćka na punkcie komputerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Żona do łóżka woła.... Iść, czy nie iść?... oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Żona do łóżka woła.... Iść, czy nie iść?... oto jest pytanie Noooo jak mnie mąż zwywa to lecę jak na skrzydłach ... ale on daleko. Dobrze cieszyć się tym co się ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Żona do łóżka woła.... Iść, czy nie iść?... oto jest pytanie Noooo jak mnie mąż zwywa to lecę jak na skrzydłach ... ale on daleko. Dobrze cieszyć się tym co się ma :) fakt no dobra.... idę już, idę... (to do żonki) Dobranoc Nefer Miłych snów To Ty sama śpisz, kurde,kurde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Żona do łóżka woła.... Iść, czy nie iść?... oto jest pytanie Noooo jak mnie mąż zwywa to lecę jak na skrzydłach ... ale on daleko. Dobrze cieszyć się tym co się ma :) fakt no dobra.... idę już, idę... (to do żonki) Dobranoc Nefer Miłych snów To Ty sama śpisz, kurde,kurde? Biegnij Andre - kolorowych snów Ja muszę poczekać na mojego Kochanego do czwartku A potem nad morze To się będzie działo... Dobranoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Żona do łóżka woła.... Iść, czy nie iść?... oto jest pytanie Noooo jak mnie mąż zwywa to lecę jak na skrzydłach ... ale on daleko. Dobrze cieszyć się tym co się ma :) fakt no dobra.... idę już, idę... (to do żonki) Dobranoc Nefer Miłych snów To Ty sama śpisz, kurde,kurde? Biegnij Andre - kolorowych snów Ja muszę poczekać na mojego Kochanego do czwartku A potem nad morze To się będzie działo... Dobranoc :) Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Pobudka !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 kto to widział tak długo spać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 kto to widział tak długo spać ???? a ja już wypiłem kawę od Ivo w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 alarm w nocy....spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.07.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts